מרמור:

B L I M P

New member
אומר את דבריי בצורה קצת פחות נחרצת מקפינוס

אבל עדיין - קחי בחשבון שלמצוא עבודה אחרי התמחות לא מאוד נחשבת (גם אם מאוד מעניינת) יהיה לך יותר קשה. השוק מוצף. ככה שאני מאוד ממליצה לקחת את זה בחשבון. הרבה יותר קל לעבור ממשרד גדול/מקום נחשב לתחום אחר. ולדעתי, גם יותר קל לעבור מהתמחות במסחרי לעבודה בתחום אחר. ובכל מקרה, גם אם את סגורה על עצמך, הייתי לוקחת את דבריי בחשבון ומנסה ללכת למקום בעל השם הכי טוב שיפתח לי אח"כ דלתות. זה תקף פי כמה אם את הולכת להתמחות בציבורי, שם בד"כ בלתי אפשרי להשאר ישר אחרי ההתמחות (תקנים וכו), ולעתים קשה לחזור באופן כללי, ואז אין ברירה אלא לחפש עבודה.

Alm0st Happy

New member
כן, בעקרון זאת התוכנית.

למקום יש שם טוב מאוד. לא התכוונתי להציג את זה ככה שהוא נחות ולא נחשב, פשוט הוא נוטה לקבל סטודנטים עם ממוצע נמוך משלי, ועוד יש לי כל מיני אקסטרות בצורת המלצת דיקאן, התנדבויות וכמובן ממוצע די מגניב. אז אני באמת לא דואגת בקשר להתמחות, וקצת חבל לי שהדיון סובב סביב זה כי זה ממש לא האישיו. בנוגע לתגובה הראשונה שלך אלי, אני חושבת שהגישה שלך ללימודים הייתה נהדרת, אבל אני ממש לא יכולה להעיד על עצמי שאני באה במטרה ללמוד ולא במטרה לקבל תעודה. אולי זה בגלל שאני לומדת במכללה והרמה כאן די נמוכה, אבל באמת שאני לא מוצאת קורס אחד אפילו שמעניין אותי. הבעיה שלי היא שנורא קשה לי להשקיע במה שלא מעניין, ולכן אני קצת דואגת שהממוצע יצנח. מעבר לדאגה לממוצע, אני פשוט תוהה אם כך השנתיים הקרובות בחיים שלי ייראו, וזה קצת מדאיג אותי.

B L I M P

New member
אז אני אחזור להמלצה הקודמת שנתתי

תמצאי דברים מהנים שהם לא לימודים (יציאות, חברים, בן זוג, מסיבות, תחביב, קריאה וכו') ותתמקדי בהם. תראי בהם סוג של תגמול על ההשקעה הפחות מהנה בלימודים. מקווה שיסתדר לך טוב..

למעלה