מר-מתוק מוזר
פרק 19
.

Kiti Cat

New member
הטעויות היחידות שמצאתי אצלך

טעויות דפוס "..שזלג מהשרטת* שהותירו ציפורניה על לחיו. עיניו בערו בכעס נורא. לאחר מכן, כשהיא מגייסת את שארית ** שנותר ברשותה.." *זה שריטה או שריטות? **חסר לך פה "הכוח" זה בטח כיף כשאלו השריטות היחדות שמצליחים למצוא אצלך

צו צאנג

New member
את כותבת מדהיייים../images/Emo70.gif

בחודש האחרון לא היהי לי נט, אבל אחותי שמרה את הפרקים בבצפר על דיסקט והעיברה לפה אז קראתי הכל
זה כצוב ממש יפה! וזה גם נורא מעניין! כישרונייה אחת
אמ... כמה הערות שהיו לי- אי אפשר להתעתק אל או מהוגוורטס.. ויש איזה קט שוולדי אומר הבל החן שקר היופי (או שזה הפוך
) שזה די שיר ישראלי.. אז לא נראה לי שהוא מכיר אותו
וממש אהבתי את אך שאת כותבת ואת העלילה!
ואת כותבת נורא ברצף! וזה כיף! יענו את לא מחכה מאתיים שנה בין פרק לפרק..
(או שזה פשוט אני כי קראתי הכל ביחד
)

מיה אחת

New member
"הבל החן, שקר היופי"

הוא ציטוט מקוהלת, החביב מאוד על אי-אלו תיאולוגים נוצריים. כאילו, חבר'ה, תנ"ך, הלו? *מיה, אסירת תודה על כל המחמאות, ובכל זאת לא מבינה לאן הדרדר הנוער של ימינו. זו לא את, זו אני....* באשר להתעתקות- כן, רולינג אכן לא מציינת שניתן להתעתק ביחד, לפיכך סביר להניח שזה בלתי אפשרי, אבל כ"כ מקובל לעשות את זה בפאנון שלא חשבתי פעמיים לפני שהנחתי לאוכל המוות להתעתק עם לילי..
. ותודה!

נראה לך שזה לעניין

לשלב פורנו עם הארי פוטר ? כל העוצמה של פוטר, במיוחד בגילי הנאלח, זה א-מיניות שהספר משדר וחזר למקום שבו המין היה קצת יותר טהור ומבוסס על רגשות לא שאני צדיק כזה גדול אבל שקראתי את הפרוזה שלך היתה לי תחושה כאילו מישהו "משגל" את אמא שלי במרץ מול העיניים שלי וניחא העובדה שאת מפיצה פונוגרפיה בפורום שרוב חבריו קטינים, זה כבר עניין פנימי שלך אני ממליץ לך לראות את הסרט 101 ימי סדום של פזולני, מן הסתם מספר חסכים יתמלאו לך

Kiti Cat

New member
אם אתה לא רצית לקרוא למה קראת?

היא כתבה מה הדירוג של זה היא הזהירה

נראה לך

שבגילי יש דירוג שיכול להגביל אותי ? מה שכן מגביל אותי זה התכנים שמותר לי לדבר איתך. אני לא חושב שזה ראוי ואפילו לא חוקי לקחת את סאגת פוטר, לשלב בפנים פונוגרפיה ולתת לילדות בגילך לקרוא את זה.

snowwight

New member
פורנוגרפיה? מי שימע../images/Emo183.gif../images/Emo42.gif

אתה מציג את זה כאילו היא מפרסמת פה סיפורי פורנו משוגעים! היא הזהירה, נתנה את הדרגה של הפאנפיק, נכנסת בעיות שלך. עובדה שאתה היחיד שיש לו כאן תלונות בקשר לזה, ואתה היחיד שחושב שזה פורנוגרפיה... אתה מוזמן לא לקרוא את הפרקים בפעם הבאה...

M r s Black

New member
אני לא חושבת

שאתה יודע בהכרח מה מותר ומה אסור כיוון שזה הפאנפיק שלה ולכן אף אחד לא יכול להגיד לה מה לכתוב בו בדיוק כמו שאי אפשר להגיד לג'יי.קיי מה לכתוב בהארי פוטר

וואו../images/Emo182.gif../images/Emo127.gif

פרק טוב. אני דווקא בעד הקטע המדובר, למרות שהוא היה די מצמרר... הוא מכניס עניין לכל הפיק. האמת, עלתה בי המחשבה שאולי וולדמורט ילך בכיוון הזה כשהוא התחיל לגעת בלילי בפרק הקודם... מחכה בקוצר רוח לפרק הבא, ו - ס ו ג ד ת כתמיד...

yo t a m

New member
המממ...

חביב, אם כי היה די מוזר לשמוע על וולדמורט אונס את מרת אוונס. במיוחד צרמה לי מילה מסויימת שהוזכרה בפיק, ולא חשבתי שהיא ראויה כל כך לפיק יפה שכזה, שעד עעכשיו היה לי נעים מאד לקרוא אותו. אבל באופן כללי הוא היה יפה.

למעלה