מריקודי עם - מרזים????

דודי ק1

New member
שורפים קלוריות?

איך אפשר? עם כל העוגות, עוגיות, שוקולדים ושאר מאכלים שעושים "צרבת" שאתן מביאות לחוג. (אוי ואבוי לכן אם תפסיקו).

yifat s

New member
אל דאגה

לא נפסיק, ויש כבר חבילת עוגיות מוכנה ליום רביעי...

יפעת - שלחי כמה עוכיות צפונה

כמו שאת נראית - לא חוכמה. על כל ישראל - גוף כמו שלך. הבעיה עם אלה , שרוקדים הרבה ו.....משמינים.. את שייכת לאלה שאוכלים הרבה ו....מרזים. להתראות, יענקלה

yifat s

New member
תודה על המחמאה ../images/Emo9.gif

אומנם עוגיות לצפון אני לא אשלח אבל אתה מוזמן אלינו מתי שתרצה למרכז ואני מבטיחה לקנות לך במיוחד עוגיות טעימות ומשמינות...
לילה טוב

dw2322

New member
הכוונה היא לא להרקדות מימונה ../images/Emo3.gif

ובאמת, מי שרוקד כמה שעות, בלי הרבה הפסקה, פשוט עושה כושר, בלי להשתעמם על מסוע או אופניים. אגב, זה רלוונטי גם לרוקדים, לא רק רוקדות.

אחלה כתבה, בריזה.

ואם נעשה חשבון פשוט, אז הבחורה שסיפרתי עליה רוקדת כ-4 שעות בערב, ושורפת (ע"פ הכתבה) בכל שעה וחצי של ריקודים כ-500 קלוריות אז בערב כזה שרפה כמו כלום למעלה מ-1300 קלוריות... נו, אז מה הפלא???

No name for now

New member
זה פשוט לא הגיוני

בקצב הזה כבר מזמן הייתי נעלמת
ומעולם לא היו לי רזרבות להיפך (קצת מזכיר לי משהו שמאיר שלו כתב על כך שסקס פעמיים בשבוע בקביעות גורם לך להראות 14 שנה יותר צעיר) ברצינות, לא בטוח שהחישוב הוא לינארי (כלומר לא בטוח שאפשר לחשב את כמות הקלוריות ישירות לפי מספר השעות), כיוון שכל שהשעות עוברות מתעייפים, בנוסף יש לקחת בחשבון לימוד ריקודים שכבר מכירים (אז אפשר לשבת קצת), ריקודים שלא אוהבים, ריקודים שלא יודעים, ריקודים כפולים, הפסקות שתיה, פטפוט עם חברים, הופעות של זמרים, הופעות של להקות מחול, חגיגות מימונה וימי הולדת
כמה זמן בדיוק לקח לאותה בחורה לרדת 30 ק"ג?

משהו כמו שנה, שנה וקצת.

המעניין הוא שאחרי שהיא התפטרה מהעודפים היא הפסיקה לרדת. משקלה נשאר יציב, לא עולה ולא יורד כבר כמה חודשים, למרות הריקודים (והממתקים...) זה נראה ממש כאילו הגוף שלה הביא את עצמו למצב האידיאלי מבחינתו, ושם עצר, למרות המשך הפעילות הגופנית. זה נראה כמו חלום לכל אלה שמנסים לרזות בכח ע"י "דיאטות כאסח" למיניהן, לא? גם להנות, וגם לרזות...

avigal23

New member
יפעת ../images/Emo26.gif

באמת זה מעניין אשמח לקרוא... ועוד ריקוד אחד שאני ויפעת חייבות לשרוף בו קלוריות חלום יפעת, זה לא נכון? באמת אצל בתיה בהרקדות קשה לשרוף קלוריות עם כמות האוכל. ואני לא מצליחה להתאפק! (בעיקר ממה שדודי מביא
)

yifat s

New member
אין שום בעיה

אני אזכיר לבתיה, אל דאגה... ותזהרי, שאני לא אתפוס אותך
לילה טוב יפעת

avigal23

New member
אז מי תפסה את מי????מי ניצחה?

אני כבר מחכה לפעם הבאה... זה נורא מצחיק המצב עכשיו שאני כותבת ממנו (רק את תדעי למה).... עד מחר אני לא אכנס...(כאילו כמה זמן זה)
ו-
כי היום אני לא "אראה" אותך....

smartguy44

New member
אולי לא מרזים אבל זה בוודאי עוזר

כשחזרתי לרקוד לאחר הפסקה ארוכה מאוד, הורדתי 33 ק"ג תוך כ 9 חודשים. (ברור שגם הייתי במשקל שאפשר לי להוריד את כל הק"ג הנ"ל). אח"כ זה התיייצב. אחד היתרונות הברורים של ריקודי העם ביחס לפעילויות אחרות, לפחות מבחינתי היו, שבשעות ה"מסוכנות" ביותר אי אפשר לאכול (אני עוד לא הצלחתי לאכול תוך כדי ריקוד). הבעייה, מאחר והרגלי האכילה לא השתנו
, או לפחות לא מספיק, הפסקות קצרות בריקודים, הקפיצו בכל פעם בחזרה המון ק"ג שמהם כבר היה קשה להפטר שוב ע"י הריקודים. ב 7 השנים שעברו מאז, "הצלחתי" להעלות חזרה 17 ק"ג. עם זאת נהנתי ועדיין אני נהנה מהמון ריקודים בכל התהליך, אז האם זה באמת כל כך חשוב אם הריקודים מרזים? בהצלחה לכל מי שבדיאטה בפרט עם ריקודי עם.

dadon1

New member
ריקודי עם מרזים= הוכחה

בשנת 1992 - למדתי בווינגיט במסגרת שנת השתלמות, לראשונה נירשמתי לחוג ריקודי עם שקלתי אז - 68 ק"ג ו-400 גרם, במקביל למדתי שם -'חינוך לבריאות' ושם למדו אותנו שברשימת הדברים שמרזים כמו: ריצה שחיה רכיבה על סוסים הליכה מהירה וכו' במקום שני- או שלישי כמדומנ- ריקודי עם, בתנאי!!!!! בתנאי שאתה מפעיל את כל חלקי הגוף . לכןניתן למצוא רבים שרוקדים כמו דריכה במקום - האנרגיה שהם מוציאים והקלוריות שהם שורפים הן מעטות משל אלה ה'משתוללים ' במעגל, במסגרת הלמודים שם - נישקלנו כל פעם לאחר שיעור 'ריקודי עם' כלומר לאחר - שעה וחצי ואנירשמתי לעצמי על פי רוב משהו בסביבות ה- 240- 360 גרם פחות. זה גם דירבן אותי לאזן את התזונה שלי, כי אני ממש זללנית עד היום ו--- ו-- כמובן שמאז אני שוקלת 15 ק"ג פחות ושומרת על משקל זה בזכות תזונה מרובה אך מבוקרת , ובזכות ריקודים עם 5 פעמים בשבוע

daddy50

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo8.gifמרזים כמה

עכשיו כל מחבר ריקוד ירשום לאחר חישוב כמה את או אתה מוריד מעניין

למעלה