מרשה לעצמי.....

ophra

New member
מרשה לעצמי.....

לפתוח הודעה חדשה, כי זה נראה לי מעניין...
מה שבעצם ניסיתי להגיד: "לעשות אהבה" זה נפלא. זה הכי נפלא שיש. אבל אי אפשר להגיע לזה בלי לעשות סקס קודם.... ולי אין עם זה בעיה. זה לא נגד הנטיות הטבעיות שלי. להפך.... דעתכם...??? עפ
(די. חייבת להתחיל לעבוד)

*יערית

New member
עפרה.....

"לעשות אהבה"מתקשר רק עם סיטואציה של סקס... לאהוב אצלי לפעמים בא לפני העשייה..ולפעמים יחד איתו, מה חשוב באמת? לא לזייף באף אחד ממהם!!!!!!!!!!

"לעשות אהבה"

היי עפרה ויערית לעשות אהבה אינו מתקשר רק עם סיטואציה של סקס, ממש לא. לאהבה יש צורות ביטוי נוספות שאינן בהכרח סקס. סקס הוא צורת ביטוי לקרבה פיזית קיצונית שיונקת את עוצמתה מחיבור פנימי משותף. אבי

*יערית

New member
שלום איש הים והרוח../images/Emo13.gif

מקווה ששלומך טוב יותר לגבי עשיית האהבה בודאי שאתה צודק אבל אני בס"הכ תירגמתי את המינוח מאנגלית לעברית..וזה סקס!

amigor

New member
איני מבין, הכל סוציוצנטרי

לכל אחד ואמות המידה הפנימיות והצרכים שלו ציינתי ישנו היתרון ההדדי, (שוב לא בהכרח) והאינספרציה איך אומרים, השראה במיינד מעצם הפיזי צומחת גם אהבה, גילוי נסחף, שיכול להיות לאורך זמן עמי

amigor

New member
איני מבין לדישה החוזרת

כל אחד הביע דיעה ודרך שהיא נכונה זוכרת את אימרתי הדרך המושלמת אינה יודעת קשיים מסרבת לקבוע העדפות, אל תחזיק בדיעות, לא בעד ולא נגד. אופיו של אדם רצונו. עמי

ophra

New member
שניה... שניה.....

מנסה להבהיר: (יערית - צדקת) כשכתבתי "לעשות אהבה" הכוונה היתה לסקס, שנעשה בין בני זוג אוהבים. וזה, כאמור, הכי-נפלא-שיש-בעולם.... אבל החיים זה לא סיפורי אגדות... להכנס למיטה בפעם הראשונה עם מישהו אחרי שכבר התאהבנו בו.....?!?! זה לא נראה לי אפשרי בכלל.... רק אחרי זמן, הכרות, עומק, כולל הכרות במיטה... יש סיכוי לאהבה לצמוח ויש בסיס וקרקע פוריה ל"עשיית אהבה"....
קפיש? עפ

מצוטטת

New member
סלט פירות אחד גדול

ולמה? כי מה הקשר בין "מחט לתחת" (וסליחות על הסלאנג) סקס= צורך , יכול להגיע ממניע של תשוקה רגעית כן, כן גם נטול !!! רגשות - סיטואציה אפילו. אהבה = סוג של מצב ריגשי בין מתמשך ובין שלא (לדעתי) אבל מכאן ולומר......"זה לא נראה לי אפשרי בכלל....רק אחרי זמן
לא יודעת...... ממתי בימינו "הנאורים" אהבה זו התנייה לסקס???????? תגידי?????????.. אבל כן........... אבל יכולה להסכים שהיא אינה מספיקה לסקס !! אבל בהחלט מצב אפשרי!!!! לדעתי

השאלה שאני שואלת את עצמי היא

באיזה מצב אני נותרת לאחר אותה תשוקה רגעית וגם תוך כדי... אהבה אינה באה ברגע,גם לא ביום ולא ביומיים ,היא עניין של תהליך,יש גם הבדל ענק בין אהבה להתאהבות. ועל כן נראה שקצת נסחפנו ,אך בפרוש לטעמי סקס בא בצרוף רגש מסויים ולא רק תשוקה גופנית. כאשר הוא מגיע ממקום של צורך גרידא - מה שהוא מותיר לפחות אצלי זו תחושת ריקנות. עבורי מצוטטת החיים ה"נאורים" הביאו זילות לסקס, לזוגיות ולחיים בכלל.

ophra

New member
אם יורשה לי ניצת....

