מרפאת בה"ד 15

BoR|S

New member
ואיפה הטירון? -- הטירון ישן!!

(הומור של מחנה 80, לכו תבינו)

atypique

New member
מהר לטיפול נמרץ! לחדר טראומה!

לשלוח את החובש הכובש לכלא!!! לאלתר! קצת פרופורציות, אלוהים ישמור. קצת דם, ומה הוא בכלל מתעלף כמו כוסית משטות כזאת?

Mattanb

New member
המרפאה בבה"ד באמת זוועה

המרפאה בבה"ד נחשבת למאד גרועה, יחס מפגר של הרופאים ושל החובשים... צריך לעשות שם משהו.......

אחריי זה שואלים למה אנשים מתים בבתי

חולים הכל בגלל שלרופאים לחובשים לאחיות לאף אחד לא איכפת מהחולים טזה מתחיל בצבא במקרים כאלה ששוכחים דברים קטנים וכולם מטייחים תמקרה

atypique

New member
פאראנויה

אתה יודע שאתה יכול להוציא על זה 21, כן? לך על זה.

atypique

New member
אני מכיר בתי חולים קצת הרבה יותר

טוב ממך, ואתה מדבר שטויות, טוב? פסיכי.

אתה יכול לקרוא לי איך שאתה רוצה

וחבל שיש לנו בארץ נגרים ולא רופאים והאחיות חושבות שהם בבית זונות ולא בבית חולים וזאת האמת אם אתה מכיר בתיי חולים טוב אז אתה צריך לדעת טוב מאוד מה הולך שם

יניב100

New member
שני דברים

1.נא לעדן את שפתך. 2.אני לצערי אושפזתי פעמיים בבי"ח.אתה רוצה להגיד לי שלמישהו אכפת ממך שם ? תעשה לי טובה.בפעם האחרונה אושפזתי בפנימית באיכילוב,עקב חום וכאבי ראש שלא נרגעים אחרי לקיחת כדורים.אתה יודע כמה חולים יש שם שצועקים מכאבים(אולי תגיד שהם צועקים סתם),מישהו מהצוות הרפואי מתייחס אליהם? לא ממש לא.ואל תתחשוב אפילו על תירוץ של יחס צוות רפואי לחולה. בפעם הקודמת שאושפזתי עקב זיהום בברך נתנו לי אנטיביוטיקה ששרפה לי את הורידים.לאחר יומיים התלוננתי על כאבים חזקים לאורך כל היד.אמרה לי האחות חכה אני קוראת לרופא.הרופא הגיע אחרי שעה.הוא בודק ואומר לי נעביר לך את העירוי ליד השניה.אני יגיד כשחזרה הגברת אמרתי והיא אמרה הרופא לא אמר לי כלום.עניתי תשאלי אותו נעניתי הוא כבר נסע הביתה.מחר בסבב רופאים תגיד את זה ויטפלו בזה.אז אני שואל למה לכל רוחות שמים אני צריך לסבול חצי יום בגלל חוסר תקשורת בינהם?

slyu1984

New member
היתה אומר לה שתגיש תלונה על טיפול

רשלני אוי זה היה מזיז לה התחת

החובש

שכח להוריד את הח.ו, וזה לא נורא כמו שאתם מתארים את זה!! אז יצא לחייל מעט דם, ואם הוא התעלף כנראה בגלל שיש לו סלידה מדם ולא בגלל דימום. באותה המידה שזה יכול לקרות בכל בית חולים.

jhhopkd1

New member
אני פשוט לא מאמין!!!!

100 תגובות על השטות המפגרת הזאת ששכח להוריד ח.ו!! אני חייב לציין שאם כל האנשים שכתבו פה הודעה והם לא חובשים ,היו עוברים קורס חובשים הם היו מסתכלים על מה שכתבו בצורה כזאת דבילית!!! כשאתה שוכח להוריד ח.ו נשפך דם בכמות כל כך קטנה ושולית .שאפשר לאבד את אותה כמות כפול מאתים לפני שזה בכלל יזיז בצורה כלשהי!! תפסיקו כבר להשתתף בדיון המפגר הזה!זה פשוט פתטי

מרפאת בה"ד 15

איכס איכס איכס לא איכפת להם אם תמותו,כל עוד אין לכם חום.. אני יכולה להגיד לך משהו..לפני כמה זמן נכנסתי עם חברה שלי לבדיקת דם, בבה"ד, אני לא נבדקתי, אבל הייתי שם כדי להחזיק לה את היד. הזדעזעתי. במשך 2 דק' הספקתי לראות דברים ש..איך לומר בעדינות, הבריחו אותי הרחק. גם לה, וגם לבחורה השנייה שעשו בדיקת דם, כל הדם השפריץ.
אני לא יודעת למה. אני מניחה שזה לא היה בגלל שלא הורידו את הח.ע. (אני חושבת שכן הורידו אותו- בשני המקרים) אבל עדיין. זה היה מגעיל. והחיילת השנייה (לא חברה שלי) התמלאה כולה בדם. כן, הדם של עצמה. אני לא יודעת איך קוראים לאנשים שלוקחים דם. הייתי שם פעם אחת, ואני לא חוזרת..

למעלה