דיברגנט חדש
Well-known member
החברות ששכרו אותו, כ"א בתורה.גלר התעשר משרלטנות ומפתאיות הצבור. נראה לך כי חילץ את ספינת המכולות שנתקעה בסואץ באמצעות מחשבה?
אמרת "שניהם". מיהו השני?
החברות ששכרו אותו, כ"א בתורה.גלר התעשר משרלטנות ומפתאיות הצבור. נראה לך כי חילץ את ספינת המכולות שנתקעה בסואץ באמצעות מחשבה?
אמרת "שניהם". מיהו השני?
אף חברה לא הרויחה משהו משכירת "שרותיו".החברות ששכרו אותו, כ"א בתורה.
שוב, איך אתה יודע?אף חברה לא הרויחה משהו משכירת "שרותיו".
הוא רק "גילה" להן היכן לא לחפש, וזאת יכלת אתה לעשות עבורן בהצלחה זהה.
בראיון ב- 2008 לכתב העת Magische Welt (גרמנית "עולם הקסם") אמר גלר:
זה לא הפריע לו לטעון לפני ארבע שנים כי חילץ את אנית המכולות הענקית שנתקעה בסואץ בכח מחשבתו.
סתם שרלטן שקרן מאחז עיני פתאים.
הטריקים שלו כשלו בכל מבחן מבוקר...
אין שום ראיה שגילה אי-פעם משהו.שוב, איך אתה יודע?
אפשר לראות שהם התעשרו, איך אתה יודע, מה גרם לכך?
הוא גם טען שיירט או הזיז טילים ממסלולם, אז מה?אין שום ראיה שגילה אי-פעם משהו.
הרי הודה בפני מראיין מ"עולם הקסם" כי אינו בעל יכולות פאראנורמליות.
הוא שרלטן...וקהלו הפוטנציאלי הוא פתאים כמוך...אינך בודד, אתה ב"חברה טובה"...רוב האנושות כזו.
חלק מן האשמה של טפוח "יכולות" גלר רובץ על העתונות, למשל כאשר עתונות מדווחת מפי גלר כי הזיז את אנית המכולות שנתקעה בסואץ וחלץ אותה.
גם אם העתונות מדווחת זאת "בקריצה" - האנושות הפתאית אינה תופשת את ה"קריצה" ומקבלת זאת כאמת.
אגב, מה אתך? האם אתה מקבל שחילץ את האניה בכחו הפאראנורמלי?
מנין לך שתרם משהו לעשרן?הוא גם טען שיירט או הזיז טילים ממסלולם, אז מה?
אני מתמקד בזה שהחברות שלקחה את שורותיו התעשרו, מה גרם לזה, קטונתי מלדעת, שמח שאתה חכם ויודע הכול, גם מה שקורה מאחורי הקלעים.
שוב, עוד לא הפנמת, מצידי שהחברות שלקחו את שורותיו הרוויחו בגלל פלסבו, הסיבה לא משנה אלא התוצאהמנין לך שתרם משהו לעשרן?
חברות גדולות מגוונות פעילויות, חלק מפעילותן עשוי להפסיד, חלק אחר - להרויח.
לא ידוע על הוכחות חד-משמעיות כי גלר אכן איתר נפט בכוחותיו המיוחדים.
האיש הודה שעבד על כולם...
התוצאה אקראית לחלוטין, הוא לא תרם דבר...שוב, עוד לא הפנמת, מצידי שהחברות שלקחו את שורותיו הרוויחו בגלל פלסבו, הסיבה לא משנה אלא התוצאה![]()
אני מניח שכ"א היה רצה אקראיות כזאת להתעשרותו והמבין יביןהתוצאה אקראית לחלוטין, הוא לא תרם דבר...
