מר לונלי היקר...

optimi10

New member
אבל גם במציאות את

יכולה להכיר מישהו .....להפגש איתו מספר פעמים ואולי להתאהב ...ואז יום אחד יעלם אז מה ? ...אין שיברון לב ?

אופטימי...

פחות סביר עד בלתי אפשרי שזה יקרה במציאות... בן אדם לא יכול להעלם ככה סתם במציאות- יש טלפון, כתובת, חברים משותפים... בנט זה הרבה יותר קל- חסימה של האיי סי קיו או המסנג'ר...החלפת ניק והופה כאילו כלום לא קרה... ואז הצד השני מתחיל לדאוג/להעלב/לכעוס אבל אין לו כלפי מי להפנות את כל אותם כעסים... למלמ את צודקת- חברה שלי חוותה העלמות שכזאת של מישהו מהנט ונורא נפגעה... עדיף לשים על ההתחלה את הקלפים על השולחן ולא להתחבא מאחורי מקלדת ומחשב... זאת דעתי...

אדרבא.. לפעמים זה יותר קל כי

את אומרת לעצמך.. מי זה? סתאםם אחד וזהו.. אין לו פנים אין לו קול יש לו רק מילים וזהו.. כשיש פנים קול מגע יש זכרונות.. ואת זה יותר קשה לשכוח...

אוהבת... גם כשיש רק קול

זה עדיין קשה...כי את מתחילה לפנטז על הבן אדם מאחורי הקול ברור שיותר קשה כשיש זיכרונות משותפים אבל עדיין תתפלאי כמה פנטזיות יכולות לגרום לך להרגיש זכרונות גם אם אין... אני ראיתי את זה קורה עם חברה שלי והיה לה קשה להתאושש...לא משנה כמה אמרנו לא שהוא סתם בן אדם היא התאהבה קשות למרות שלא היה לאהבה שלה גוף ממשי שעמד מולה...

optimi10

New member
ממילא זה שפינטזט

עליו זה לא הוא ....נישארים לך הפנטזיות

חייב להיות כתובת וחברים משותפים? ואם

בנט יש לך טל´ וכתובת? ואני מכיר מקרה של חבר שפשוט התעלם וכשהיא התקשרה או שהוא התעלם או שאמר שיחזור ולא חזר והיה לה כתובת זה עזר?

SHALO

New member
כדאי לך לנסות

את לא צריכה ליכנס לזה .זה צריך ליכנס בך תתני לזה ליכנס ותיזרמי עם זה

אמרתי פעם ואני אגיד שוב..

קשר וירטואלי מתאים בזמן מסויים במצב מסויים וזהו.. כאשר מרגישים יותר אז בוודאי שרוצים יותר..אין כמו חיבוק אמיתי.. אבל לפעמים זה רק מה אפשר נכון לאותו רגע.. אז מה נסבול?לא נהנה?לא נאהב?????

אבל אוהבת... זאת ל-א אהבה

אמיתית...זאת אשליה, פנטזיה, חלום... זה מה שאתם לא מבינים... זה נשמע טוב והכל אבל זה גורם לתיסכולים באיזשהוא שלב, לא?

אבל אם זה מה שמתאים באותו זמן?

לי זה התאים..עד שלב מסויים ואז שנינו הסכמנו על התקדמות בקשר..וזה לא היה פשוט זה היה אחרי שנפרדנו לחודש והגעגוע עשה את שלו...

סליחה שאני מזכיר אבל במקרה האחרון

שלך לא היה פנטזיה חלום אשליות וזה לא גרם לתסכולים? וזה לא היה ורטואלי ולכן אולי היה יותר קשה ושוב סליחה על האזכור אם הכאבתי לך.

optimi10

New member
|נכון כל דבר בא בזמנו

אם זה מתפתח ...לאהבה אמיתית ...מוירטואלי זה מגיע למציאות אנחנו בני אדם מבוגרים וחופשיים ...לא כדאי לתכננן את החיים ...אין אפשרות לתכנן יותר מדאי ... ממלא החיים סוחבים אותנו לאן שירצו ....החיים יפים וקצרים חיי כל רגע מהם ... נצל כל רגע של עונג ...של ריגוש ..

ובמציאות זאת אהבה?

אץ מתחילה קשר.. מתאהבת.. עוברת שלב ועוד אחד ועוד אחד.. לפעמים זה נפלא "והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה.." ולפעמים.. לפעמים את מגלה שהוא זה לא זה..ושאין יותר רומנטיקה.. ובקיצור.. אין ביטחונות ברגשות...

אני לא מחפשת ביטחון...אין ביטחון

אבל לפחות במציאות יש פנים, יש גוף, ולא רק מילים מרצדות...

דוקא בגלל זה!

דוקא בגלל שצריך לנצל את החיים צריך לצאת ולחוות אהבה אמיתית! ולא לשבת ערב ערב מול המחשב ולהתחיל לכתוב דברים ... מילים ללא מעשים הם חסרי משמעות ...במקום לצאת ולטעום את העולם אז יושבים לבד בבית וכותבים ?! זה לא נשמע לי הגיוני בכלל... אוהבת.... במקרה שלך זה יצא לטובה אבל אם חלילה הוא היה לא חוזר ? אם הגעגוע היה חד צדדי? מה אז? אולי עד היום היית ממשיכה לחשוב עליו...

למעלה