משאל: מי יותר יפה? -

actress

New member
היא שאלה מי יפה לא מי חמוד אז עניתי

וגם אם יש בסופי משהו חמוד זה לא אומר שהיא יפה, אני לא חושבת שמישהיא מהשתיים יפה.

actress

New member
לא תקפתי ראיתי שענית לי אז הגבתי לך

ואני עניתי תשובה וחשבתי שתקפת אותי על מה שעניתי אז חשבתי שבאת להסביר לי או לכתוב משהו אז אני עניתי ולא באתי לתקוף אלא רק אמרתי.

dickies

New member
לדעתי

סופי יותר יפה היא ממש מיוחדת אני לא אוהבת את היופי של שרון לא יודעת למה

Pinki Girl

New member
לדעתי

שרון יותר יפה אבל סופי שחקנית פי 100000 עליה אבל בסך הכל הם דיי דומות

actress

New member
מלחמת עולם שלישית ../images/Emo6.gif

בהתחלה סופי שמשחקת את רונה היתה נשמה ממש טובה ודיי התלהבתי מהמשחק שלה אבל משום מה אין יותר מה לראות במשחק שלה כל הזמן בוכה ומתלוננת. אני אוהבת שהיא תוססת ובאמת מלאת חיים ועכשיו בעע... אולי היא חמודה במציאות ואני בטוחה שהיא חמודה ממה שאני שומעת אבל הדמות שלה הולכת ונהית בכיינית למה הופכים שם הכל?

סופי

כרגע סופי "בכיינית" כי אין לה תמיכה מדורון והיא איבדה את ה"אהבה" שלה ובלי דורון היא מרגישה שעולמה חרב עליה, אבל עוד מעט תתכוננו, היא לא תהיה פריירית, מי שקרא את הספר יודע ומי שלא שיחכה בסבלנות ויראה את ביצועיה של סופי, במצב שנכפה עליה, אני חושבת שחוקרים בהחלט יכולים לשבור בני אדם להודות בדברים שלא עשו, אך לא סופי, בטלנובלות אחרי כל שיא יש נפילה ולהיפך, סבלנות..... עזית

פעם פעם עוד שרון דוראני נראתה טוב

אבל עכשיו תשימו לב היא צבעה ת´שיער שלה לצבע דבש מגעיל כזה נוטה לכתום טוב לא יודעת איך להסביר מי שראה גיא פינס מבין.. ויש קטעים ששרון דוראני נראת מגעיל ויש קטעים שהיא נראת מהממת...(תלוי בזוית) סופי צדקה.. לפי דעתי היא יפה .. לא מהממת אבל גם לא מכוערת היא יפה..! -טוב אבל על זה נאמר כל אחד והטעם שלו..- בזה סיימתי!

למעלה