מרפאת אנדו תהש

מיש29

New member
מרפאת אנדו תהש

אני חדשה פה אבל מאוד מאוד זקוקה לעצתכן...לפני שנתיים נותחתי בתהש ע"י דר סוריאנו והייתי אצלו מספר פעמים לביקורת-הוא היה קשוב ואדיב ומאוד מקצועי. היום, הגעתי למרפאת האנדו ולאחר שלוש שעות ארוכות ומייגעות של המתנה הוזמנתי להיכנס אך לא לסוריאנו אלה לרופא אחר . הסברתי לאותו רופא שאני כבר הייתי מספר פעמים אצל סוריאנו וכי לא נעים לי להיבדק אצל רופא אחר (זכר). הוא הפנה אותי לסוריאנו ולהפתעתי קיבלתי תשובה שהדהימה אותי. למרות שהסברתי לו את הקושי שלי להיבדק אצל רופא נוסף וזר ולמרות שציינתי כי טופלתי אצלו וכי הוא אמור להכיר את המקרה והוא מסר לי שאין בררה, הם אותו דבר ושכולם צריכים להכיר את כולם. כשה הבנתי שזה המצב מסרתי כי אנני מעוניינת להיבדק והלכתי. האם מישהי מכירה מרכז אחר או רופאים אחרים שמתמחים באנדו? תודה

זואילי

New member
אמממ, אבל מיש

אם את שואלת על מרכז אחר או רופאים אחרים, אז מה זה משנה אם במרפאה בתה"ש תיכנסי לרופא אחר ולא לסוריאנו?

מסכימה עם זואלי

אז מה זה כבר משנה.... לדעתי אין עדיין מרכז אחר שדומה ברמתו המקצועית לתה"ש. תחשבי שרק סוריאנו היה מקבל......הוא היה מתמוטט מזמן ולנו לא היה מומחה. כולם במרפאה יודעים את העבודה.....ואם מתעורר משהו שהם לא סגורים עליו הם מתייעצים עם סוריאנו ....כך שגם אם הופנת לרופא אחר ....עדיין אפשר להיות רגועה........ ואם בכל זאת את רוצה רק את סוריאנו ......אז זה היתרון בפרטי......אבל עולה כסף.

sheronher

New member
היי

גם אני הייתי היום בתה"ש והרופא שאליו הפנו אותך אם לא סוריאנו היה שיינמן. אני גם כשהגעתי למרפאה טופלתי ע"י סוריאנו ואחרי שנה שלמה אצל סוריאנו, ביקורת אחת ל3 חודשים הכניסו אותי לרופא חדש, ד"ר שיינמן, וגם לי היתה בעיה להבדק אצל רופא חדש אבל כשאין ברירה אין ברירה. עם המחלה הזו לצערינו הרב צריך להבדק המון אצל כל מיני רופאים כך שנכנסתי וחיכיתי, ולמרות שכאב לי מאוד הוא היה מאוד אדיב ונחמד. הוא גם ניתח אותי לפני כחודש והתגלה כמאוד נחמד ואדיב, בא לבקר אחרי הניתוח ושאל לשלומי. בקיצור, כולם שם מאוד אדיבים... תקבעי שוב תור לתה"ש ותנסי...לא תתאכזבי מנסיון!!!!!!!!

לולי72

New member
ד"ר שיינמן מקסים מאוד

אם אני לא טועה, אני עוד זוכרת שבפעם הראשונה כשהגעתי לתל השומר היה שם גם ד"ר סוריאנו אבל ד"ר שיינמן היה זה שבדק אותי, תאמיני לי עדיף להגיע אך ורק לתל השומר, גם אם זה לא לד"ר סוריאנו, הרופאים שם מקצועים, מקסימים ונחמדים מאוד. לפני הלפרסקופיה, בדק אותי עוד רופא אחד שאני לא זוכרת כרגע את שמו, גם רופא מקסים ביותר, ככה זה ואין מה לעשות, אבל הם יודעים את העבודה שלהם ומכירים כל מה שעובר עלינו בניגוד לרופאים בבתי חולים במקומות אחרים ואני אומרת את זה מנסיון אישי שלי, אישי וכואב.

