מר-מתוק מוזר
פרק 19
.

plasTc

New member
כוס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo153.gif

כוס עם חולם שלם או עם שורוק? (כנראה עם שורוק, אם זה "מתוק" ולא "מתוקה")

לא אהבתי

הפיק הזה מדהים, באמת, אבל את שני החלקים הראשונים של הפרק הזה ממש לא אהבתי... תמיד דמיינתי את וולדמורט כסוג אחר של רוע, רוע פסיכולוגי - ולא סתם אנס מגעיל... חוץ מזה כל הקטע הזה שהיא ניצלה בזכות אותם כוחות קסם עצורים נראית לי טפשית... אם זה היה כך, אז אף קוסם לא היה נרצח או מעונה
מה שכן, ממש אהבתי את הקטע שהיא מסתכלת על הפנים של טום רידל ונזכרת בהארי... ממש אהבתי

Daniel ROCKS

New member
מדהיםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo73.gif

וכל אלה שהזדעזעו למשמע ה"כוס מתוק".. דבר ראשון סוף סוף רואים משהו אנושי בוולדמורט, דבר שלא מציינת אף פעם ג'יי קיי, ודבר שני היה כתוב R..

Hezi The One

New member
וואיייי מדהיםםם אהבתי חחח וולדי אנס

עד כמה הוא יכול להיות שפלל!!!! חחח אולי יש משהו שאנחנו לא יודעים וולדי הוא האבא של הארי? ולכולם לא הבנתי למה הזדעזתם מהתיאור האירוטי דניאל צודק סוף סוף וולדמורט קצת אנושי

Hezi The One

New member
כן אני טמבל שמתי לב אח"כ בפרטים

האמת שאנ'לא מכיר את כולם פה אני כולה שבוע וחצי בפורום חחחח אז סורי לין סתם חשבתי לפי הכינוי....

מדהים../images/Emo99.gif כרגיל רק../images/Emo29.gif

לא הסתדר לי באמת העניין שוולדמורט יאנוס אותה.. נכון שאת עשית אותו יותר אנושי, אבל לדעתי (רק לדעתי) זה לא אמור להיות ככה..הוא וולדמורט. הוא שונה מכולם. הוא לא אנושי. וכמו שהוא לא צריך להראות טוב כדיי להיות חזק, גם לא מתאים שהוא פתאום יאנוס אותה או ירצה אותה, לא מתאים שהוא ירצה שהיא תיהיה "שלו". אבל זאת רק דעתי. חוץ מזה הפרק כמובן מדהים ממש יפה
ואהבתי את המחשבות שלה על להקריב את עצמה, ושהיא חשבה על זה שג'יימס היה עושה את זה..

intzi

New member
מקבל גם ביקורת בונה?

תאמת אין לי כ"כ מה לבנות אולי להפחית קצת בתיאורים.. אבל לא יודע.. אני פחות אהבית את הפרק הזה

מיה אחת

New member
../images/Emo29.gif עיקר שכחתי ../images/Emo42.gif

הפרק הנכחי מוקדש לTravlling Light: יקירתי הכוסית (!) מי יתן וכל הפנטזיות הקינקיות שלך תתגשמנה!

travlling light

New member
אוי אוי אוי, מיה שלי...

עכשיו הם עוד יחשבו שפנטזיות אונס זה הקיק שלי ;) יקירתי האהובה, מי ייתן וכל חלומותייך הפרועים על הנייר יתגשמו במציאות,ואני ממליצה לך במיוחד לנסוע לארצות שמדברים בהן שפות המאפשרות לגברים להקרא ריבר, ג'וני או סתם ג'יים.

Dirrty fighteR

New member
בונא ילדה, יש בך חתיכת כישרון...

קראתי עכשיו, אחרי שנמאס לי כל פעם לראות קבצים מסתובבים פה בלי שאני יודעת מה הם בכלל, את כלללל הפרקים שפירסמת, מההתחלה ועד הסוף! ולפי דעתי, אני לא אתפלא אם ג'יי קיי תציע לך לכתוב ספר על כל העבר של הארי או משו כזה חח ברצינות, אני מרותקת למחשב כבר קרוב ל6 שעות ועדיין לא מבינה איך הצלחה לכתוב את הכל.... באמת אבל באמת שזה חתיכת סיפורים מדהימייייםםםםם וכאלה יפיייםםםםם!!!!! כל כמה זמן את מפרסמת פרק? אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא...... תפרסמי אותו כבר!!! ולמה באמת הם ניהיו קצרים יותר בשלב מסויים? אם את יכולה (זה בטח חתיכת סיבוך...) תשתדלי להאריך אותם קצת.... וואו, שוב אני אומרת וואו, ושוב הם פשוט מדהימים ומקסימים!!! תמשיכי ככה!!!!!!!

juggernaut

New member
היא כבר סיימה לכתוב הכל..>

היא מפרסמת כל שני חמישי ושבת פרק

למעלה