מרלין מנסון

חולוני

New member
לפי דעתי הוא סתם פוזה.

כל השירים שלו ששמעתי חוץ מסוויט דרימס ( שזה חידוש מצוין ליוריתמיקס ) הם מסריחים. אולי חוץ מ The Dope Show..

OPERATi0N_iVY

New member
מנסון ושאר הלהקה טיפשים....

כשהייתי קטן משהו כמו בן 10 או 11 אז לא ממש משעתי את מנסון וחשבתי שזאת להקה כבדה וכל השיט הזה... כשהתחלתי לשמוע את להקת המסכנים הזאת כבר משלושת השירים הראשונים הבנתי שזה סתם להקה של אנשים אומללים שלא מצאו את הזהות המינית שלהם והמטרה היחידה שלהם בחיים זה להפחיד ילדים אמריקאים מסריחים בני 12... המסקנה : להקה דפוקה עם סולן ממש מכוער ואני לא קונה בחיים משהו מההומוסקסואלים האלה.... (למנהלים: אל תחסמו אותי בגלל שכתבתי ``הומוסקסואלים``)

karl @epitaph

New member
אז אל תכתוב את זה

ולא ימחקו אותך...מוסכם? הדבר האחרון שאני רוצה זה עוד דיונים שמתאימים לפורום ``גאים גאות`` ו``פילוסופיה לכל``. -עדי-

Comawhite

New member
סליחה..........?!?!?!?

עם כל הכבוד לכל בן אדם שהגיב פה על מרילין מנסון כאל להקה של מתלהבים.... אי מציע שתחשבו לרגע למה אתם מתכוונים מתלהבים ? הם הלהקה הכי טובה ( לדעתי ) והם לא מתמסחרים כמו הרבה להקות רוק כיום.... למרות שהדיסק שלהם Mechanical Animals מכר 3 מיליון עותקים זה לא גרם להם לעשות דיסק שרוכב על ההצלחה שלו , הדיסק האחרון שלהם היה שונה לחלוטין מהדיסק הקודם ..... בעוד שעם כל הכבוד ללימפ ביזקיט ( שגם אותם אני מעריץ אבל פחות) כל השירים שלהם אותו דבר ולמרות שבהתחלה הם עשו רוק קצת יותר כבד , הם התמתנו עם הזמן כי ראו שכך הם מוכרים יותר דיסקים..... זוהי לא דרך ..... מרילין מנסון מכר בערך חצי מיליון מאלבומו האחרון בעוד שהוא יכל לעשות דיסק דומה לקודם ולמכור יותר ממנו אפילו אבל הם לא מתמסחרים.........!!!!!!!!!

a_duck

New member
טוב...אני אנסח זאת אחרת...

שלא תמחקו עכשיו...לימפ ביזקיט זה ממסוחר וזה חצי ראפ וכמעט אין בזה מטאל...ואל תגיד על להקות שהם הכי טובות אם אתה לא מכיר להקות...ולמנסון יש הרבה שטויות כמו SMELLS LIKE CHILDREN וPORTAINT OF AMERICAN FAMILL וזאת להקה מתלהבת...כי כל השטויות שהוא אומר זה מצחיק איך שהוא מנסה לחקות להקות בלאק עם האיפור הזה או להיות איזה כפיל של אליס קופר...

shay or eli

New member
אני מתחיל להרגיש כמו תקליט שבור

מרילין מנסון הם להקה טובה שאני מאוד אוהב. זו אמנם הגזמה להגיד שהם הלהקה הכי טובה אבל זו גם הגזמה להגיד שהם גרועים. בקשר לפורטרייט וסמלס שאתה מתעקש להזכיר שוב ושוב - אלה הדיסקים הראשונים והפחות טובים של מנסון. יש בהם כמה יציאות טובות וכמה פחות טובות [בלשון המעטה]. הדיסקים היותר מאוחרים של מנסון יותר טובים. בקשר לזה שהם מתלהבים - אני דווקא לוקח את זה בחיוב. מה, אתה רוצה להקה שכבר עייפה מהמוסיקה שלהם ושכבר נגמרו להם כל האנרגיות. צריך להקה שמתלהבים מעצמם ומהמוסיקה שלהם, ואז יש להם דימוי עצמי טוב ויותר מוטיבציה לעשות מוסיקה טובה. בקשר לזה שמרילין מנסון מחכה את אליס קופר, דיוויד בואי, קיס או כל מי שתחליטו. זה מה שנקרא השראה. מוסיקאי הוא אמן ומותר לו לקבל השראה מאמנים אחרים. אמנם לדעתי הוא הלך רחוק מדי עם דיוויד בואי בקטע של העיניים, אבל זה כבר שטויות. בקשר לאיפור ולדברים הוא אומר - למי איכפת? אנחנו מדברים פה על מוסיקאי לא על פוליטקאי ולא על בדרן (שני דברים שלצערינו הפכו לדומים מעוד בזמן האחרון). ובתגובה לקומא - AntiChrist Superstar מכר 4 מיליון ושמעתי ש Mechinical Animals מכר לא פחות, כך שמתמטית לא הגיוני שהוא מכר 3 מיליון... וחוצמזה MM הוא לא אלבום ממוסחר ולמרות שאנשים אומרים שההצלחה של AC עלתה למנסון לראש, MM הוא פשוט שינוי סיגנון לאלבום אחד. הרי בסופו של דבר אנחנו רואים שילוב של שני הסגנונות מ AC ו MM עם תוספות חדשות ב Hollywood, מה שיצר את האלבום הכי טוב שהיה למנסון אי פעם. ועל מה שאמרתם על לימפ ביזקיט, אין לי מושג מהמוסיקה שלהם (הם לא הסיגנון שלי) אבל מי שאוהב אותם שיהנה והם ראויים להערצה כמו כל להקה אחרת. ולהוטל קליפורניה - אין כזה דבר ``להיתבגר מוסיקלית`` כמו שאת מתכוונת אליו - לשמוע להקות ``באמת`` טובות. אולי כשמתבגרים מתחילים להיפתח לבסיגנונות חדשים, אבל זאת ממש לא סיבה לעזוב את הישנים. מקווה שלא שיעמם לכ מדי לקרוא את ההודעה.

