הייתי מבקשתהאח הגדול ביקש מהדיירים לכתוב על בלון את המשאלה שלהם, כתבו לנו בתגובות מה אתם הייתם מבקשים![]()
הייתי מבקש להביא לבית העלמין בחולון את עצמותיה של סבתא שלי שקבורה במרוקו.האח הגדול ביקש מהדיירים לכתוב על בלון את המשאלה שלהם, כתבו לנו בתגובות מה אתם הייתם מבקשים![]()
אני אדבר עם האח הגדול....הייתי מבקש להביא לבית העלמין בחולון את עצמותיה של סבתא שלי שקבורה במרוקו.
בעצם שתי הסבתות שלי.
צביה? אפשר שני בלונים?![]()
תודה.אני אדבר עם האח הגדול....
והלוואי שכל משאלה שלך תתגשם...![]()
הייתי מבקש להביא לבית העלמין בחולון את עצמותיה של סבתא שלי שקבורה במרוקו.
בעצם שתי הסבתות שלי.
צביה? אפשר שני בלונים?![]()
ביקשת 2 דבריםבריאות ואושר. מה צריך עוד?
אם תהיי בריאה, קרוב לוודאי שתהיי גם מאושרת.ביקשת 2 דברים
יש הטוענים שגם הפוך זה עובד.אם תהיי בריאה, קרוב לוודאי שתהיי גם מאושרת.
הייי הייי תרגעאם תהיי בריאה, קרוב לוודאי שתהיי גם מאושרת.
אם לא נוח לך עם זה? מה אגיד לך? תישארי מאושרת בלבד.הייי הייי תרגע
אם תהיה בריא תהיה מאושר.אם לא נוח לך עם זה? מה אגיד לך? תישארי מאושרת בלבד.
זה כל כך לא נכון שמדהים אותי כל פעם מחדש שאנשים באמת חושבים ככה.אם תהיי בריאה, קרוב לוודאי שתהיי גם מאושרת.
מעולם לא פגשתי אדם שהוא מאד חולה ויודע שהוא הולך למות לפני זמנו והוא בכל זאת מאושר עד השמים.לעומת זאת יש אנשים מאד חולים, שכבר יודעים שהם הולכים למות הרבה לפני זמנם, והם מאושרים.
אתה כנראה מסתובב בחוגים שונים משלי ונפגש עם אנשים מסוגים אחרים.מעולם לא פגשתי אדם שהוא מאד חולה ויודע שהוא הולך למות לפני זמנו והוא בכל זאת מאושר עד השמים.
אם יש אחד כזה, אז כנראה שחסר לו בקודקוד איזה בורג או שניים.![]()
כנראה, אך קיוויתי שבכל זאת תסביר לי, כיצד ייתכן שאדם שהולך למות הוא מאד מאושר.?אתה כנראה מסתובב בחוגים שונים משלי ונפגש עם אנשים מסוגים אחרים
תתפלא, אבל נושא זה עלה יותר מפעם בשיחותיי עם אנשים "מאמינים".כנראה, אך קיוויתי שבכל זאת תסביר לי, כיצד ייתכן שאדם שהולך למות הוא מאד מאושר.?
אבל תסביר.
במקום להסביר אתה שולח אותי להסתובב במעגלים.
תתפלא, אבל נושא זה עלה יותר מפעם בשיחותיי עם אנשים "מאמינים".
אלה החלו להסביר לי, שכאשר בע"ח סובל, הוא לא מטריד את עצמו במחשבות על כך שהוא סובל סבל מתמשך שיימשך גם הלאה, כי הוא למעשה סובל "את הרגע". הוא לא טרוד בסבל שממנו סבל רגע אחד לפני כן, והוא גם לא מודע לסבל שיסבול בעוד רגע, שעה, יום או שבוע.
אז היות שהאדם הוא יצור בעל זיכרון והוא גם מוטרד ממחשבות, הרי שהאושר "אובד" לאדם הנוטה למות.
אבל מכיוון שישועת האל באה כהרף עין, יש להתנתק מכל המחשבות הרעות ורק לייחל לישועתו.
אה. זה לא מתאים ל"אני מאמין" שלך?
גם זה בסדר. כי זה לא מתאים גם לזה שלי.
אבל רק שתדע, שכאן מדובר כבר באמונה ולא במחסור בברגים.
נו טוב. היה לי חבר, שטען כי אמונה היא עניין לבית הכנסת בלבד... גם זו זכותו.
אנשים בריאים הרבה פעמים, אם לא בדרך כלל, אינם מאושרים ואף אומללים כי הבריאות שלהם מאפשרת להם לאמץ כל מיני רצונות ושאיפות. חייהם נפרשים מולם לאינסוף והם רוצים להצליח, בעושר, קריירה, חברים ואהבה. יש להם הרבה תחרות - אנשים בריאים הם הרוב והם משתפים את אותן שאיפות ומטרות - וההצלחה באה קשה אם באה בכלל, הדרך לשם רצופה אכזבות, והאושר איננו.כנראה, אך קיוויתי שבכל זאת תסביר לי, כיצד ייתכן שאדם שהולך למות הוא מאד מאושר.?
אבל תסביר.
במקום להסביר אתה שולח אותי להסתובב במעגלים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.