מרפאת בה"ד 15

מ ס ט י ק

New member
יניב...

ייתכן שזה מעשה חמור אבל לא עד כדי כך. סה"כ הוא חובש, חובש הוא בנאדם רגיל, מה לעשות אבל הוא טעה. יכול להיות שהוא צריך לשלם על זה אבל בזה המפקדים שלו יטפלו. סה"כ החייל ניבהל כי הוא ראה דם אבל זו ממש לא סיבה להכריז על כך כמקרה חמור במיוחד. מה שאני הייית עושה במקרה הזה, בתור החייל שזה קרה לו, הייתי ניגשת למפקד המרפאה בבה"ד 15 ומספרת לו על המיקרה, אני הייתי נותנת למפקד המתקן להחליט מה לעשות בנושא, זה לא התפקיד שלך להתלונן עליו ובטח שלא לברר עליו פרטים.

איזו הגזמה

תכלס לדעתי הוא צודק עברתי קורס מע"רים ושום דבר באמת לא קורה. אז ירד לו קצת דם - לא צריך להגזים אם התגובות זה לא שהוא רצח אותו או חתך לא את הורידים קצת פרופורציות.

slyu1984

New member
זה לא נורא אבל במקרים מסויימים זה

כן נורא וזה כן רשלנות ועל זה יש לתת את הדעת היום זה זה מחר זה משהו אחר יש להקפיד על הכללים ביסודיות זה מסוכן ואם אותו חייל חושב שנעשה לו עוול מן הראוי שיגיש תלונה.

קצת פרופרוציות! האומנם? כאמא של

החייל מה תאמר אם אספר לך שהבדיקה היתה כל כך טראומטית ולא אפרט עכשו מה עוד עשה אותו חובש , בני התעלף בשכיבה!!! מה תאמר על זה? פרופרוציות? ואם אספר לך שאם רופא יבצע בדיקת דם במתכונת שביצע אותו חובש הוא יקבל נזיפה חמורה מאוד? מה תאמר על זה? גם "קצת פרופרוציות?" מאוד קל לומר דברים בצורה שכתבת כשהם נוגעים למישהו אחר...

BoR|S

New member
כאמור, אנשים כועסים ונרגשים

נוטים לצאת מפרופורציות.

יניב100

New member
היום זה זה מחר זה משהו אחר

היום זה דבר אולי פעוט ולא מסוכן מחר הוא יעשה משהו חמור יותר. על טעויות משלמים. איזה מן מע"ר אתה אם אתה מחליק דברים ? מה שנראה לך שטותי יראה לאחר כדבר חשוב.תחשוב גם שלאנשי הרפואה זה פחות טראומטי לראות דם ומנגד יש אנשים שיש להם סלידה מדם וזה גורם להם לטראומה. כל דבר מתחיל מרשלנות קטנה ובסוף נגמר באסון.

slyu1984

New member
אותו חובש היה צריך לבוא כמו גבר

ולהתנצל על הפשלה שלו

יניב100

New member
נכון

אבל השאלה שנשאלת אם הוא התעלף עדיין יש מצב לקבלת התנצלות ולא לנקיטת עמדה תקיפה יותר. נראה לי שעם כל הכבוד התנצלות זה משהו שכאן לא כ"כ יעזור.

וואי איזה קורסיסט לחוץ...

אני עברתי קורס חובשים.. אימא'לה אם הייתי מחלקת תלונות בכל פעם ששכחו להוריד לי ח.ו כל ענף חובשים בבה"ד 10 היה יושב בכלא היום.. אפשר לחשוב שהוא חתך לו עורק...

מרפי1

New member
מה הקשר אז היה בקורס

בכל מקרה אין מה להתרגש קורה החובש הזה נענש כל יום בזה שהוא חובש מרפאה.

all about eve

New member
בתור שוטר צבאי רק דבר אחד לומר:

מלשנים הייתי בוטח שהחייל נתן תרופה בלי מרשם מרופא, או משהו חומר. אבל הוא עשה טעות, לא צריך לצלוב אותו.

../images/Emo122.gif

זה ממש לא חמור גם אנחנו בני אדם ולחייל לא יקרה כלום כתוצאה מזה בטח שלא פגיעה בבריאותו אתה יודע כמה פעמים זה קורה לנו בקורס?!?

all about eve

New member
ואם אני יגיד לך שאחות בחדר המיון

אחת שעובדת כנראה כבר 20 שנה, החטיאה מול העניים שלי את הוריד. אז מה תגיד לפטר אותה? בני אדם עושים טעויות, וכל עוד זה לא בזדון אז אין סיבה לזיין אף חובש צעיר ומסכן שעובד במרפאה חודשים.

יניב100

New member
היא גרמה לנזק ?

לא אז חוררה לך את היד עם עוד חור. זה לא אותו הדבר.לא באתי בטענה כרגע על זה.למצוא וריד זה משהו אחר.

all about eve

New member
התעלפתי, זה נחשב?

אבל אני מאוד רגיש בנושאים האלה, בכל מקרה לא הייתי תובע אותה או מיתלונן

למעלה