משאללללל

קנטרו

New member
אני הייתי רוצה להיות.......

או שחקן..... או איש עסקים.... אני שקרן טוב אז אני יכול להיות גם פוליטיקאי... אבל מצד שני אני ממש הייתי רוצה להיות רוצח סחיר הרבה כסף יש בתחום...

עוד אחד לרשימה השחורה..../images/Emo122.gif

אם אתה רוצה הרבה כסף תהיה פסיכלוג זהו מיקצוע מבוקש כיום אפילו אני הולכת לאחד.

קנטרו

New member
אני חושב שאני לא אהיה פסיכולוג ....

אני מכיר יותר מדי כאלה ..... וחוץ מזה פסיכולוג פסיכופט? זה לא הולך טוב.....

אממ,בכיוון שלי זה..

להיות מעצבת. או מעצבת אופנה,או מעצבת פנים. בינתיים עיצבתי את החדר שלי,וזה עדיין בתהליכי השלמה,אני מעצבת-אבא בונה ..וגם אני התחלתי לבנות לי דברים קטנים לחדר,כמו שרפרף שבו חברה באה ותוכל לשבת,או להשים על זה כל מיני דברים קטנים...וכדומה. ואם לא מעצבת,אז שחקנית.

adis90

New member
אני רוצה../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

להיות מעצבת פנים או אדריכלית...אני יודעת שזה מקצוע שדורש המוווווון למידה אבל זה אכן הנושא שאני הכי נמשכת אליו...

natalisag

New member
אני רוצה.....

אני רוצה להיות זמרת ואני מתחילה ללמוד פיתוח קול שלמדתי כבר כמה חודשים אני בת 14 כיום וזה השאיפה שלי

sue aindianit

New member
אנשים כבר לא רוצים להיות זמרים\??|ת

אני אהיה זמרת או שוטרת במחלקת חקירות

קנטרו

New member
אז את זו שהולכת לחקור אותי ???

למה שאנשים לא ירצו להיות זמרים.... תהילה כסף מעריצים עוד כסף כל מה כל מה שאדם יכול לחלום עליו בחיים....

נירס123

New member
וואוו אנשים איזה שאיפות

אני סך הכל רוצה לחייות חיים רגילים לא משעמים. עבודה טובה במקצוע שאני אלמד. בית משפחה מצב כלכלי טוב. נישואים טובים. והכי חשוב להרוויח את הכל ביושר.

כסף ופירסום זה לא הכל בחיים

זה דבר מאוד חולף וגם לא תמיד מצליחים אני סך הכל רוצה קרירה מצליחה ולגור באחד הבינינים הגבוהים ביותר בני יורק פירסום זהו אחד מהדברים שאני לא כמו כל האנשים דוקא מפחדת מימנו.

למעלה