מרתון סקראבס!

steelwater

New member
תודה! באסה

מתי הוא מסיים עם זה? את כל העונות קניתי מלייזר קלאב.

Ch3nf3l

New member
חח אני גם זקוק למרתון סקראבס

אם רק היה לי מקום על המחשב כדי להוריד שוב... (כן, אני אידיוט, אני רואה ומוחק.. רק ורוניקה מארס עונה 3, ואת אבודים עונות 2,3 שמרתי אה, וגם 5 עונות של פאמילי גאי חח) חחח עונה ראשונה של באפי נוראית. עזבי את זה שהיא ממש ניינטיז, ויש צרחה מעיקה בשיר פתיחה, זאת עונה נוראית. אל תנטשי את הסדרה אחרי הפרקים הבאים, הולכת להיות להם עלילה מטומטמת (אזהרה מפרק 4), אז תנסי להתמקד בעיקר בדיאלוגים, כי זאת המומחיות של הכותבים. ואני מקנא בך (וגם במוריה) כי התחלת לראות רק עכשיו... איציק קינא בי כשהייתי בעונה ראשונה, ועכשיו יש לי עוד 4 פרקים כדי לסיים סופית את הסדרה המעולה הזאת... לפחות אני מתנחם שנותרה לי עונה וקצת של אנג'ל.

creepy creep

New member
למה להוריד?

אתה יכול פשוט להסתכל באינטרנט http://tweekerville.com/scrubs.asp לא כל הפרקים בעונה הראשונה נוראיים
אבל פרק 4, וגם פרק 8 באמת מזעזעים... (עוד שני פרקים וסיימתיייי)

Ch3nf3l

New member
חח תודה על הלינק

והם נוראיים יחסית לשאר העונות. עונה 2 פשוט מדהימה. חחח פרק 8 עם עלילה מטומטמת, אבל הסיום שלו ממש גרם לי להתאהב בסדרה. היה לי חיוך ענקי על הפנים ופשוט מלמלתי לעצמי "גאוני".

creepy creep

New member
בקשר לסיום אני באמת מסכימה...

בינתיים זה נראה כאילו ככל שהעונה מתקרבת לסיומה, היא נהיית יותר טובה... ממש אהבתי את פרקים 9 ו10..

steelwater

New member
תודה על האתר

אתה לא מבינה כמה זמן הייתי מחפשת את זה כל פעם שהפרקים של העונה השישית לא היו יורדים לי מהר. אבל נראה לי שכן מצאתי את זה בכמה פעמים והפרקים עדיין לא היו. בכל מקרה, תודה. אולי זה ישמש אותי בעיתד. למרות שאני אל אסגור יותר שבתות כשהעונה החדשה תתחיל, כי אני אשתחרר כבר, ואז יהיה לי את כל השישי שבת לראות את זה ווהוו!!!! חחח.

creepy creep

New member
הבעיה עם האתר הזה

זה שהם הפסיקו לעדכן את הפרקים של העונה השישית. יש שם רק עד הפרק השלישי בעונה השישית.

steelwater

New member
תודה על העצות

האמת כתבתם את זה כמה פעמים אז אי מתכוונת בנתיים לתת לזה צ'אנס גם אם זה לא יהיה משהו. אבל בנתיים הפרקים הראשונים סבבה. אנג'ל חמוד חחח! אחד השווים. הוא ממש צעיר פה.

Roncha87

New member
יעל תתחדשי! ../images/Emo140.gif

[מחרתיים העונה החמישית מגיעה הביתה אל זרועותיי
]

steelwater

New member
תודה! ייי איזה כיף לך!

מזל טוב. מעניין כמה זמן יקח לשלי להגיע.
REM- #9 Dream
הדיסק של "הצילו את דרפור" סוף סוך הגיע. ווהו! והדיסק שזכיתי בו במסיבה והחלטתי שהוא יהיה של הקייזר צ'יפס יגיע כנראה שבוע הבא. ווהו!

limors2

Well-known member
ואני אוהבת את זה שהם נשארים עם אריזות

אחידות ולא משנים עיצוב כל שנה, זה נראה הרבה יותר יפה על המדף ככה
(וכן, יש לי שם ווקר
)

steelwater

New member
כל-כך יפה!../images/Emo99.gif

כן, דוגרי את צודקת! אבל התמונה של זאק בעונה הרביעית למטה מפחידה חחח.

mikmik000

New member
תגידי..

רק עכשיו שמתי לב שיש לך שם ממש ספרייה [מקודם לא ראיתי שיש ליד זה גם עונות של פריזןברייק ו-ווקר. ><"].. יש עוד סדרות, או שזה מה שיש לך? אם יש עוד, אז יש לך אולי תמונה של כל הספריה? D: אני ממש פריקית של דברים כאלה. חח [ראי תמונה בכרטיסאישי שלי
]

limors2

Well-known member
יפההה../images/Emo99.gif

הממ
(+עונה 3 של סמולוויל שלא אצלי כרגע) יש כמה סדרות וסרטים צרובים ומלא קלטות אבל זה לא מסודר יפה אז לא צילמתי

Angelus

New member
מגניב

סקרי מובי
, מובחר. אהבתי את המארז של ארבעת הסרטים של הארי פוטר.

limors2

Well-known member
והדבר הכי טוב במארז הזה הוא שבפנים זה האריזות

הרגילות של כל סרט, אז כשאקנה את הבאים אני יכולה לפרק אותו בקלות ולאבד חתיכת קרטון

mikmik000

New member
../images/Emo99.gif

איזה ספרייה שווה :O אצלי כמעט הכל צרוב חח [חוץ מכמה עונות של חברים, מארז הסדרה של ג'קאסס, והעונות הראשונות של האוסי ומגרש ביתי].. זה אשכרה אוסף של אלפי שקלים, הא? יש לך את המארז המגניב של חברים [שעד שהצלחתי לחסוך בשבילו, בלוקבאסטר הפסיקו למכור, ועכשיו כבר חבל לי לקנות כי יש לי חצי מהעונות במארזים בודדים] 3> ואת עונות 1-5 של סמולוויל

limors2

Well-known member
עדיין יש את המארז בבלוקבאסטר!

לפחות בי-ם. ויש גם בטאוור. ובאינטרנט!

steelwater

New member
זה אחד הדברים

השווים בעולם. הכי יפה זה החברים! יום אחד גם לי יהיה כזה בתקווה. זה אחד החלומות הגדולים שלי.

למעלה