גם מבחינתי עדיף סוריאנו

אבל לא הייתי מוותרת על התור אם הייתי מגיעה לרופא אחר. בסה"כ - כולם שם בסדר. אם הייתי מדברת על חדר ניתוח - אז פה לא היה לי ספק, סוריאנו מחזיק את הסכין יותר טוב

sheronher

New member
ניתוח

אצלי ד"R סוריאנו לא היה נוכח בניתוח אלא רק ד"ר שיינמן וברוך השם הכל תקין והיה ניתוח מאוד מוצלח. היום בביקורת הוא אמר שהיתה רקמה שלמה שהיתה על כל הדופן החיצוני של הרחם וכן על הרצועות שמחברות את הרחם והצליח להוציא את כולו כיחידה אחת כך שאני לא חושבת שבוודאות רק סוריאנו טוב... כל המחלקה הזו מבוססת על רופאים שמבינים עניין - מאוד ובד"כ הם מאוד אדיבים ונחמדים. לדעתי צוות הקבלה הוא הלא אדיב מביניהם. יש שם בחורה אחת שעושה חשק לברוח כל פע םשאני מגיעה לשם. אני חושבת שהם צרייכים מרפאה שהיא לא חלק מהבדיקות התקופתיות האלה או בדיקות המחקר האלה שעושים שם, כי אז שמים אותנו על הולד... אם יש לקבל אותנו או לקבל מישהו שהגיעה לבדיקות האלה הן תקבלנה אותו למרות שהגיעה אחרינו וזה מרתיח אותי כל פעם מחדש. לגבי מחלקת הנשים, אחרי הניתוח ובאשפוז, כולן שם באמת מלאכיות עושות עבודה למופת. והרופאים, נתקלתי בשיינמן וסוריאנו ועוד רופא שלא זוכרת את שמו אבל נדמה לי זלוטי אם אני לא טועה, וחוץ ממנו עם כולם היתה לי "חוויה" חיובית. ד"ר זלוטי טען שאין לי שום דבר והכל בראש שלי, חבל שלא היה בניתוח - היה מבין שככה לא מדברים בטח לא במחלקה כזו!

זואילי

New member
קצת מופתעת

ממה שכתבת על זולטי. לא מתאים לו להגיד ככה לאנדואית. נו שוין. אם לרופאים האלה אין מחזור, אז בטח יש איזה רעייה שהביאה עליהם את העצבים באותו יום. מסכימה איתך על הזעופות בקבלה, אבל מרפאת האנדו פשוט התיישבה להן על אותו ספייס. אין שם מזכירה שהיא נטו עבור מרפאת האנדו, והן כנראה רוב הזמן במחזור או PMS קשה וסביר להניח שהן חושבות שמחזור זה לא מחלה והן בטח לא חוטפות רעידות בגוף מהפירסומת לאולוויז שאומרת - שיהיה לך מחזור נעים, או שמח או מה שזה לא יהיה..

sheronher

New member
אותי הפרסומת הזו מצחיקה

אני לא מכירה אף אחת שמרגישה ככה במחזור, אם לא הכאבים אז תחושת חוסר הנקיון שפשוט מזויעה לדעתי בכל אופן זו דרך שיווקית נטו שמנסה להעביר מסר מסויים - מסר מכירתי ואין סיבה לרתוח. בכל אופן אני שמחה בשביל בנות שלא סובלות מכאבי מחזור, פעם הייתי אחת מהן...חיים אחרים אז שיהנו, אני בעד! הרי זה לא יעלים לי את הכאבים, לא???????

sheronher

New member
לא כחול, זוהר עם נצנצים חחח :)

הגועל הוא אותו הגועל...אבל מי שאין לה כאבים שתהנה מהספק.. אני מפרגנת בטירוף!!!!!!!!