מי שנעזר בשרותי שרלטן עשוי להרויח או להפסיד בלי קשר לשרלטן...אני מניח שכ"א היה רצה אקראיות כזאת להתעשרותו והמבין יבין![]()
עשוי, אולם כאן החברות שלקחו אותו ללא יוצא מן הכלל הרוויחו, האם זו מקריות?מי שנעזר בשרותי שרלטן עשוי להרויח או להפסיד בלי קשר לשרלטן...
הצג נא דוח"חות רווח והפסד לחברות שלטענתך הרויחו משהו.עשוי, אולם כאן החברות שלקחו אותו ללא יוצא מן הכלל הרוויחו, האם זו מקריות?
לא מכיר את המילה דוח"חותהצג נא דוח"חות רווח והפסד לחברות שלטענתך הרויחו משהו.
ככל הידוע - המרויח היחיד מ"כישורי" אורי גלר הוא אורי גלר עצמו...וזה רק הודות לפתאיות ההמון.
אילו ניתן ההמון בשכל, בהשכלה, בספקנות, בחשיבה בקורתית - היה גלר נאלץ להשתכר למחיתו באופן אחר...
היחיד שהרויח משהו מ"שרותי" אורי גלר הוא אורי גלר...לא מכיר את המילה דוח"חות
חברה לא מחזיקה עובד שלא מועיל לה להתעשרותה וכראיה הוא נתן להם את שורותיו במשך תקופה מכובדת של זמן.
דווקא לא רק הוא, אלא גם החברות שהשתמשו בשורותיו כפי שהסברתי לך רבות בתגובות קודמות שלי בענף זה.היחיד שהרויח משהו מ"שרותי" אורי גלר הוא אורי גלר...
לא!דווקא לא רק הוא, אלא גם החברות שהשתמשו בשורותיו כפי שהסברתי לך רבות בתגובות קודמות שלי בענף זה.
הסברתי לך ואסביר, שוב, הפעם לאט, שחברה שעובד בה או נותן שירותים בה לא מניב את פירותיו, מפסיקה את העסקתו וזה לא קרה במקרה שלו, כך שהמסקנה ...לא!
לא הצגת הוכחות כלשהן.
ההסכמה היחידה הקיימת בינינו היא אחת - גלר התעשר מ"כשורי" גלר.
אני טוען כי הוא היחיד שהתעשר.
אתה טוען בלא ראיות כי נוספים התעשרו.
ויקיפדיה גורס לא ידוע על הוכחות חד-משמעיות כי גלר אכן איתר נפט ב"כוחותיו המיוחדים"...
קרא בעיון את הודעתי שקדמה מיידית לזו שלך...מצורפות ציטטות והודאה של גלר עצמו, "מפי הסוס עצמו", כמו שאומרים...מה עוד נחוץ?!הסברתי לך ואסביר, שוב, הפעם לאט, שחברה שעובד בה או נותן שירותים בה לא מניב את פירותיו, מפסיקה את העסקתו וזה לא קרה במקרה שלו, כך שהמסקנה ...
אקבל, למעט מוגבי.קרא בעיון את הודעתי שקדמה מיידית לזו שלך...מצורפות ציטטות והודאה של גלר עצמו, "מפי הסוס עצמו", כמו שאומרים...מה עוד נחוץ?!
יודע מה?
אפשר גם לשאול את צאן הקדושים כאן בפורומנו, מי משנינו משכנע לדעתם יותר...האם תקבל את דין הצאן?
אני סבור כי ה"מומחה לקנונית הסדר העולמי" כאן אצלנו יצדד בך, מפני שהוא "רוחני", גדוש רוח הבל ועיוועים, ונכון לאמץ טענות בתחום הפאראנורמל, אולם רבים אחרים יהיו לבטח ספקנים...
לא זכור לי למי כוונתך, אך זו איננה רשימת מושבעים בה הסניגוריה רשאית לפסול מועמדים שהיא חוששת שיש להם דעות קדומות...עם זאת, הבה נלך על זה.אקבל, למעט מוגבי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.