משאללללל

rAmikube

New member
משאללללל../images/Emo58.gif

טוב, השאלה הכי טחונה בעולם, אבל זה מעניין אותי (במיוחד מי שקצת גדול פה...): מה תירצו להיות כשתיהיו גדולים?...מה הכיוון? (מי שלא יודע איזה מקצוע אז שירשום איזה כיוון בחיים). אני לפחות חושב על משהו ריאלי...אולי משהו שקשור במדעים (כימיה, פזיקיה) או איזה מקצוע שקשור לזה...

zvozda4ka

New member
אמ.....

אולי זה ישמע חלומי מדי אבל אני רוצה להיות.... מיילדת
תסתדרו איתי גם ככה...נכון

האמת ..... אני לא יודע ../images/Emo13.gif

תמיד רציתי להיות רופא, ואז חשבתי על משהו בתחות המחשבים, וכיום אני מכניס גם את תחום התקשורת (צילום הפקה) לרשימה ....

i hate

New member
אני....

יש לי שני רעיונות כרגע בראש- 1. להיות מנתחת כירוגית 2. עורכת דין

vicki16

New member
מממממ...

אני כבר החלטתי ואני דיי בטוחה שאני אהייה רופאה...!!

פרח!!

הוא יפה והא פורח, הוא מסמל הוד והדר וכושליעמק!! "דקלומי שנטי"... אני שונא אותם יא אללה!!! מוץ!!! אני רוצה להיות רופא, 5 יח' ביולוגיה לא לחינם...

AnGeL DoLlY

New member
אמממ... ../images/Emo41.gif

אני חשבתי בכיוון של וטרינרית
וכעבודה זמנית- מאמנת דולפינים
אני חולה עליהם

icודליה

New member
טוב אז ככה

אני אגיד את המקצועות האהובים עלי ותחביב, ותחשבו לבד. 1. אני מאוד אוהבת אנגלית, אולי הוראה........... 2. אני מאוד אוהבת גיאוגרפיה , אולי הוראה........... 3. אני מאוד אוהבת חיות, אולי וטרינרית. 4. אני מאוד אוהבת לצייר אבל לא מרוויחים מזה הרבה, הא?

אני מכירה אותך מאיפה שהוא?

היי מתוקה שלי, תפוז ממש כיף אבל אני רוצה לדעת איך לדבר עם אנשים, ודרך אגב, יעלי, למה זה אותי לכלכת? הכביסה כבר לא עוזרת, מספרים בכל אוגנדה, שאני סתם מתפרפרת, אאאאאאאאאאאאאאת האמה כבר גמרתי הסבון גם כן נגמר, והכתם שבלב לי לא נגמר לי לא נגמר!!!!!

Moondust

New member
המממ...../images/Emo41.gif

משהו שקשור לבעלי חיים ואיכות הסביבה. וטרינרית, ביולוגית ימית, יו"ר גרינפיס.

../images/Emo39.gifאמממ...../images/Emo58.gif

אני רוצה להיות רופאה! כמה לא מפתיע... לעזור לאנשים לגרום להם אושר...וזהו!

../images/Emo9.gifת'אמת...

לאור ניסיוני בעצוב הבית של אמי, החלטתי להיות ... מעצבת פּנים! לא פנים (אף פה אזניים וכו'...), אלא פנים, כאילו בפנים!

למעלה