מר לונלי היקר...

גם לדעתי אין הבדל..

בכללי בכל סוג של קשר כאשר צד אחד נמצא בשלב אחר של רגש מהצד השני זה בעיה...

L M A E

New member
בטח יש הבדל...

במציאות אתה יכול לעמוד מול אותו אדם...ולהתעמת איתו או לדבר איתו פנים מול פנים...להוציא כל מה שאתה מרגיש ! וחוץ מזה..אין כמו לעמוד אחד מול השניה ולהסתכל בעיניים...ולהוציא כל מה שבלב!

למלמ צודקת ב-100% ...

אין טעם מלכתחילה להיכנס לקשר וירטואלי... זה יכול לגרור הרבה כאבי לב במיוחד אם אין עם מי לדבר בצד השני ובמיוחד אם פתאום הצד השני נעלם בלי לומר מילה... אתה נשאר עם הבעסה ולא מבין מה קרה פתאום... לדעתי עדיף לא להיכנס לזה ...פשוט לצאת ולחוות אנשים אמיתיים ולא אנשים שמורכבים מחלקי פנטזיות... זה נשמע רע אבל זאת המציאות- אמנם יש מקרים שבאמת יוצא משהו מקשר וירטואלי אבל יש הרבה יותר מקרים שלא יוצא כלום... וחבל סתם לעבור כאבי לב כאלה...

mr_lonely

New member
ברמה העקרונית אין הבדל...לדעתי

את יכולה להתעמת ולהוציא את מה שיש לך בלב...למה ? מה זה יעזור ? זה יחזיר את האהבה ?

L M A E

New member
לונלי...

זה לא יחזיר אהבה..אבל זה ישחרר את ליבי מלהמשיך הלאה!

L M A E

New member
ועוד משו ..

לא להשאר תלויה באוויר..לסגור קצוות ..ואז להמשיך הלאה

mr_lonely

New member
את זה אפשר לעשות בלי להתעמת

ובזה את צודקת...אני לא נשאר דקה במקום בו אני לא מרגיש רצוי ולא משנה איזה מקום זה

L M A E

New member
אתה טועה...

לנסות להמשיך הלאה......ולהשאר תלוי באוויר בלי לסגור קצוות...זה לא טוב ולא בריא...ושלא נדבר על הספקות...אם זה? ואם זה?

mr_lonely

New member
ברגע שאני ממשיך הלאה

הקצוות מאחור כבר לא מעניינים אותי ואם הם מעניינים...אני סוגר אותם טוב טוב.

איך תסגור לונלי אם אתה לא יודע איך

ולמה וכמה ומתי... איך תסגור כשאתה בעצמך לא סגור , כשהנפש לא סגורה...

L M A E

New member
לונלי..ומה עם...

הצלקות שנשארות בעקבות זה? מה עם הפחדים החדשים שנתווספו ? זה מונע מלהמשיך הלאה לקשר טוב ואמיתי!

ואסור שזה ימנע..

כל נסיון מחזק אותנו לחוויה הבאה... אסור להיכנע לכאב... ואני שונאת קלישאות אבל זה באמת כך..

ב-ד-י-ו-ק! אני איתך למלמ...

צאו תכירו אנשים אמיתיים בחוץ, תאהבו, תיגעו, תצחקו, תסתכלו... להקיש כל היום במקשי המקלדת לא משתווה לשניה אחת של מבט בעיניים או ליטוף על היד...

למעלה