מרפאת מיטב

איילת56

New member
מרפאת מיטב

אני יודעת שהיא בתל השומר, אבל לא איפה היא ממוקמת בדיוק... אשמח לעזרה :)

תודה!

איילת56

New member
איפה זה? אני לא מכירה את תל השומר בכלל

רק יודעת איפה הירפ"א וזהו בערך...

shwolff

New member
אני לא יודעת איפה זה בית הלהקות אבל

אני יודעת איפה מיטב יושבים בתל השומר...אני מניחה שזה באיזור. ההימור הכי טוב שלך זה לשאול בכניסה את החילים שייבדקו לך את התעודת זהות (ביום שאני הייתי שם היה חייל ממיטב, הם היו מאוד נחמדים), או פשוט לעקוב אחרי מישהו עם תג של יחידת מיטב
עבד לי בחיפה...

איך להגיע לבניין של מיטב:
כשנכנסים בשער (נדמה לי שער צפון) פונים פנייה ראשונה שמאלה ואז כל הזמן ישר, עד שמצד ימין שלך יהיה ביתן כזה שכתוב עליו מגורי בנים ומולך כביש ומעבר לכביש יהיו שני בניינים, הבניין השמאלי, נראה הוא צבוע בפסים כתום לבן או רק כתום, הוא הבניין של מיטב ומאחוריו זה היחידה הפסיכוטכנית עד כמה שזכור לי...בהצלחה!!!

olli3

New member
מנהל
אהה אז זה מיטב, לא הייתי בטוח - שער שלכת הוא

השער הכי קרוב אבל גם שער צפון (היכן שיש גם כניסה לבית החולים ומסוף האוטובוסים נמצא בו).

הייתי במיטב פעם אחת, אבל לא הייתי סגור אם שם גם נמצאת המרפאה שלהם.

olli3

New member
מנהל
כפי שהבנתי כאן, שער שלכת הכי קרוב.

אם את מגיעה מאיזור פתח תקווה, כדאי לך לנסוע לקרית אונו ומשם קווים 55/68 של קווים, אשר מגיעים לשער שלכת.

אם לא, הגיעי לשער צפון בתל השומר ומשם זה הליכה של 7-8 דקות למיטב, כפי שהוסבר בהודעה מתחת את נכנסת בש.ג. פונה מיד ימינה, הולכת כל הזמן ישר, מגיעה לצומת וממשיכה ישר וזה מיטב.

Solopeak

New member
המרפאה היא לא במפקדת מיטב

היא ליד מקח"ר, הכפריה, מדור מבד"ק, מדור קליטה (איפה שמתגייסים), מ"צ דן. זה הכיוון בגדול.
הכי טוב להכנס משער צפון/קראון. שער שלכת ניתן אך הרבה הליכה.
מצפון - כל הזמן ישר עד שמגיעים לכפריה ושם ימינה.
מקיראון - כל הזמן ישר, בצומת הגדולה(יש אחת כזו שהיא ממש גדולה) פני שמאלה ותראי את הכפריה. שם ימינה :)

בהצלחה.

איילת56

New member
תודה רבה לכולם!

רק לוודא - בשביל להיכנס דרך שער צפון אני צריכה לרדת במסוף אוטובוסים?

למעלה