מרצה

מרצה

היי כולם.
אני בעלת תואר ראשון במדעי החברה (סוציולוגיה+פסיכולוגיה וקרימינולוגיה), במקביל יש לי תעודת קורס גישור ותעודת הדרכת תנועה לגיל הרך. מה ביכולתי לעשות כדי להגיע ביום מין הימים להיות מרצה בתחומים של מדעי החברה/עבודה עם ילדים או תחום הומאני אחר שמעניין אותי?

תודה

uIsses

New member
אני מניח שאת מדברת על תפקיד סגל בכיר באקדמיה

לשם כך צריך לעבור את כל המסלול של תואר ראשון + שני + שלישי, להתבלט כחוקרת טובה ולקוות שתצליחי להיות מהבודדים שמקבלים קביעות כחברי סגל אקדמי בכיר. אבל אם את מסתפקת בלהיות מתרגלת בקורסים, מדובר במשרת סטודנט שרוב הסטודנטים לתואר שני עובדים בה בתמורה למלגה.

innocence

New member
זה גם מאוד תלוי בפקולטה ובקורס

כי לא חובה להיות סגל בכיר בשביל להעביר קורסים בלא מעט פקולטות. יש הרבה סגל זוטר שהוא לא בהכרח מתרגל. (אבל שוב, זה תלוי בפקולטה, תלוי באוניברסיטה וכו..)

אבל אני חושבת שמעבר לזה, היא מדברת על להעביר קורסים לילדים, ואז אולי שווה לחפש תוכניות כמו נוער שוחר מדע או משהו כזהו

innocence

New member
(עכשיו אני רואה שהיא שמה / )

אז אפשר להתעלם מהחלק הראשון של המשפט השני P:

innocence

New member
נסי אולי לפנות לנוער שוחר מדע,

או קייטנות מהסוג שמתקיים באוניברסיטאות או עם זיקה כלשהי למדע או לימודיות.

oromer

New member
מנהל
לרוב,

חוקרים בעלי דוקטור ומעלה, הופכים להיות מרצים באקדמיה. אך זו לא האופציה היחידה במיוחד לא במכללות. היות ובמיוחד במכללות רוצים שהבוגר יצא לא רק עם ידע תיאורטי, אלא עם ידע פרקטי בתחום, יש מרצים בעלי מקצוע בתחום, עם ניסיון, והם הופכים להיות מרצים.

אני למדתי כלכלה וניהול בתואר ראשון ולימדו אותי מרצים שהיה להם תואר שני, והיתה לנו מרצה שהיא עו"ד ואני לא בטוחה אם היא עשתה תואר שני.
ניסיון בעבודה יכול לתת ערך מוסף לסטודנטים. אם יש לך מספר תעודות שונות וידע שאין להרבה אנשים- זה עשוי לעזור.

ברגע שתתמקדי יותר לתחום ידע ספציפי תוכלי לדעת מה ללמוד לשם כך

למעלה