מרלין מנסון

antichrist

New member
מרלין מנסון

אני רוצה להבין, אחת ולתמיד, מה מעורר את הסלידה של אנשים מסויימים ממרלין מנסון? מה הקטע? הלבוש? המוסיקה?? ואל תנסו אפילו להגיד לי שהקשבתם למילים! תגידו למה? אני רוצה לראות עד כמה שטוח אנשים יכולים להגיע.

Bodom-child

New member
האמת היא

שהמוסיקה שלהם די מעצבנת וגרועה. וכן... ניסיתי לשמוע את המילים והם גם לא משהו. כמו שאמרתי בעבר בפורום אני אוהב רק שיר אחד שלהם, שהוא בעצם קאבר... sweet dreams.

metal head

New member
מרלין זה...

הדבר הכי מסחרי והכי מתלהב שיש זה פשוט מוזיקה גרועה בלי מלודיה ואקורדים שאין להם קשר, והתלבושות שלהם זה פשוט געל נפש ועוד להחשיב את זה כמטאל זה בושה!!!

shay or eli

New member
תגובה

`המוסיקה שלהם די מעצבנת וגרועה` - ממש עובדה מוגמרת (?!) תשמעו, בעיניינים כמו מוסיקה אי אפשר להחליט באובייקטיביות והכל עיניין של טעם אישי. יכול ליהיות שהמוסיקה של מרילין מנסון היא לא לטעמך ואתה לא מתחבר למילים אבל אני בדיוק ההפך. בגלל זה אין מה להגיד שהמוסיקה גרועה או שמנסון ממוסחרים (מופנה גם למטאל הד). אני מקווה שבזה עניתי גם לשאלה המקורית של אנטיקרייסט.

a-duck

New member
אמ....

להגיד שהמוזיקה שלהם דפוקה אולי אי אפשר כי זה עניין של טעם..אבל יש דברים שהם עובדות כמו שהם להקה שלא ממש מוכשרת ולא ממש יודעת לנגן...ושהם מתלבשים כמו לא יודע מה בשביל למשוך מעריצים וזה שיש להם דיסקים עם שירים שהם 10 שניות או 3 דקות של ז**** שכל בלי מוזיקה...

shay or eli

New member
ובניגוד לכל ההשמצות.....

מנסון כן יודעים לנגן, והם אומנם לא מתוחכמים ומוכשרים כמו דרים תיאטר או פינק פלויד אבל להגיד שהם לא יודעים לנגן זאת כבר הגזמה. הרי אם הייתה אוהב את הסגנון הייתה אומר שהם מצויינים, מוכשרים ומדהימים - אז בבקשה... ובקשר לתילבושות - יש להם הופעה שניראת כמו מן מופע זוועה למתחילים, אבל יש אנשים שאוהבים דברים כאלה ואולי הלהקה מרגישה שזה איזושהי אמירה. בכל אופן אין לזה שום קשר למוסיקה ויש הרבה להקות כישרוניות בצורה יוצאת מן הכלל שעושות את השטויות האלה (ע``ע אליס קופר). אז בואו לא ניקח את זה יותר מדי ברצינות. ולא הבנתי כל כך למה התכוונת בסוף כשדיברת על השירים בלי המוסיקה אבל אם אתה מדבר על Smells Like Children אז רק שתדע שזה לא הדיסק הכי טוב שלהם, ואם שמעתה רק אותו אז עדיף שתישמע שירים מדיסקים יותר מאוחרים שלו לפני שאתה קובע את הדעה שלך לגביו, כי ת`אמת זה דיסק די חלש... ואם אתה מדבר על משהו אחר אז תציין מהו כי פשוט אין לי מושג על מה אתה מדבר.

a_duck

New member
התכוונתי...

לשירים עמוקים ומדהימים כמו FUCK FRENKY או מה שזה לא יהיה...ועוד חצי מהשירים מPORTAINT OF AMERICAN FAMILY שבממוצע כל השירים שם זה חצי דקה...ושמעתי 4 דיסקים שלהם ואפילו אם הייתי אוהב את הסיגנון לא הייתי אומר שהם מוכשרים...אני לא אומר דברים סתם...אני גם לא אומר שכל הלהקות שאני שומע מוכשרות...

shay or eli

New member
בקשר לפראנקי אתה צודק.....

למרות שזה יותר קטע מעבר מאשר שיר. וכמו שאמרתי, Smells Like Children הוא דיסק די חלש, וגם Portrait of an American Family. אלה שני הדיסקים הראשונים של הלהקה כשהם רק התגבשו והם לא ידעו בדיוק מה הם עושים, וחוץ מכמה יציאות טובות אלה דיסקים לא טובים כמו אלה שאחריהם (ד``א, סמלס הוא דיסק שמיועד למסיבות האלווין וכאלה אז זה מסביר את הקטעי קישור המאוד ``מוזיקלים``). בקשר למה שאמרת על זה שהם לא מוכשרים, אז אולי אתה צודק, אבל בעצמך אמרת שלא כל הלהקות שאתה שומע מוכשרות. זה לא אומר שהם לא יודעים לנגן. אבל בעצם, כמעט לכל להקה ברמה כזאת יש כישרון, גם אם הוא לא משתווה ללהקות אחרות. וכמו שאמרתי מקודם, מרילין מנסון אולי לא עושים מוסיקה יפה כמו קווין או אליס קופר, אבל אי אפשר להגיד שאין להם כישרון.

a_duck

New member
לא הבנת אותי נכון...

אני לא אוהב קווין ולהקות ישנות אולי רק BLACK SABBATH...ויש רמות של כישרון ופשוט לא ממש בא לי לשמוע להקה כמו מרילין מנסון....בעצמך אמרת שהם לא רציניים...ואני גם חושב שהם די מתלהבים והשאלה הייתה למה אנשים שונאים אותם אז אמרתי...וחלק מהדברים שאמרתי זה לא רק הדעות שלי זאת המציאות...

metal head

New member
אז רק שתבין בקשר למנסון...

אני לא אוהב את זה כי זה מוזיקה מגעילה ולא חכמה בכלל ואני אומר מוזיקה גאונית רק על דברים באמת גאוניים כמו דת` שוודי וPOWER METAL ובקשר לתלבושות- מי שאוהב כאלה דברים שה מישהו שהתחלק על השכל כי רוב בני האדם מעדיפיף דברים פחות פריקיים!!!

Dark Being

New member
תראה.....

שמעתי רק את הדיסק החדש שלהם... הוא לא משהו, למרות שיש בוא שירים טובים (Disposable Teens, The Death Song) הם טיפה מתלהבים (לא שזה לא יפה) מהאיפור והתלבושות שלהם...

Flash_Gordon

New member
מרילין מנסון מנסה לחקות

רת דיוויד בואי אבל לא ממש הולך לו.... תחשבו על זה ותווכחו...

אפרת*

New member
אני לא ממש אוהבת את המוזיקה

אבל מעריכה את זה שהוא הולך אחרי הדעות שלו ולא שם על אף אחד

a_duck

New member
אמ....

זה שהוא מתלבש כמו **** כדי שכל מני ילדות קטנות ומגניבות ששותות דם של חתולים יאהבו אותו ויחשבו שהוא כזה מרדן מגניב...והמוזיקה שלו עלובה וגם המילים שלו לא משהו...הוא מ***ן ת`שכל יותר מדי עם הדעות שלו...

a_duck

New member
במילים אחרות....ליצן...

זה מזכיר קצת את ההתלהבות של אמינם שחושב שהוא כזה ראפר מגניב...

למעלה