אני אנסה להפריד... ../images/Emo13.gif
בין הבננות לתפוזים בסלט....
קודם כל לצורך הבהרה כשדיברתי על אהבה בהודעות האלו התכוונתי לאהבה זוגית. בוודאי שיש בעולם אהבות ללא סקס אבל זה לא היה הנושא שאליו כיוונתי...
ועכשיו - סיפור (דמיוני ועם זאת מציאותי לחלוטין) לצורך המחשה: אני פוגשת בחור. הוא מוצא חן בעיני...
מתחילה הכרות משוחחים הרבה באיזשהו שלב מתחיל גם מגע פיזי זה נעים ומרגש נכון, לפעמים זה גם טיפה מלחיץ להכנס ככה לטריטוריה הפיזית של אדם חדש לתת לו להכנס לשלי...
אם אני עוצרת כאן לרגע ושואלת את עצמי: "זו אהבה?" כשמדובר בי, בשלבים הראשונים התשובה תמיד תהיה "לא". יכול להיות שמאד נעים לי וטוב לי ומסקרן ומעניין ומושך אבל זה עדיין לא אהבה. אהבה, לפחות בעיני, היא רגש עוצמתי וככזו - לוקח לה זמן להתפתח. ה"סיפור" ממשיך...
ככל שעובר הזמן אני יותר נקשרת אותו בחור מקבל "מקום" מסוים בחיי יש לו כבר חשיבות יש ביננו תקשורת ומגע (כן... עוד סקס....
) והכרות שהולכת וממשיכה ומתעמקת... במיטה ומחוצה לה ואז..... אם אנחנו ממש ברי-מזל... יכול להתחיל לנבוט הרגש הזה שכולנו כל כך כמהים אליו....
א ה ב ה
****************** זהו. זה התהליך שאני מכירה ומכאן אמרתי שלדעתי הדרך ל"לעשות אהבה" (=סקס בין אוהבים) תמיד תעבור גם בשלב של סקס ללא אהבה וזו, כרגיל, רק דעתי...
עפ