מרצפות

• פותח הנושא mer2
  • פורסם בתאריך

mer2

New member
מרצפות

כמו שאתם רואים בניית הבית מתקדמת ואיתה החלטות רבות התחלנו לחפש מרצפות בעיקר רצינו חלילה או מצפה וקיבלנו חוות דעת גרועות מאנשים שיש להם: סופג, הרבה התעסקות, לא מתאים לבית עם ילדים, עם הזמן נוצרים חורים. אם למישהו מכם יש אשמח לשמוע חוות דעתו. יש היום כל מיני גרניט פורצלן חיקוי של מצפה - האם מכירים? יש לכם ואתם מרוצים? חשוב לי שהמרצפות לא יהיו מבריקות, קלות לניקוי ושלא רואים עליהם לכלוך.

mer2

New member
לאוהבים ריצוף אבן/ מראה של אבן

איפה כל התגובות לאף אחד אין מצפה/ חלילה/ חיקויים שלהם

פדה

New member
ריצוף בחלילה

בימים אלו אני מרצף את הבית שלי בחלילה. עברתי לא מעט התלבטויות בנושא אבל כמו שאת\ה רואה הלכנו על זה. יש לי המון מה להגיד בנושא אבל אני אסכם זאת במשפט נחמד מאוד ששמעתי ממנהל של אחד מסניפי "אלוני". הוא אמר לי כשבאתי להתעניין באבן שיש הרבה מאוד סיפורים על האבן וחלקם הגדול הוא נכון אבל מי שבאמת יכול להרשות לעצמו אבן טבעית (מבחינה כלכלית) לא יסתפק בחיקויים דהיינו פורצלן. מנסיון זה נכון. אשמח לעזור ,אני עשיתי דוקטורט בנושא ,בהצלחה ! עמית 298893-050

1des

New member
../images/Emo132.gif ריצוף במצפה ובכלל..

מצפה - אבן טבעית , מקסימה בעלת גוון וצבע יחודיים שמאוד קשה לחומרים המלאכותיים להתחרות .. אבן די רגישה, יש לבצע מריחת סילר איכותי ולהקפיד על הוראות הספק חורים וסדקים זה רק טבעי לכל חומר/אבן טבעית וזה רק מוסיף {אגב} לנוי ולחן של האבן יש להקפיד אחרי ההנחה לכסות אותם בבד רווי בגבס ולהסיר רק בסוף אישית אני מעריך את האבן הזו מאוד, תכננתי בית לפני שנה ועד היום אין {טפו טפו} שום טענות ההיפך רק מחמאות, הלכנו על אריחים גדולים לפחות 80/80 ויצא נהדר, הבית אגב שוקק חיים וילדים ומידי פעם נערכת שם מסיבה .. ועד היום כמות שאמרתי הכל בסיידר ויותר משתלבת יופי גם כ"שיש למטבח" .. גרניט פורצלן - אבן / מרצפת מלאכותית בעצם סוג קרמיקה העשוי ביחידה/יתיקה אחת, מרצפת קשיחה מאוד - גם שבירה חזקה ודי עמידה לרוב הפגעים , המון גוונים והמון חברות החיקוי למצפה הוא די נחמד.. ובס"כ יוצאת תוצאה נחמדה ביותר החישוב העיקרי פה הוא הכסף יש לך אפשרות לך על המצפה בלי מחשבה, שווה נראה טוב וייראה עוד יותר טוב ככל שהזמן יעבור והאבן "תעבוד קצת" אין לך כסף, או שאתה קצת לחוץ לך על הגרניט ותהיה כמו הרבה מהעם אם רצפה נאה וסבירה בהחלט.. בכל מקרה תתחדש על הבית החדש ואך תשכח שאתה זה שיגור בו, קח החלטה :) אהה! שיהיה גם חג שמח {נראה קצת כמו סופגניה לא?}

mer2

New member
1des

האם אתה מכיר סוג של גרניט פורצלן שהיית ממליץ עליו מנסיון הדומה למצפה?

1des

New member
אז ככה

הקנייה התבצעה בנגב קרמיקה חיפה/צ´קפויינט את השם המדוייק אני לא זוכר,אבדוק בערב ואחזיר תשובה בכל מקרה לסוכנת שם קוראים חנה.. את יכולה לנסות לבד בינתיים אם תרצי לראות דוג´ אז אסדר לך פגישה אצל הלקוח.. הבית נמצא בגבעת טל..{קריות} יצא נחמד מאוד אגב.. {אם ימצא חן בעינייך אז שלחי לי מסר ואדאג לך להנחת אדריכל - לכבוד חנוכה} יאללה ביי..

למה לעשות חיקוי?

שמעתי מישהו חכם שהמליץ להיות נאמנים לחומר- אם רוצים מצפה- שימו מצפה, על תשימו "כאילו מצפה"- כמו שבלאס וגאס יש כאילו ארמונות שיש ופירמידות, ואני מקווה שגם אתם חושבים שזה קיטש. לגבי מקור של אבן- נסו את מרכז השיש והגרניט בת"א- אלי 058-333414. הוא מייבא ומוכר בזול יחסית למה שאני ראיתי. אין ממש תצוגה- באים ורואים את הסחורה עצמה. בהצלחה

liatig

New member
בעד מצפה - אבל לא מתאים לפדנטים

אני מאוד אוהבת אבן טבעית ש"עובדת" כלומר - לפעמים האבן קצת מתפוררת, יש נימים - מצד שני לא רואים לכלוך. אני אישית מעדיפה את האבן לא מבריקה אלא מאט. יש לי שלושה בנים ורק בנקודה אחת בבית שפכה העוזרת חומר חריף ויש נקודה "אכולה" שאני מקווה שתרד בליטוש הבא שנעשה. (אנחנו "חיים" עם הרצפה הזו כבר 3.5 שנים). גם השייש במטבח ובאמבטיות מצפה - פעם בשנה אני מורחת סילר - וזהו!! חוץ מזה אין שום התעסקות מיוחדת.

למעלה