מר המיולין

Stinki Winki

New member
מר המיולין../images/Emo126.gif

הממ כן שפץ את הדולי! והפעם אני הכנתי. הבייסים מפינקלנד. אין פה קל וקשה, אני חושבת שאפשר לעשות את שתיהן ברמה קשה או ברמה קלה, להתאים אותן לעצמכן. אממ ומאחר וזו פעם ראשונה שאני מכינה את הקובץ, תנו הערות עליו.. אם הבגדים יותר מדי ברורים, הצבעים לא קשורים וכאלה
... תהנו.

שטופ

New member
|זיגידביל|הבייס...?

לא מאיפה, אלא אם אפשר אותו נקי
...

שטופ

New member
|זיגידביל|מה אמרתי?

שהיא צריכה להביא את הבייס הנקי. לא אמרתי שאין בייס קרדיט...

א ל א ו ר

New member
אמ.. כן...

האמת צריך להיות בייס נקי XDD בטח שחכת לא נורא בטח תשימי פה אותו עוד מאת... *מחכה*

א ל א ו ר

New member
חוסכת חיים.......

אם אפשר אז הנה הבייס... בדיוק עברתי באתר וראיי אותו אני 99% בטוחה שזה הוא למי שרוצה את הבייס נקי..

שטופ

New member
|זיגידביל|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifזה הוא...

תודה!

Stinki Winki

New member
אני טיפשה../images/Emo3.gif

צירפתי את הבייס בתגובה להדס (הדס, נכון?)

א ל א ו ר

New member
../images/Emo85.gif סיימתי!!!

יצאה בין היפות שלי.. אולי אפילו הכי טובה ויפה.. אבל יש לי שאלה, אני צריכה לשים רותה בשרשור הזה או בשרשור הבא שיהיה?? תענו בבקשה..

P N 4 E

New member
שנהנה עשיתי ../images/Emo9.gif

עכשיו תעצמו עיניים חזק חזק ותדמיינו שהדבר הכחול על היד שלה זה תיק! אבלאבל אני לא טובה בפיקסלארט

א ל א ו ר

New member
../images/Emo85.gif ../images/Emo99.gif אהבתי...

רק זה נראה כאילו אין נפח לתיק... היא ממש חמודה חוץ מזה שזה ניראה כאילו יש לה סתם פתאום באמצע שום מקום בשיער קווים שחורים שלא קשורים... ממש יפה

P N 4 E

New member
I get your point לגביי הקווים הלא ק

קשורים* בשיער. שמתי לב אליהם רק עכשיו
ואני גרועה בפיקסלארט. אמרתי את זה כבר
לא היה לי מושג מאיפה להתחיל :|

א ל א ו ר

New member
../images/Emo85.gifסיימתי!...

אוקיי טיוטראל + פלטה לשיער -MartChmelos. פלטה וטיוטראל לחולצה-ApharseMon. טיוטראל+ פלטה מכנס-Stinki Winki. הכל לקוח מהמאמרים.... הייתי חייבת לעשות שיער עלפי הטיוט' כי לא הצלחתי בצבע אחר.... לא היה נוח... ויצא די חמוד לא?? אני אהבתי אותה

עשיתי ../images/Emo4.gif

החולצה, חוץ מהחלק העליון, יצא יפה, לדעתי... השיער אהבתי, פעם ראשונה שאני מרוצה ממש... החצאית כפלים היא ראשונה שלי שעשיתי בלי שום עזרה (קווי מתאר, טיוטים) בכלל, אז לרחם... והנעליים - אין לי מושג מה לעזאזל חירבשתי בהן
טוב, בתכלס יצא פ'סדר, אבל לא מרוצה ממש יצא נחמד... סביר...

למעלה