מרפי דפק אותי

מאקי

New member
יש לסנו נוזל שטיפה ירוק. מוסיפים לדלי השטיפה

וגם... את אדני החלונות שוטפים עם זה... מנסיון.. זה עובד נפלא. ואילו שטסים? באמת בעיה אבל אם תשטפו פעמיים בשבוע עם זה תמצאו שהכל משתפר

פנומן 72

New member
קניתי עכשיו את ה-K2000 מקווה שיעזור

אפילו כשהם מתים הם מרתיעים אותי.

מאקי

New member
ריצפז פלוס דוחה תיקנים

ריצפז פלוס דוחה תיקנים 2 פעולות במוצר 1 מנקה ודוחה תיקנים לאורך זמן. ייחודי לסנו! חידוש עולמי. נוזל לניקוי יסודי לרצפות ודוחה תיקנים ללא חומר הדברה. מכיל תמצית בושם הדוחה חרקים זוחלים כמו תיקנים. משאיר בבית ניחוח לימון רענן. באישור המשרד לאיכות הסביבה. חפש את זה אצלנו זה עובד

Angel45

New member
כמה אני שמחה שעבורי נגמרה מלחמת התיקנים

מאז המעבר לחו"ל לא צריכה יותר להתמודד עם הזוועה הזו התמודדות?! ממש התמודדות חחחחחחחחחחחחחחחח נהגתי לאחוז את המרסס,לרסס ולצרוח,לרסס ולצרוח כמו משוגעת כי ממתי מפחד ומגועל וארבעת הכלבים שלי נבחו בהיסטריה בהתאם חחחחחחחחחחחחחחחחחח אחלה התמודדות אה ?

גניפר14

New member
כניראה עברת לגור באלסקה

שם יש רק גוקים מאובנים מקור כי עם עברת לפלורידה ארץ השמש אז שם מחכים לכם מקקי הפלמדו בג כך קוראים להם הם יותר גדולים ומגעילים מהגוקים שלנו.

aviramh25

New member
סיפור אישי על ג'וקים

לפני כמה שבועות ישבנו בחצר לארוחת ערב עם חברים. בזמן הקפה והעוגה התהלך לו ג'וק על הקיר לידנו. הבנות צרחו וקפצו. אני לקחתי אצבע וליטפתי את הג'וק. לדעתי הפחד והגועל מהג'וקים הוא משהו שנוצר בגלל שהשפיעו עלינו ואין לו אחיזה במציאות.

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif "ליטפתי את הג'וק". הזוי.

מרבית הג'וקים בורחים ברגע שהם רק מרגישים בן אדם מתקרב. אז ללטף ?! הזוי לגמרי.

רונה 2346

New member
בחיים לא הייתי כל כך קרובה לג'וק כמו -

שהייתי ברגע שפתחתי את ההודעה שלך - ואני כבר לא צעירה. פנומן 72 אתה "גדול". מידי פעם נהגתי ללכת יחפה בבית - מאז תמונת הג'וק/מקק אני לא מורידה את נעלי הבית מהרגליים. ללטף ג'וק ??????????????? - טוב, אשאיר זאת בכייף לאחרים. שמעתי על אנשים שאוספים ג'וקים כתחביב. קוריוז שכן עבר עלי בנעורי: את הג'וקים שמצאתי בבית - לא הרגתי - כיסיתי אותם עם הפומפה. בלילה ההורים היו באים ומוצאים את הפומפה, לפעמים אפילו ב"סלון". אני ריחמתי על המקקים ושאר מרעין בישין זוחלים למינהם.

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif קוראים לזה "אפקט הפחד"

היתה תוכנית כזו בערוץ אגו אני חושב. אנשים היו נכנסים לחדרים חשוכים מלאים חולדות ונחשים, או שהיו צריכים להכניס יד לאקוואריום שורץ תיקנים והיו צריכים לשלוף מפתח מקרקעית האקוואריום ועוד כל מיני "טיפולים בהלם" שכאלה. אחד הרעיונות בלהסתכל בתמונות של תיקנים הוא לנסות ולהרגיע את הנפש מהפחד הקמאי הזה מיצור שאיננו מזיק, לרוב איננו מלוכלך (בעיקר אם הוא נולד בתוך הבית), והוא מפחד הרבה יותר מאשר מפחיד. ועדיין קשה לי מאוד, גם בגילי המופלג, שלא להירתע מהם. והטיפולים שאני מעניק לעצמי הוא בלהסתכל עליהם דרך תמונות שאולי אמצא משהו חביב בהם ואז אפסיק לפחד. למשל, אינני מפחיד מצפרדעים כי בילדותי היתה לי בובת קרמיט. ואינני מפחד מעכברים כי היתה לי בובת מיקי מאוס ואני אוהב ברווזים בגלל דונלד דק וכו'. אפילו נחשים אני מחבב כי היו לי כמה בובות כאלה. יש לי חבר שחובב עכבישים כי בילדותו היו לו מלא בובות גומי של עכבישים. לא היו לי בובות של רמשים אז אני מצליח להבין למה אני נגעל ונרתע מהם. תיקן בחדר זה לילה לבן בשבילי.

תוכנית מעולה שודרה בAXN

מודה שהיו קטעים בתוכנית שהיו לי מאוד קשים לצפייה. לא מבינה איך בעד סכום כסף אסטרונומי ככל שיהיה אכלו שם אנשים את מה שאכלו.. בתפריט היו חיות דרוסות רימות של זבובים רוטב של עיני עגלים ותוכן קיבה של פרות עם ג'וקים מתפצפצים בפה.. אגב הגו'קים שם נראים לי הרבה פחות נחמדים מאלה שיש לנו כאן ההם הם בכלל תיקני מדגסקר גדולים לדעתי פי 3 מהזן הממוצע כאן.. אבל הם בטח פריכים סוף הדרך...

למעלה