גו שירעעעע גו שירע!!
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 2/11/05 #130 *-*../images/Emo96.gif השער ממש יפה*-* וגם המעיל הנעים הזה מאוד יפה וחורפי/סתווי כזה
י ינקיפנק New member 2/11/05 #167 ואווו... השיער../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
P Painted Fairy New member 2/11/05 #191 וואו*O* הכל.. כל כך.. וואו! הצבעים משגעים ההצללות מדהימות השיעררררר.. הו השיער. כישרונית
2 2ofir New member 2/11/05 #216 הו ואווו../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif בשיער למעטה הואבהיר יותר.. ואוו זה פשוט מדהים, מותי!
P pqCAT GIRLpq New member 3/11/05 #235 ../images/Emo108.gif אנ מציעה לך לקפוץ מהגג מהר^^ לפני שאני אדחף אותך מאחד מוכשריה
O o0Invisible0o New member 3/11/05 #243 מוות. ביסורים.../images/Emo11.gif איך זה קורה? תלמדי אותי גם להצליל ככה!
T tamaguchi girl New member 2/11/05 #134 בלי ../images/Emo13.gif ועוד משהו קטן.. הראש שלה מוטה טיפה לצד ימין, אבל ציירת את השער כאילו הראש שלה ישר. זה ל הגיוני תטי קצת את השער שעל הקרקפת לצד ימין. ותוסיפי עוד שער, היא מעט קרחת, או סתם בעלת מצח גדול מאוד לדעתי השתפרת הבקבוקים נהדרים ^^
בלי ../images/Emo13.gif ועוד משהו קטן.. הראש שלה מוטה טיפה לצד ימין, אבל ציירת את השער כאילו הראש שלה ישר. זה ל הגיוני תטי קצת את השער שעל הקרקפת לצד ימין. ותוסיפי עוד שער, היא מעט קרחת, או סתם בעלת מצח גדול מאוד לדעתי השתפרת הבקבוקים נהדרים ^^
T tamaguchi girl New member 2/11/05 #135 ../images/Emo2.gif ותצלילי את הקוקיות, בצד ימין../images/Emo3.gif רק הקויות בצד שמאל מוצללות, בימין לא |קטנונית|
../images/Emo2.gif ותצלילי את הקוקיות, בצד ימין../images/Emo3.gif רק הקויות בצד שמאל מוצללות, בימין לא |קטנונית|
S shronet New member 2/11/05 #149 תודה../images/Emo25.gif יש לי בעיה עם מצחים אני אנסה להטות את השיער, והגומייות יוצללו תודה!
י ינקיפנק New member 2/11/05 #159 המצב האירוני של סאמי. ככה אני קוראת לדולי. מי שלא ידע, סאמי היא סאמארה, מהצלצול, וגם מי שלא ידע, הבייס מדולז אנד סטאפ! שימו לב לקשע ולמאריך.
המצב האירוני של סאמי. ככה אני קוראת לדולי. מי שלא ידע, סאמי היא סאמארה, מהצלצול, וגם מי שלא ידע, הבייס מדולז אנד סטאפ! שימו לב לקשע ולמאריך.
B Blue Pencil New member 2/11/05 #176 הווווווווו זה כ"כ דומההה../images/Emo99.gif רק תצלילי על. תצלילי על המון המון.