מרפי דפק אותי

פנומן 72

New member
מרפי דפק אותי

לפני כמה שבועות דיברתי עם חברתי. אמרתי לה שאיזה כיף שבמרוצת 4 השנים שאנחנו חיים יחד - ביקרו אותנו בסה"כ 2 תיקנים טועים שמצאו את מותם המיידי. ואיכשהו היתה לי הרגשה שאיך שפתחתי את הפה - המתתי אסון. מאז אני מוצא את היצורים הארורים האלה על בסיס קבוע. התנחמתי בכך שכל זמן שאני מוצא אותם בוגרים סימן שהתעופפו מבחוץ וחדרו דרך המרפסת או החלון הפתוח ואין מה לדאוג. עד שראיתי את ה-בייבי רואץ' המנוול והבנתי שכנראה יש פה איזה דוגרת שמשחררת אותם בזה אחר זה - ועכשיו אני בצרות אמיתיות. אז לפני שאני מזמין מדביר - יש למישהו איזה פתרון לאיך נפטרים מהיצורים הנאלחים האלה ?

wind22

New member
תבקש משלושת הבלונדיניות

שיהרגו אותם בשבילך

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

את בסדר, את !

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

kdr

New member
תזמין תאילנדים, הם מתים עליהם

עם הגדולים זו בעיה, הם מגיעים מבחוץ, בעיקר מביובים. תזמין מהעירייה ריסוס בשם ועד הבית. הקטנים הם הבעיה, הוצאתי לפני זמן סט צלחות והקופסה שרצה אלפים מהם.

פנומן 72

New member
רק המחשבה על מה שכתבת עשתה לי צמרמורת

אבל אם יש לי מדגרה בבית - אני צריך לדעת להתמודד איתם. מה שקורה בחוץ זה בחוץ. העיריה תבוא - כן בטח ...

prizman

New member
רק למען הסדר הטוב

התאילנדים אוכלים סוג מסוים של צרצרים, לא ג'וקים.

תיקתק1

New member
תנסה קודם לרסס לבד, לא צריך מיד לזמין ריסוס מ

מחברה, לפעמים ריסוס רגיל עובד טוב מאוד. ובבוקר תראה אותם שוכבים על הגב, אני מתה על התמונה הזו. מרגישה שניצחתי אותם.

פנומן 72

New member
סתם לרסס בכל הפינות של הבית ?

ולקוות שהם יכנסו לשם ויגזרו על עצמם מוות ?

תיקתק1

New member
כן , זה בדיוק מה שאני עשיתי ,וזה פתר גם את בע

בעיית הגוקים המתעופפים הערב. בבוקר לוינו אותם לקבורה. תקנה את החומר של סנו K2000 שכתוב עליו בשחרור מבוקר לטווח ארוך. תכשיר מיקרוקפסולרי קוטל תיקנים פרעושים וחרקים זוחלים. אחלה חומר.

krispina

New member
אבל אבל אבל למהההההההההה?

למה דפקת לנו תמונה כזו בצד......הרגת אותי! שמתי יד על המסך וקראתי מה שיש לך להגיד. לפני מדביר אני מציע לקנות רייד של גו'קים - חומר מצוין לרסס במסגרת החלון וברצפת הבית, גם אחרי שטיפה של הבית גם אם ימצאו ג'וקים - הם יהיו מתים או חצי מתים.

פנומן 72

New member
תודה וסליחה

אבל למה שרק אני אצטמרר למראה שלהם ? ניסיתי להשיג אמפתיה בעזרת תמונה ...

אמפטיה?

הצלחת לעורר בי פאניקה! אני וג'וקים לא חברים טובים, ממש לא... לפני כשנה קיבלתי מדיח כלים יד שנייה ,לרגע שמחתי שלא אצטרך יותר לראות את הכיור שלי מלא בכלים.. אממממה הפנטזיה הזו חלפה לי מהר.... התחוור לי כי המדיח כלים בעצם היווה מדגרה לעינאאאאל אבוהום ג'וקים כשגיליתי את זה כבר היה קצת מאוחר מידי, הם כבר פלשו לי לבית את המדיח העפתי לכל הרוחות והאלטע זכנים.. ריססתי את הבית ברייד אטמתי חורים שהיו לי בפנלים שגיליתי שמאחוריהם מסתתרים החברים הלא קרואים. הם לא היו קודם לפני בואו של המדיח.. עוד דבר שעזר לי להרחיק אותם אלה עלי דפנה שפיזרתי בכל חלקה טובה בעיקר בארונות המטבח.. ששם חששתי לרסס בגלל ששם נמצאים כלי האוכל והמזון. בינתיים נרשמה הצלחה לטובתי מקווה שלא יצוצו שוב...

פנומן 72

New member
הם חייבים מקומות לחים

ולא שאני יודע מה הם מוצאים בחדר השינה שלי.

פנומן 72

New member
אין ארון בחדר השינה. יש חדר ארונות.

בכל אופן אני אשפריץ שם. מקווה שזה לא ירעיל אותי

kdr

New member
רוצה את שדלי ? בלי ז'וקים !

אשתי שומרת שם שמלות מאז שהיתה לה גיזרת ברבי. היא עוד מקווה לחזור לגיזרה, חבל למסור.

למעלה