מרכבות הנשמות - חלק א

שווה

New member
מרכבות הנשמות - חלק א

האם יש משמעות לחיים האנושיים על פני כדור הארץ ואם כן – מה היא. בכוונתי להתמקד ככל האפשר בעובדות ידועות, שלפחות רובינו נוכל להסכים להן, וזאת, גם אם נהייה חלוקים לגבי המשתמע מהן. חומר עשוי מאטומים, אשר בתוכם ישנו גרעין המכיל פרוטונים ונויטרונים ומסביבו – מסתובבים כמו כוכבי לכת סביב שמש – אלקטרונים. בהתאם להרכב המספרי של הללו – נקבע הסוג והאופי של החומר. מדענים הצליחו לחלק את הגרעין של האטום והנה קרה דבר מוזר: כוח חשמלי גדול וחזק השתחרר! כלומר – אנו נמצאים בנקודת מפגש שבין חומר לאנרגיה. למרות העניין באירוע – נראה שהאמת עבורנו נמצאת בכיוון ההפוך: כוח חשמלי או רדיואקטיבי יכול – על ידי ריכוז והתכנסות רבים להפוך לחומר. ההתחלה של הכל – נובעת מההוצאה והיצירה של הכל על ידי ´אלוהים´. (אלוהים – במובן של המתכנן, היוצר, המחולל של הכל) הערת ביניים: למי שחושב או שחונך, כמוני, שאין אלוהים – הרי כמה נקודות למחשבה: האם יש משהו בעולמינו שנעשה ללא תכנון?! האם יצורים נפלאים כמונו נוצרו בטעות?! ומחשבה נוספת: אם ניקח חלקים של שעון יד ונזרוק אותם מראש צוק גם מיליארד מיליארד פעמים האם השעון יוכל להתרכב מחדש ולעבוד אי פעם?! ומכיוון המדע - תנו למדענים את כל החומרים שהם יבקשו והם לא יצליחו לייצר "יש מאין". כלומר – ליצור חיים חדשים במעבדה. וזאת מכיוון שאין באפשרותם להפיח רוח חיים, נשמה. יחד עם זאת, קשה לי אישית להאמין שאלוהים "רוצה" שנתלבש כולנו באותם בגדים (שחורים למשל), או ש"אכפת" לו אם אלי סוויסה יישב בממשלה. חושבני שרובינו נסכים שאין שום סיבה שהמוח שלנו, לפחות מבחינת הפוטנציה הגלומה בו, לא יוכל לעשות מה שכל תחנת טלוויזיה ומקלט טלוויזיה או טלפון סלולרי יכולים לעשות: לשלוח ולקבל אותות חשמליים ולתרגם אותם לשפה מובנת. רובינו גם נסכים וודאי, שיש דרגות שונות של אנרגיה: אמן היוצר יצירה הנוגעת במשהו אוניברסלי, או מְרָפֵּא העוסק בריפוי באמצעות אנרגיות היוצאות מידיו או ממוחו, מחובר בוודאי לסוג גבוה יותר של אנרגיה, מזו שמחובר אליה נאמר, אוהד כדורגל הצועק בכל כוחו "השופט בן זונה" ... כוחות ואנרגיות אינן יכולות לבוא לידי ביטוי, לחולל שינוי – ובמובן מסויים "אינם קיימים", אלא אם הם באים במגע עם חומר – כלומר – גוף פיזי. קרן אור, לדוגמא, היוצאת מהשמש, יכולה להמשיך ו"לנסוע" במהירות האור כל ´חייהּ´ מבלי לחולל כל שינוי ומבלי להראות. רק מפגש עם גוף שמימי, גורם לה להאיר, לחמם, להקרין וכו´.. עובדה חשובה: אנרגיה לעולם אינה אובדת – היא לובשת צורה ופושטת צורה. במהותה אינה משתנה. הנחת יסוד: גם אלוהים אינו מושלם (אפשר לחלוק עלי, כמובן) וגם עליו חלים החוקים הקיימים בכל מקום ומקום. ייתכן שכל העושר הפיזי שאנו רואים סביבנו, נוצר על ידי אלוהים, כדי שהכוחות האנרגטיים הגבוהים יותר – הרוחות, הנשמות, יוכלו לבוא ו"להתנחל" בגוף האדם, ולהתנסות בכל אשר עובר עליו. אמנם, כוחות אלו אינם יכולים להשתנות מעצם טבעם, אבל בהחלט הם יכולים להיות "מוארים" יותר, "נלהבים" יותר, "מנוסים" יותר. כל זאת, כאשר פרט מסויים משתמש בצורה חיובית בכל היכולות הנפלאות שניתנו לו.

