צודקת בהחלט
פ פפריקה Nתוקה New member 28/6/12 #15 ............. חשבתי על זה כשראיתי את הבקשה... למתכון אולי לא היה מקום. השאלה על הירק היא סוג של באמצע . יומקסים לכולם !
............. חשבתי על זה כשראיתי את הבקשה... למתכון אולי לא היה מקום. השאלה על הירק היא סוג של באמצע . יומקסים לכולם !
I IliAsh New member 28/6/12 #16 זה באמת קצת באמצע ובסך הכל אין פירוט להכנת הבשר או משהו, אבל יש גולשים שעצם ההתעסקות באוכל לא חלבי/פרווה כאן מאוד מפריעה להם לכן מצאתי לנכון להאיר. לא התכוונתי להישמע כמו השוטר הרע
זה באמת קצת באמצע ובסך הכל אין פירוט להכנת הבשר או משהו, אבל יש גולשים שעצם ההתעסקות באוכל לא חלבי/פרווה כאן מאוד מפריעה להם לכן מצאתי לנכון להאיר. לא התכוונתי להישמע כמו השוטר הרע
פ פפריקה Nתוקה New member 28/6/12 #18 חס וחלילה -כוונתך מובנת וצריכה להיות ברורה וזה נכון, אם בפורום חלבים עסקינן אז אין מקום כאן לתחום הבשרי ....(ואני עוד קרניבורית מוצהרת אבל גם אוכל חלביטעים). מה שאומר שאני דו... יומקסים יקירתי !!
חס וחלילה -כוונתך מובנת וצריכה להיות ברורה וזה נכון, אם בפורום חלבים עסקינן אז אין מקום כאן לתחום הבשרי ....(ואני עוד קרניבורית מוצהרת אבל גם אוכל חלביטעים). מה שאומר שאני דו... יומקסים יקירתי !!
פ פפריקה Nתוקה New member 28/6/12 #23 כנראה שכן.... ואם באוכל עסקינן אז אני טריו.... לא רק דו. גם פירות ים אצלי ברזומה של האכילה.... עכשיו אני אלך לנעול את הארון שלא תמצאי שם בגדים שלא ראו אור יום.... אביטל.
כנראה שכן.... ואם באוכל עסקינן אז אני טריו.... לא רק דו. גם פירות ים אצלי ברזומה של האכילה.... עכשיו אני אלך לנעול את הארון שלא תמצאי שם בגדים שלא ראו אור יום.... אביטל.