מרכך מים - שאלה לערן

dansharon

New member
מרכך מים - שאלה לערן

ערן שלום, תוכל לספר בכמה מילים על מרכך המים שאתה משתמש. האם ניתן לחברו חיבור ישיר בין הברז למכונה? תודה

carmonle

New member
דן שלום, אצלי אין חיבור ישיר למכונה

עקב עלויות גבוהות ומגבלות במטבח קיים. בעקרון המרכך שברשותי משמש גם בתי קפה (יש דגם קצת יותר יקר) וההבדל הוא בטיפול השוטף. בעקרון כל כ- 800 ליטר מים נדרש תהליך ניקוי של המרכך מאבנית שעורך כשעה וצורך ק"ג מלח (טרם ביצעתי תהליך). הנני מצרף קישורים למרכך הזהה לזה שברשותי (2 ברזים). בדגם היקר יותר יש ברז אחד וכמו שנאמר לי הוא עדיף לבתי קפה שכן לא משבית את העבודה בזמן תהליך הניקוי מאבנית.

dansharon

New member
ערן, האם יש לך את מספר הטלפון

של קפה לטינו. משום מה הם לא עונים לemail שאני שולח. תודה

ludwig cafe

New member
http://www.cafelatino.co.il/

ואני משתמש במרכך שלהם. הוא מצויין (וזול!).

carmonle

New member
תסתכל בלוחות הפורום. יש שם פרסום

של קפה לטינו ואחרים כולל מספרי טלפון. בהצלחה. ערן

nostradamos

New member
מרכך עם ברז אחד

הי ערן, יש ברשותי במעבדה מרכך עם ברז אחד בעל 4 מצבים. בעת פעולת הניקוי של האבנית מכונת האספרסו כן מושבתת . אתה מוזמן לראות. היתרון היחסי שלה הוא בכך שיש רק ברז אחד בעל 4 מצבים נפרדים ואין צורך "לזכור" את הקומבינציה "המסובכת" של שני הברזים. החיסרון הגדול שלה הוא שהתבריגים מהמרכך לצינורות המים הם מפלסטיק, כך שאם אתה מפרק ומרכיב מספר פעמים כמוני את המרכך מסיבות שונות, התבריגים נהרסים ונשחקים מאד מהר ואז יש נזילות רציניות. בברכה, גיא גונן, קפה לטינו דרך הגב, אני מצטער שלא ההיתי אצלך בימים האחרונים כדי להראות לך איך לבצע ניקוי אבנית. יש לי הרבה ארועי חתונות שאני משתתף בהן עם העגלות שלי. אם זה בסדר אשמח לקפוץ אליך ביום שישי בצהריים. בי,

מנחם^

New member
מה ההבדל בין מרכך זה לבריטה

כפי שאני מבין מרכך מים נועד לסנן את האבנית. זה בעצם מה שעושה קומקום בריטה. מה ההבדל? האם למרכך יש יתרון גם בשימוש ביתי?

למעלה