שווה

New member
מרכבות הנשמות - חלק ב

אדם נוצר בצלם אלוהים. אי לכך, כל יצירה במוח, כל מחשבה ראשונית, הופכת באמצעות כור ההיתוך של מרכיבינו השונים, להקרנה על כל המכונה האנושית בדרגות שונות של הופעת החומר. כלומר – אנו מתרגמים אותות אורגינאליים לעשייה, רגש, רעש, יצירת אומנות וכו´. מחשבה זו גם מביאה להבנה, שאנו מתמלאים בחומר המרוכז של עצמינו, אשר נוצר על ידי מה שאנחנו חושבים, מרגישים, פועלים או מעכלים. מכאן – מהות קיומינו היא לשמש "כְּלֵי רֶכֶב" לרוחות ולנשמות הנמצאות בנו בכל תקופת חיינו הגשמיים, "כל עוד נשמה באפינו". אם "מוצא חן" בעינינו מה שאנו רואים שאלוהים יצר – אזי אנחנו יכולים לבחור (כי נתנה לנו זכות הבחירה) לעזור לאלוהים, על ידי עצם העיסוק בדברים המפתחים את היכולות האנושיות ובכך, לפתח את כל המין האנושי, את כדור הארץ שבו אנחנו חיים, ואת קרן הבריאה. כלומר, אם נעשה את "הטוב בעיני אלוהים", אזי נשרת בכך את האנרגיות הקרובות אליו ביותר. אם כן, מהו אותו "טוב בעיני אלוהים"?! זה כבר נושא לדיון אחר, ואולי מי מהקוראים מעוניין להרים את הכפפה?!

קיום מצוות

מצוות = אהבה + עשיית חסדים , וזה באופן מדוייק מי הרמה הגבוה ביותר לרמה הנמוכה ביותר , ולדעת להתחבר לזה בשלמות ואחדות צריך עשייה ...(מצוות) , ולדעת מה זה אומר עבור כל אחד ,זו דרך השבעים פנים שמהם עושים ומתאחדים אם האל האחד , כל אחד בהתאמה ספציפית . דוד

דוד אני צריך מעט מחוכמתך אם אפשר

אמרת בהודעה אחרת שעכשיו היינו בתקופה של תשעה באב וכו... ולא הייתה לנו הגנה? מכיוון שבתוקפה של כמה השבועות האחרונים אני הייתי במשברי אמונה ובלבול רב האם זה קשור?

אלדר

New member
אמיר אתה יודע שלא......

עברת שלב בחיים שלך ואין לזה קשר ל9 באב... גם לי לאחרונה יש תחושה שונה.. אולי בגלל שזה מתקשר לי יותר קרוב לאהבה הישנה שעלתה לה.. אבל אמיר אני לי חושב שזה בגלל התעריך הזה... המשבר שלך לא התחיל במקרה מזה ש´היא´ עזבה אותך ???? ועכשיו שיש לך אחרת האמונה לא התחזקה? או שיקרה שוב??? שאל אותך את זה.....? אור ואהבה אמיר... שלך tksr

שוב צדקת..פעם הבאה תורי :)

אכן צדקת אלדר חברי היקר בדבריך אך רציתי לדעת אם פשוט אם השבועות המשוגעים האלה שעברתי קשורים ל תקופה המוזכרת של תשעה באב כי אם כן פעם הבאה אני יהיה קצת יותר דרוך וקשוב... מבין אור ואהבה אמיר

אלדר

New member
אני מבין....

זה מה שחשבתי.... אולי זה הרגע ולא התעריך?? אני חושב שזה יותר מה שעובר עליך לפי התעריך לידה אם המפה של היום... בגלל זה יש כאלה שלא קרה להם כלום... אבל זה יחסית גם לי קרה משהו לאחרונה בשלוש שבועות... אז זה הגיוני... אבל טילה תענה לך כבר......... אם יש מה לענות..... אור ואהבה אמיר... שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
היי שווה , ../images/Emo13.gif אכן, רכב הנשמה.

