מרפאת אנדו תהש

ממש לא ברור לי../images/Emo2.gif

הכל צריך להיות מעודכן ורשום בתיק והרופא המנתח אמור לעבור על התיק לפני הניתוח, לא? אוי ואבוי אם אצטרך להסתמך על הזיכרון של הרופא מהפגישות
סוריאנו בכל הפגישות עבר כל פעם על התיק מההתחלה, אז מה זה אומר?? אין לי ספק שהוא לא זוכר את כל הפרטים ולמה שיזכור בכלל אם הוא רואה כל כך הרבה בנות. בשביל זה יש תיק עם סיכום של כל הפגישות.

זואילי

New member
בלה צודקת לגמרי

מייקי - מי כמוך יודעת כמה דברים נאמרו לך בע"פ ולא בכתב - ואת נאלצת לרשום אותם.... אז זה עובד גם הפוך...
אז קודם כל - מה שלא כתוב = לא קיים. ומעבר לזה,
מה שחושבים שנכתב = לוודא שזה אכן נכתב.... והכי חשוב -
לדעת כל אחת על המוקדים הידועים לה (או העניינים הידועים) כדי לא להגיע בדיעבד לשאלה "אז הורדת את חצוצרה שמאל?" ולהבין שהיא במקומה ודווקא הימנית נעלמה...... אני לא כותבת את זה ספציפית על בי"ח מסויים או דווקא על אנדו. זה באופן גורף בכל מה שנוגע לגוף שלנו ולבריאותנו, או במילים אחרות - אנחנו צריכות לקחת אחריות.

אי אפשר לצפות

שלפני הכניסה לחדר ניתוח נהיה במצב נפשי שיאפשר לנו לעדכן את המנתח בכל הפרטים, זה נשמע לי מוגזם.

בלה73

New member
נכון, אבל זה קורה

במקרה הספציפי שלי, העניין דווקא כן היה כתוב בתיק, רק שהתיק היה איתי על המיטה. סגור. אני חושבת שזו האחריות של מי שמעביר את הניתוח לעדכן את המחליף שלו. אסור לנו לסמוך על תקשורת בין רופאים, הרבה דברים נופלים בין הכסאות.

galias3

New member
Agree with Mish

Foe me, when I go to see a doctor I need to feel some bonding and connection feeling. I met Suriano only once , he sent me to do many checks and when I cam back with all the results I saw someone else. I was really pissed and not impressed with that doctor at all!!! I am not saying that Suriano has to see everybody, as he obviousely can not make it, BUT I do think that they have to be consistent and let us continue with the same doctor we saw for the first time. I also understand that this is a cost issue, because then they will have to pay for 2-3 doctors to be their full time while now they do shifts! However, I was angry about the face of the receptionists (we discussed this topic before) and the fact that I had another doctor. It is not the same!! If we like someone or feel comfortable, we would like to continue with that doctor. By the way, I checked my breast cysts today and they seem to be "only" cysts, I am relieved now

מיש29

New member
לכל הבנות

תודה רבה...אני מקווה שבסוף ימצא פתרון...בינתיים אני אסבול בשקט(כאבי גב ובטן תחתונה מטורפים-זה אצל כולן או רק אני זכיתי?). מישהי הייתה אצל פרופ' זיידמן?

sheronher

New member
גם אצלי

גם לי היו כאבי בטן תחתונה, זה אולי מראה איפה יש הדבקויות כי אצלי רוב ההדבקויות היו באזור הבטן התחתונה.. הייתי אצל סוריאנו/ שיינמן (נותחתי בסוף אצל שיינמן)

זואילי

New member
בטח. בטן - גב

כל בוקר, עם ההתכופפות לכיור לצחצח שיניים, הופ כדורון על בטן ריקה כדי שאוכל גם להצליח להגיע לעבודה. טפו טפו, היום זה רק בזמן מכשושה. אם כבר זיידמן שמקבל רק פרטי אז למה לא סוריאנו בפרטי? זיידמן בתה"ש נמצא במחלקת פוריות.

מיש29

New member
אם יש הדבקויות לא אמורים לראות את זה בUS?

לפני שבועיים מצאו ציסטה עכורה בגודל של פחות מ2 ס"מ בשחלה אחת ואחת צלולה שאין לי מושג מה זה אומר...יכול להיות שיש עוד הדבקויות שלא רואים? יש למישהי פתרון לכאבי החזה מהדיכוי? פעם אחרונה הפסקתי עם הגלולות רק בגלל זה....