JOE KALIBER

New member
חחחחחחחחחחחח

הלהקה הכי טובה???? לימפ ביזקיט ראויים להערצה??? אני מקווה בשבילך שתתבגר מבחינת מוזיקלית בתקופה הקרובה

a_duck

New member
רק הזמן ירפא את זה...

כשהוא יעבור את הבר מצווה הוא יתחיל לשמוע אירון מאידן...אחרי עוד איזה שנתיים הוא יגלה שיש עוד להקות בלאק חוץ מקריידל וככה הלאה...

JOE KALIBER

New member
דווקא אצלי זה עבר יותר מהר

תוך שנתיים אני חושב שאני שומע הכי טוב שיש אחרי שנחשפתי להרבה דברים הכרתי הרבה פרוגרסיב בזמן האחרון וזה בעיקר מה שאני שומע אחרי הרבה דברים שיצא לי (כן גם בלאק וגם הרבה אחרים)

MuffinMan

New member
אממממ

לפי דעתי יש 3 חלקים בפורום הזה. אנשים שאוהבים מוזיקה טובה כמו פרוג רוס (לדעתי זה הכי טוב - אז בלי וויכוחים מטאל והרבה וסתם חרא - כמו זה שאמר שהוא אוהב את לימפ אליאב נ.ב. ידעתי שימחקו לי את ההודעה הקודמת

karl @epitaph

New member
בעיקרון רציתי למחוק גם את זו...

אבל החלטתי להגיב לה במקום...לדעתי אתה ממש לא צודק כי יש כאן הרבה ששומעים גם פרוגרסיב וגם מטאל ואוהבים את שניהם (כמוני). -עדי-

shay or eli

New member
לפי דעתי אי אפשר להגדיר מוסיקה כחרא

רק בגלל שאתה לא אוהב אותה. וחוץ מזה - כמו שעדי אמר, יש פה אנשים ששומעים הרבה ז`אנרים. בכלל לדעתי צריך להתעסק יותר בלהקות מאשר בסגנונות.

a_duck

New member
לא הגדרתי את זה כחרא כי אני לא אוהב

אמרתי שהם מתלהבים מדי ולהקה לא רצינית וזה חרא...וגם המוזיקה שלהם מגעילה...

karl @epitaph

New member
לא נראה לי שהוא התכוון אליך

אלא ל-muffinman...ולדעתי באמת אי אפשר לקרוא למוזיקה חרא בגלל שאתה לא אוהב אותה (והכוונה לכול סוג של מוזיקה ולא רק רוק).

a_duck

New member
אה...כן...בכל מקרה

אי אפשר להגדיר גם את המוזיקה שאתה שומע כהמוזיקה כי טובה רק בגלל שאתה אוהב את זה...כמו שההוא אמר על פרוגרסיב...

MuffinMan

New member
ועוד דבר

התכוונתי שפרוגרסיב זה מוזיקה הכי טובה מבין הסגנונות השונים וזה הסיבה שאני אוהב אותה! אליאב

MuffinMan

New member
חופש ביטוי

בקשה אל תמחקו סתם - חופש ביטוי! וסליחה שאני חושב שבריטני ספירס - שליחת השטן! היא חרא אז אסור לי להביע דעה. שאני אומר שזה חרא - זה דעה וחשבתי שאתם מיבנים את זה אליאב

MuffinMan

New member
אני חשוב שלי פשוט היה מזל

אולי שהייתי ממש קטן הקשבתי לטיפה חרא! אבל למזלי אני במשפחה של מוזיקה מעולה חוץ מאול אמא שלי, אז תמיד הייתי חשוף רק למוזיקה טובה אליאב

למעלה