אכן,נוצרנו בהבזק היולי אחד של אור ואהבה. כל אחד מאתנו הוא ניצוץ של אור. בלי הבדלים לחלוטין! כולנו חלק מהאור הגדול. (או מאלוהים אם אתה מעדיף). אין זה משנה כלל איך נכנה אותו. תדמה בעיני רוחך שלהבת של נר, אשר ממנה אפשר להדליק את כל הנרות בעולם. לנשמה יש איכות של אש. אמנם, כל אחד יכול להיות מחובר לתדר אנרגטי אחר,לפי התדר שבו הוא מתדר. מעשה הבריאה- הוא הפיכת המוחלט, לסופי. כיצד נעשה המוחלט לסופי? המוחלט נעשה לסופי על ידי יצירת זמן מרחב וסיבה. (סיבה ומסובב) כל דרך להסביר את המושגים של זמן מרחב וסיבה, נתקלים במושגים של עכשיו, אחר כך, קדימה, אחורה, כאן, שם, עבר, הווה ועתיד.קרן הבריאה נוצרה בדיוק כפי שנוצרים סימנים בחול, כתוצאה מהדהודו של תוף העומד על החול. האחדות המוחלטת, (או האלוהים), היא הכוח הבורא. היה לכוח זה, צורך להאציל את עצמו. מתוך היותו איכות של אהבה. של נתינה. (בעל מהות זכרית+). הוא האציל את עצמו אל תוך התודעה המוחלטת. שזוהי אנרגיה שלקבלה אל תוכה. (בעלת איכות נקבית -) על פי תפיסתנו. זוהי השכינה. או כפי שהיא קרויה גם, אנרגיית האם. אם כל הנשמות. " THE HOLLY SPIRIT". התודעה המוחלטת, או השכינה, היא הכוח האלוהי השוכן בתוכנו. היא מסוגלת להבין את שני העולמות. את העולם של האחדות המוחלטת, (האלוהים) ואת העולם של תחושת הנפרדות. (האגו, המיוחדות). זוהי האנרגיה שאליה אנו פונים, כשאנו רוצים להחלים את תודעתנו (הנפש שלנו). את התודעה המוחלטת, אי אפשר לראות. אולם אפשר להרגיש. באמצעות התבוננות פנימה והשתקפות עצמית (מדיטציה), כפי שאפשר לחוש אהבה. אם נתבונן ביקום התלת ממדי, כשאנו מסתכלים עליו כעולם של חומר וכוח, במובן הפשוט של מונחים אלו, נוכל לשרטט תרשים של קרן הבריאה, מן האחדות המוחלטת ועד לירח. L&L TALYA

mga-abir

New member
נתחיל

נתחיל בכך שנהיה טובים לזולת לאחר מכן לעצמינו ולאלוהינו.

אלדר

New member
שווה אתה לא חושה שקצת גלשת???

אתה מתחיל לדבר על מה שידוע לנו על עצם קיומנו.. ואז פתהום אתה כבר הידע על רוחות... אלוהים וכו.... קפיצה קצת גדולה..... סתם אני רוצה להגיב לך על זה.... אני אומר שאתה כתבתה משהו בעל משמעות גדולה מאוד ויפה... קראת אולי את ספר הידע??? זה ספר יפה שמסביר מה המעות שלנו על פני הארץ.. וגם מסביר שמאיפה קיבלנו את הפקודות הלאה בדיוק... ועוד..... אז ככה שאני אומר לך תקרא אותו בעיון... תהיה יותר אופטימי לחיים קצת ואולי להפסיק לחשוב על למה ומתי ולחיות את העכשיו... אתה חיי עכשיו אז למה להתעסק בעבר הרחוק של האדם? למה לך לחשוב הרבה על מה יקרה ומה יהיה התפקיד שלנו כאן.. זה עתיד לא ידוע... ככה שצריך לא לחשוב על זה.... מה זה משנה? אתה חיי ממש ?? אני אישית חונכתי לא לאמין לאלוהים... ולמרות זותי אני מאמין בו ברמה שלי.. ובדרך שונה מאחרים.. כמו המתפללים.. אני לא מתפלל או עולה לכנסת או לכל מקום... הוא שם בשבילי לשמוע אותי מתי שאני צריך... אני מצידי יודע שוה אשם וזה נותן לו כוח... אני לא צריך את שאר הדברים... אבל מה לעשות? הוא כזה ולא שומר טינה... נכון לא מעניין אותו מי יהיה ראש ממשלה עכשיו ומי השרים... אבל הכפט לו מכדור הארץ ומהאנשים שכאן בארץ... אבל יש לו חוקים.. מה שבראת לא תוכל למחוק... ולר להרוס.. בגלל זה אנחנו חיים כרגע... ולא מתים... אנחנו קיימים ולא לא קיימים..וכו... יש עוד מגבלות.... אבל זה פעם אחרת... אור ואהבה שווה... שלך tksr

למעלה