מרפי דפק אותי

foggy night

New member
ללטף ג'וק? ../images/Emo5.gif

אני ליטפתי שממיות. זה חמוד. פעם אפילו הייתי מצילה אותן על בסיס קבוע. הייתה לי חתולה בבית הורי שהיתה צדה אותם. הייתי מתקרבת אליה בנחמדות, מלטפת אותה, ומשחררת לה את הלסתות כדי להוציא משם שממיות שצדה, שהיו עדיין בחיים כמובן. היא לא העריכה את מה שעשיתי....

matanot10

New member
ליטפת את הג'וק..

לא נגעלת?? הוא בטח רצה לתת לך גם נשיקה

foggy night

New member
רק הערה קטנה

אם יש לך בעלי חיים בבית: כלבים, חתולים, ציפורים, זולחים, מכרסמים או דגים, שאתה גם מעדיף שימשיכו לחיות - תודיע את זה למדביר ואל תרסס חומרי הדברה שאפשר לקנות בסופר. אם אתה מעוניין בהדברה אקולוגית איכותית וזולה - תביא חתול
אצלי זה עובד.

רונה 2346

New member
הכי מרגיזים היו החומנים, יצורים חומים מגעילים

טיפ שקראתי באחד האתרים - נגד יתושים. לשים בחדר קערית עם חומץ. החלטתי לנסות, אינני יודעת אם זה באמת הפיתרון - נכון לעכשיו אין יתושים.

רונה 2346

New member
לשממית אינני מתקרבת -

נותנת לה את המרחב להסתלק - לא הזמנתי אותה. פעם אחת הספיקה לי - ניסיתי להעבירה ממקום בו עמדה אל מחוץ לחלון - היא כמובן ברחה והשאירה את זנבה אחריה רוטט למשך דקות ארוכות, מאז אני לא ניגשת, מחכה שתמצא בעצמה את דרכה החוצה.

פנומן 72

New member
אני תמיד תופס אותן

ואני כבר מיומן כיצד לתפוס אותן עם הזנב עליהן. אני משתעשע איתן למספר דקות (למשל לתת להן לנשוך לי את האצבע - וכן, זה קצת מדגדג) ואחרי זה משחרר אותן בשיחים. אגב, יש לטאות שמאוד דומות לשממיות - רק שהן שחורות, עם פסים כחולים/ירוקים זוהרים. הן מופיעות רק בשעות היום וכשמאוד חם הן יוצאות ממחבואן ואז אפשר לראותן. הן מהירות בטירוף. גם אותן אני תופס מדי פעם. יצורים חביבים להפליא.

למעלה