הידבקויות

עד כמה שידוע לי בדר"כ לא ניתן לראות ב-US, ניתן להרגישם בבבדיקה וגינלית (כמובן תלוי איפה הם). ציסטה צלולה היא ציסטה שבדר"כ נספגת לאחר מחזור. לגבי כאבים בחזה מהגלולות, תתייעצי עם הרופא שלך לגבי שינוי מינון (גלולות בעלות מינון הורמנלי יותר נמוך) זה יכול לעזור.

זואילי

New member
לא בהכרח

שנים של אולטרסאונדים ולא ראו אצלי הידבקויות. רק כשהמצלמה נכנסה לפופיק לא ראו איברים מרוב הידבקויות... יותר קל להרגיש הידבקויות במישוש של מומחה וכמובן בניתוח. ציסטות זה ציסטות ואם אחת צלולה אז היא רגילה ועכורה יכולה להיות אנדומטריומה. הידבקות זאת הידבקות והכל יכול להיות או לא

בלה73

New member
לא רואים

הדבקויות באולטראסאונד או כל מכשיר הדמייה אחר, שבעיני זה די מדהים עם כל הקידמה ברפואה, בעיקר בנושא מיכשור רפואי....

sheronher

New member
נראה לי

נראה לי שעכשיו יש איזושהי מדיניות חדשה, ככה נראה לי בכל אופן, מי שהתחילה טיפול אצל שיינמן נשארת אצלו ומי שממשיכה אצל סוריאנו כנ"ל וכן הלאה. נראה לי שזה ככה כי בביקורת שהייתי אתמול אותי הכניסו לשיינמן כי טופלתי אצלו ב 3 פעמים האחרונות ומישהי שהיתה שם וטופלה אצל סוריאנו בביקורת האחרונה שם נכנסה לסוריאנו.. יכול להיות שזה יצא ככה בפוקס. מישהי היתה שם בימים האחרונים ושמה לב לשינוי הזה או שהכל אצלי בראש. האמת, אני מאוד מרוצה משיינמן, הוא בהתחלה נראה לי קשוח כזה שלא מבין לליבנו אבל התברר שהוא דווקא בסדר גמור. אולי עושים שינוי במחלקה ? ? ? ? ? ? ?

שיינמן מקסים וסובלני

ולגבי המעבר מרופא לרופא במרפאת האנדו', זה המינוס בציבורי... אבל שיינמן מקסים ויצא לי להיות אצלו יותר מפעם אחת... ודרך אגב, הוא גם שייך לכללית ואני שוקלת להפוך אותו לגניקולוג שלי...

לולי72

New member
היום הייתי שם

ונבדקתי ע:י ד"ר שיינמן שיאמר לזכותו שזכר שהוא זה שבדק אותי ביחד עם סוריאנו בפעם הראשונה שהגעתי לתל השומר, הוא חמוד שחבל על הזמן, הרגיע אותי שלא אהיה בלחץ מהבדיקה, הקשיב לי ואמר לבוא בעוד 3 חודשים לביקורת - שאלתי אותו אם אפשר לבוא בהריון (ביום חמישי אני מקבלת פרוטוקול לסבב חדש) והוא אמר שאני חייבת לבוא בהריון

זואילי

New member
אח, איזה חלום...

לבוא לסיבוב דאווין במרפאה עם בטן הריונית..... בהצלחה לולי, מחזיקה לך אצבעות

sheronher

New member
שיינמן

שיינמן באמת מקסים, איפה הוא מקבל דרך הכללית באיזו עיר? ד"א מישהי שמה לב אם חזרה לאותו הרופא מהביקור הקודם? יש סיכוי שצדקתי, כי מאז ששיינמן במרפאה, נכנסת רק אליו. אשמח לדעת איפה הוא מקבל ולאמץ אותו גם כגניקולוג שלי :)

לולי72

New member
כשהגעתי היום במקרה ד"ר סוריאנו היה פנוי

אבל נכנסה מישהי שהייתה מוזמנת לשעה לפני והתיק שלה אבד, ואז נמצאה האבידה, אז חיכיתי לתורי, ואז הגיע ד"ר שיינמן ולקח את התיק מאוסנת וקרא לי, אז באתי אלי. האמת שאמרתי שלום לפני כן לד"ר סוריאנו והוא ביקש ממני להביא את התיק שלי אבל נכנסה זאת שהוזמנה לפני וכבר לא ראיתי אותו אח"כ.

למעלה