sheronher

New member
חחח

נצלחת להצחיק אותי ורבים לא מצליחים בימים אלה... לאחר בירור מעמיק שעשיתי ע"מ להתאים את השם לפנים (ע"י חיפוש באתר של שיבא) זה אכן ד"ר זלוטי זה שאמר לי, אין לך כלום הכל אצלך בראש, אבל שיהיה, אני מאובחנת ומטופלת והכל ברוך השם ממש ממש מעולה. חבל שהן נותנות לנו הרגשה כאילו אנחנו מפריעות להן שם. היום ניתקלתי בבעיה שם שממש זיעזעה אותי...הם עושים בין היתר שם גם בדיקה של צפיפות עצם. אני הגעתי למרפאה באזור השעה 9:00 אז הודיעו לאחת הנשים שהגיעה שלא תהיה היום קבלת קהל כי המאבחנת חולה (זה קורה, אין מה לעשות הרופאים או העובדים בביה"ח אינם חסינים למחלות) אבל מה שקומם אותי זה שגם כשיצאתי בשעה 11:00 מביה"ח הגיעה זוג מבוגר ועוד אישה בת 50 לערך וגם להם הם אמרו שאין היום בדיקות. אז אני חושבת לעצמי, למה לא להגדיל ראש, בבוקר אלה שהיו ראשונים אני מבינה שלא הצלחתן להשיג אבל תרימו טלפון ותגידו לאלה שאמורים להגיע ב10:30 - 11:0 שלא יגיעו ? לא הגיוני?? יש שם 4 בנות, כולל טובי, שיושבות שם וחוץ מטובי שבאמת מנסה כל הזמן לעזור ולהיות בסדר עם כולם הבנות שם לא מגדילות ראש כהוא זה... תהיו רגישות, אמפטיות וקשובות למי שמגיע אליכן לדלפק, חיוך יכול לשנות לבנאדם את החיים וגם את התגובה על משפט כמו המאבחנת לא הגיעה היום. מי שלא מתאים לו לעבוד בעבודה שיש בה שירות לקוחות פשוט לא צריך לעבוד בזה. אין סיבה שהן לא תהיינה אדיבות. כבר חשבתי לכתוב איזה מכתב להנהלת ביה"ח אבל מה זה יועיל? ינזו בהן והן עוד יותר תהיינה ממורמרות, מזל שמגיעים לשם אחת ל-3 חודשים במקרה הטוב.

זואילי

New member
זה באמת מגעיל מה שאת מספרת

מעניין איך הן היו מגיבות אם ככה היו מטרטרים את ההורים שלהן למשל. או שהיו הולכות עם הילדים שלהן והיו מקבלות כזה יחס.

sheronher

New member
שירות לקוחות

זה מאוד פשוט, צריך לאהוב לתת שירות - מי שלא מתאים לו ככה זה נראה!

בוקר טוב לכל בנות הפורום

מיש 29 רוב הרופאים מאד נחמדים ואדיבים אני נבדקתי מספר פעמים גם אצל סוראנו וגם אצל זולטי וגם אצל שיינמן בסך הכל כולם בסדר אולי אחד מהם פחות מקצועי לא אנקוט בשם אבל במידה ויש בעיה הוא דואג לעדכן את סוריאנו . מניסיוני נבדקתי לפני מספר חודשים הייתה בעיה וקראו לסוריאנו לחדר עידכנו והוא היה מאורה בבעיה שלי ובתיק שלי בדיוק כמו זולטי ושיינמן כך שזה לא כל כך משנה מי בודק אותך העיקר שזב באמת בתל השומר כמו ששאר הבנות ענו כאן . בנוסף אעדכן אתכן שההריון מתקדם יפה בסה"כ קצת כאבים ברקטרום שהקטנטונת בועטת אבל בסה"כ בסדר בחודש הבא אני אצל סוריאנו / זולטי לביקורת המשך יום נעים לכולן רווש

sheronher

New member
נכון!

אצלי שבוע לפני הניתוח התקשרו לומר לי שסוריאנו רוצה גם לראות אותי לפני הניתוח.. הם מאוד מאוד מעודכנים במה שקורה וכשמתעוררת בעיה הם ישר מעדכנים

בלה73

New member
כולם מקצועיים

במהלך המעקבים שלי במרפאה יצא לי להכיר את זולטי, סוריאנו ושיינמן. אבל בכל זאת הערה אחת: העובדה שבכל ביקור בודק אותי מישהו אחר היא בעיתית. אני תמיד הייתי צריכה לעדכן מחדש את הרופא שקיבל אותי בנוגע לפרטים של הביקור הקודם. זה לא בדיוק נכון שהם שניהם מעודכנים לגבי כולן, וזה גם נראה לי לא ממש אפשרי. השיא היה שבביקור הטרום ניתוח ראה אותי סוריאנו (בביקור שלפני כן זה היה שיינמן). כשהגעתי לאשפוז שאלתי מי ינתח אותי ונאמר לי שסוריאנו (לפי לוח תורניות מנתחים). שמחתי כי ידעתי שעברתי איתו על כל הענינים. אבל....להפתעתי, כשנכנסתי לחדר הניתוח הסתבר ששיינמן מנתח אותי. שמעתי כבר טובות על שיינמן אבל הטריד אותי שהוא לא ראה אותי לפני הניתוח. ואכן, התחלתי לשוחח איתו שנייה לפני ההרדמה, והסתבר שהוא לא היה מעודכן באיזשהו עניין שעלה רק בפגישה האחרונה. אז....נותר לי רק להגיד: שימרו על עירנות, תמיד. ותעדכנו בכל הפרטים כל פעם מחדש.

למעלה