מרתון סקראבס!

steelwater

New member
מרתון סקראבס!

לא היה לי לאיפה לשרשר. איפה כל השרשורים של תפוז אנשים מודיע?! בכל מקרה, סיימתי לא מזמן מרתון אינטנסיבי של סקראבס עם חברות שלי! מיכרתי את כולם וזה כבר המרתון האלף שלנו חחח. ראינו איזה 6-8 פרקים מהעונה השנייה ועוד איזה 4 מהעונה השלישית והיה ממש כיף!!! אבל כואבת לי הבטן כי אכלתי יותר מידי ממתקים חחח. עוד משהו שאתמול קניתי את העונה הרביעית של סקראבס ב-DVD ייי! אני לא יכולה לחכות שהיא תגיע כבר. אה, ואיצעק וחן, התחלתי לראות באפי! כן חחח. ראיתי את שני הפרקים הראשוניים ובנתיים זה סבבה. אני אשמח עם תביאו לי דיסקים של זה.

steelwater

New member
../images/Emo207.gif סקראבס חוזרת!!!

לפני כמה ימים קראתי כתבה קטנה בהארץ על הסדרות שחדשות והישנות שחוזרות בעונות חדשות לערוץ. היה כתוב שסקראבס חוזרת לעונה חדשה בקרוב! ווהווו! אני חושבת שהיה כתוב באוגוסט אבל אני לא בטוחה.

Bust3r

New member
כן, סקראבס חוזרת.

סקראבס חוזרת ב27 לספטמבר אם אני לא טועה (בארה"ב) לעונה שביעית ואחרונה שתכלול בערך 18-19 פרקים. אני כבר לא יכול לחכות :)

hodown

New member
וול ת'נקיו! אל תשכח לאחל לי מזל טוב

באותו היום כן?

steelwater

New member
בדיוק חודש אחרי!

אני ב-28.8, ושלא תעיזו לשכוח! איצעק תזכור שאני התקשרתי ביומהולדת שלך...

steelwater

New member
לא זה, גם זה!

אבל אני דיברתי על העונה השישית שחוזרת בארץ. אבל ייי! יש תאריך ויייי! אני לא יכולה לחכות. זה לא עוד הרבה זמן. אבל אוי אבוי! בעצם זה יוצא כשאני עוד בצבא! ווההההה!

mikmik000

New member
תתחדשי D:

ומרתון של סקראבס נשמע כ"כ כיף.. :) חבל שאף אחד מהחברים שלי לא אוהב סקראבס.. [וניסיתי למכר אותם, באמת שניסיתי].

hodown

New member
איזה כיף לך!

תתחדשי! גם את עם באפי
מה הולך פה? תספרי לי איך זה מרתונים? לי אין זמן לראות טלוויזיה :(

Angelus

New member
מה שהולך פה..

זה שאנשים מתחילים לראות את הסדרה הכי טובה שנוצרה. האם גם את רוצה להשתתף בניסוי?

steelwater

New member
תודה

כן, באפי זה נחמד. מרתונים זה הכי כיף בעולם! פשוט שמים פרק וממשיכים עד שאין כוח יותר. חברות שלי כבר נרדמו על הספה אז סילקתי אותן חחח. זה ממש כיף, וזה ממש כיף לשמוע את חברים שלך מתלהבים וצוחקים מזה.

Angelus

New member
מזל טוב!

הפרקים שלי נמצאים כרגע אצל בן דוד שראה את שרה מישל גלר במשחקי פיתוי והחליט שהוא רוצה לראות אותה בועטת. אגב, מאיפה קנית את העונה ה-4?

למעלה