מה שאני מבינה ממך זה שאת מבואסת לאללה מאובדן התמימות.... היית רוצה איפשהו לשמר את הפנטזיה מהאגדות: קודם אהבה אח"כ סקס (באגדות זה חתונה, אבל לא נהיה קטנוניים....
) זה אחלה להיות כזו רומנטית. באמת. בלי קורטוב של ציניות. הלוואי שאני הייתי יותר כזו...
רק אם הרומנטיות הזו גורמת לך להרגיש לא טוב אחרי שאת נכנסת למיטה בלי אהבה מטורפת לבן זוגך למיטה אז זה קצת חבל....אפילו מיותר.... לא?
עפ
(הנה. אמרתי.
)

הרבה נכון וקצת לא ../images/Emo3.gif

מה לא? מרגישה מצויין אחרי שנכנסתי למיטה בלי אהבה מטורפת ואת יודעת למה? כי בשלב מסויים תרגלתי את עצמי לעשות בחירה מודעת ולהיות שלמה איתה.

*יערית

New member
מתה על סלט פירות../images/Emo13.gif

אבל צר לי ידידתי..... הפעם לא מצדיקה את דברייך..... סקס הוא לא צורך עבורי!!!!!!!!!!!! סקס הוא לא רק רגעים של תשוקה!!!!!!!!!!! הסקס עבורי הוא התחברות עם הנפש של האיש שעומד לצידי{או שוכב..לא חשובה התנוחה
} וזו שאלה שמחייבת כנות אז אני כנה...... לעולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא "עשיתי אהבה" מצורך...רק מאהבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם הצרכים אני מתסדרת לבד

מצוטטת

New member
../images/Emo13.gif זה בסדר

א. לא חייבים להסכים = הסכמה ראשונה. ב. ג´מני אף פעם עד היום לא.... ג. אבל עדיין זו גישה היום , זה לא חידוש שלי..... ושימי
לא אמרתי שזו דעתי זו רק ! עוד גישה ולי אישית אין דבר כנגדה!

*יערית

New member
מצ´וווווווווווווווווווווו

קבלי
אני מביעה רק דיעות שאני מסתדרת איתם..

מצוטטת

New member
../images/Emo51.gif על ה- ../images/Emo24.gif

ועדיין גם מבלי להסכים עם דעות אחרות אפשר לקבלן כדרך.......
(לדעתי)

ophra

New member
אני אנסה להפריד... ../images/Emo13.gif

בין הבננות לתפוזים בסלט....
קודם כל לצורך הבהרה כשדיברתי על אהבה בהודעות האלו התכוונתי לאהבה זוגית. בוודאי שיש בעולם אהבות ללא סקס אבל זה לא היה הנושא שאליו כיוונתי...
ועכשיו - סיפור (דמיוני ועם זאת מציאותי לחלוטין) לצורך המחשה: אני פוגשת בחור. הוא מוצא חן בעיני...
מתחילה הכרות משוחחים הרבה באיזשהו שלב מתחיל גם מגע פיזי זה נעים ומרגש נכון, לפעמים זה גם טיפה מלחיץ להכנס ככה לטריטוריה הפיזית של אדם חדש לתת לו להכנס לשלי...
אם אני עוצרת כאן לרגע ושואלת את עצמי: "זו אהבה?" כשמדובר בי, בשלבים הראשונים התשובה תמיד תהיה "לא". יכול להיות שמאד נעים לי וטוב לי ומסקרן ומעניין ומושך אבל זה עדיין לא אהבה. אהבה, לפחות בעיני, היא רגש עוצמתי וככזו - לוקח לה זמן להתפתח. ה"סיפור" ממשיך...
ככל שעובר הזמן אני יותר נקשרת אותו בחור מקבל "מקום" מסוים בחיי יש לו כבר חשיבות יש ביננו תקשורת ומגע (כן... עוד סקס....
) והכרות שהולכת וממשיכה ומתעמקת... במיטה ומחוצה לה ואז..... אם אנחנו ממש ברי-מזל... יכול להתחיל לנבוט הרגש הזה שכולנו כל כך כמהים אליו....
א ה ב ה
****************** זהו. זה התהליך שאני מכירה ומכאן אמרתי שלדעתי הדרך ל"לעשות אהבה" (=סקס בין אוהבים) תמיד תעבור גם בשלב של סקס ללא אהבה וזו, כרגיל, רק דעתי...
עפ

למעלה