מרשה לעצמי.....

ב"דרך" לאהבה

דרך המילים דרך התחושות דרך המיטה יש רגש !!! יש משיכה יש כימיה יש חיבה יש תחושת נינוחות שלווה כייף וכשאוהבים את התחושות האלו יש התחברות אינטימית התחברות שאינה מחייבת התאהבות מטריפת חושים התחברות שאינה מחוייבת אהבת נפש התחברות שמספקת צורך ??? כן, גם אבל בכל מקרה - אין בין האינטימיות שנוצרת לבין אהבה (במושגים שאנו מנסים להגדיר כאן) קשר מחייב (כאמור) לעתים, הקשר האינטימי שנוצר (או - סקס, כפי שמוגדר כאן) לא מתפתח מעבר למה שהיה בתחילתו לעתים, הקשר צומח ומקבל גוונים נוספים יש שמתוך קשר שהתחיל כחברות טובה צומחת אהבה גדולה אבל !!! לא הסקס או העדרו הם אלו ש"יקבעו" את טיב המשך הקשר ואם תצמח/לא תצמח ממנו האהבה שאנו כה מבקשים לנו

הבהרה ל"מחייב"

ניצת יקרה ממש לא היתה כאן כוונה לקשר מחייב אלא לכך שאין חובה שיהיה קשר בין הדברים "אין בין האינטימיות שנוצרת לבין אהבה ... קשר מחייב ... " מקווה שהצלחתי להעביר (עכשיו) את כוונתי טוב יותר

מצוטטת

New member
לא הצלחתי לומר זאת, טוב כמוך !

האלי

New member
קצת על חשבון ומחיר ../images/Emo35.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo35.gif

(יכול להיות שאני בכלל לא בכיוון) הצורך הזה למדוד כל הזמן ולבדוק, כמו להיכנס למיטה עם מדאהבה גובה מאיתנו מחיר כבד. מרוב התעסקות בשאלה: "עכשיו אנחנו מזדיינים או עושים אהבה" אנחנו מפספסים לפעמים את החדווה עצמה. לא יעזור עפרה, את המהות האמיתית של האהבה אי אפשר להגדיר במילים וחבל על האנרגיה שאת משקיעה בנסיון לסווג כל זיון ולמדוד אותו במדאהבה שלך. מה גם שעוד לא פגשתי שום מדאהבה שהיה מכוייל כראוי, שאפשר היה להסתמך על התשובות שמתקבלות ממנו... כך שאני וויתרתי לעצמי לגמרי על השימוש במדאהבה שלי ואני לגמרי פנוי להרגיש. שלך, האלי.

ophra

New member
מדאהבה

מילה נחמדה....
אני מודה. אבל מעולם לא היתה בלקסיקון שלי. "את המהות האמיתית של האהבה אי אפשר להגדיר במילים" - מסכימה!!! אבל לנסות לסווג כל זיון??? מפיתום??? מערכות יחסים.... ? זה כבר סיפור אחר. לעתים מגיע השלב שאני מנסה לזהות.... (או בלשונך - "לסווג") מה אני מרגישה. אולי בלי מילים מתאימות להגדרות אבל נסיון קיים. מיותר? אולי כזו אני. לפחות כיום. עפ
(לא מודדת את האהבה שלה לאפחד)

להרגיש...

בלי מד אבל עם תחושות אישה של חושים לראות, לגעת, להריח, לחוש בפנים....בנשמה לעתים בעוצמות... שקשה להכילן לכל הכיוונים שולט בי...לא פשוט

Lonely In Blue

New member
לי נראה..

שהדיון קצת מתפספס. עפרה, מכל ההודעות שלך, למדתי שאת נכנסת למיטה... אחרי התאהבות. מרגש, פרפרים בבטן, מושך, נעים, מענין וכו´. ברור שעדיין ללא אהבה, כי אהבה משמעותה גם לדעת שאתה רוצה את האדם הזה לצידך כל הזמן, איכפתיות, אמון, תחושת שייכות, הכרות הדדית ועוד. ובתור ילדה גדולה, את יודעת שאת אלה לוקח לך זמן לפתח, אם מדובר ברגשות אמיתיים, ולא מתוך התאהבות באהבה. לאור זה, לא נראה לי שהגישה שלך יוצאת דופן. ולכן המהומה היא על לא מאומה. דרך אגב, אני חושב שיש גם לא מעט זוגות, שלא רק נכנסו למיטה, אלא גם נכנסו לחיי הנישואין, כאשר היו רק...מאוהבים. אבל, לא אוהבים, אפילו אם אולי חשבו שהם אוהבים. הגישה שלך היתה יוצאת דופן, אילו היית אומרת שאת נכנסת למיטה עם אדם שאין לך אליו ולא כלום. לא ענין, לא ריגוש, ולא פרפרים בבטן. סתם כי הוא שם, והוא לא דוחה. פשוט כי בא לך לעשות סקס.

ophra

New member
חחחחח... לרגע חשבתי...

שיצאתי "שרמוטה"....
(וזה פ´סדר... אין לי בעיה עם זה...
) הכל נכון.... יש לנו רק אולי אי-הסכמה בנושא של הגדרות אבל כבר מזמן הגענו למסקנה שהגדרות הן רק כלי שלפעמים הוא לא רק מיותר אלא אפילו מעט מזיק או לפחות "מעכב".... עפ
(שגם קרה לה בעבר שנכנסה למיטה רק בשביל סקס, אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי...
)

התאהבות...אהבה....

כל כך קל לדבר על זה.. וכל כך לא פשוט להבחין במציאות... חיה את היום, מגלה ....עם הזמן

עוף כנף

New member
מצחיק שדווקא עכשיו...

ובדיוק בעיתוי הזה, כשהנושא מתרוצץ פה, הצעה לבלות יחד סופשבוע: משישי בלילה, דרך ארוחת בוקר להמשך של יום שבת. רק מילה אחת קטנה, וסוף השבוע יכול היה להיות שונה. רגשות? יש משהו... ואני?? התקפלתי, השתפנתי, התחמקתי ופניתי לעסוקים אחרים... משהו בידיעה שניפגש רק לצורך "עשיית אהבה" הרתיע אותי. אז, למה בכל זאת חשבתי עליו בכל רגע פנוי בערב?

למעלה