מר לונלי היקר...

L M A E

New member
טוב חייבת לספר לכם משו...

שלא ידעתם עליי:)) אני לא מאמינה באהבה וירטואלית...לא נכנסתי לזה אפעם...ולא אכנס לזה:)) זהו!

האמת..לאהבה וירטואלית אין סיכויי

לשרוד רק כוירטואלית... לכן או שזה עובר חמציאות או שזה....נגמר... או שזאת ידידות...

L M A E

New member
אמממ אחת...

התכוונתי..שאני לא אכיר מישהו וירטואלית..ובכלל אני לא אפגש עם מישהו שהיה וירטואלי בשבילי <הכוונה לקשר רומנטי> לגבי ידידות .. חברות טובה...אין לי בעיה עם זה...אבל אהבה? לא!

למה לא?..

ברצינות למה לא? ואם הוא יהיה לך טוב? יעשה אותך מאושרת? אם אחרי כל הידידות והחברות והקירבה הוירטואלית גם המפגש והפיזי יהיה טוב אז למה לא?

L M A E

New member
למה לא?...

תראי מה הולך בעולם הוירטואלי אכזבות..כאב... בכי... שקרים... נכון שיש את זה גם במציאות..אבל וירטואלי זה יותר קשה.. אני אתן לך דוגמא הקטנה...תתארי לך מישו משוחח איתך כל יום במשך המון..בצאט או במסנגר או באיי סי קיו...והוא מסתיר ממך מידע כמו פון שלו או מי הוא באמת..ואז כשאת מתאהבת בו..ואת רוצה להפגש איתו...הוא נעלם ואין לך למי לפנות...אין לך פון שלו...אין לך מושג אם דובר אמת ... במציאות..את יכולה להתעמת ..לדבר לשוחח....כו'

מנסיון..

השלב של שיחות טלפון מגיע מהר מאד בקשר שהוא מעבר לסתאם קישקוש צאטי או מסנגרי.. אבל צודקת..יש משהו בדברייך יש סיכויי יותר גדול להיפגע..ולכן אם רוים שזה יותר מקשר של קישקושים אז מדברים על מפגש..

optimi10

New member
הוא התכוון שיש אנשים כנים

שמגלים על עצמם את כל האמת... וגם מוסרים לך פרטים אמיתיים

למ כתבה דוגמא שבוירטואלי אין לך

פרטים. ועל זה שאלתי אם יתנו לה שם פרטי ומשפ´ ומקום מגורים ומס´ טל´ מה אז?

L M A E

New member
זודי..עוד לא פגשתי מישו ...

שנותן פרטים מלאים על עצמו..תמיד יש איזה שקר

optimi10

New member
חבל שכך קורה לך

אני תמיד אומר את כל האמת ...מה יש לי לפחד ? אם ארצה להפסיק את הקשר תשוט הסביר ....והסיים את הקשר

L M A E

New member
אופטימי..

זה לא קורה לי:) כי אני לא מכניסה את עצמי למצבים האלו:)

לא היו לי הרבה נסיונות. אבל בנסיון

האחד שהיה לי ידענו אחד על השני מעבר לפרטים אישיים. ולא חושב שהסתרנו משהו אחד מהשני. ואף על פי שמראש היה מוסכם שלא יהיה מעבר לזה.

mr_lonely

New member
בדיוק כך...זה יכול להיות רק

שלב ביניים...לעיתים קצר יותר ולעיתים ארוך יותר אחר כך זה גובר ועובר לפסים אחרים, או דועך...

L M A E

New member
לונלי? ואם זה דועך מצד אחד?

מה עם הצד השני? אם הצד השני בשבילו או בשבילה...זה לא דועך...אז מה אז?

mr_lonely

New member
ואם בחיים האמיתיים לא בוירטואל

זה דועך בצד אחד...מה עושים ? יש הבדל ? לא חושב שיש הבדל

למעלה