מריקודי עם - מרזים????

yifat s

New member
מריקודי עם - מרזים????

בעודי קוראת את העיתון היום נתקלתי בכתבה מעניינת במוסף "רק בריאות" של ידיעות אחרונות. כותרת הכתבה - "הורה ונרקודה - ונרזה" כתבה מאוד מעניינת שטוענת שבערב של ריקודי עם ניתן לשרוף 500-800 קלוריות... בין הריקודים ה"מרזים": ליל חניה, בנוף ילדות, אור חדש, צל עץ תמר, נעלה נעלה וכו'. שווה קריאה.... יפעת

מרזים כמו מכל ספורט אחר:

ריקודי עמים, ריקודי שנות השישים, ריקודי סלסה, ריקודי בטן, שחיה, ריצה, קפיצה, הליכה ו- ס ק ס !

שאלה לעדה

מכל האלמנטים שרשמת לעיל ומנסיונך הרב - באיזה אלמנט את מוציאה הכי הרבה אנרגיה להרזיה ? התוכלי לצרף תמונות ? דבל'ה.

עדה - גונבה שמועה לאוזני

שבכל יום שישי את אוהבת לעשות הרבה ס ק ס. ספונג'ה - קניות - סידורים.
האמנם ? דבל'ה

דב האם זה מתקשר ל-

"תרתי המשמע" שאינך מעוניין להסביר כאן? אם כן, הרי התשובה ! ושוב, תנחש?

דבל'ה היות ודיברת על ה"פיגמנטים של

שיערי, החלטתי להוריד את כל הצבעים שהיו לי על הראש, התגלחתי לאות הזדהות עם יום השואה... והחלטתי להלך בטיבעי... מה תגיד כעת?

עדה - עשית קרחת ???

וואי וואי וואי... כעת את בטח דומה לישראל שיקר. מה כוותך "להלך בטיבעי" ?... האם החלטת ללכת כמו חווה ב"גן העדן" ? הזהרי עדה... הנחש מסתובב לו שם חופשי.... דבל'ה.

לא לא קרחת אך מאד מאד קצוץ

לא ציפיתי אך הרבה מאד אהבו זאת - והחמיאו לי היום, כיוון שזה מאד טבעי, ללא צבע - זה כנראה הכי מתאים. גם גדי אמר הו סוף סוף זה נראה טוב. הוא לא אהב את השחור. (רק אתה דב זכית לראות אותי בשחור). אגב, הייתה הרקדה נפלאה היום באוניברסיטה, מאד מגוונת להפתעתי ומאד נהנתי היום!

מה נאוו

New member
ריקודים מרזים..

דווקא הייתי מציינת את: הורה יין. הללויה, איך עף הזמן, ושוב אתכם. נוף בגליל, הורה גשר ודומים להם. מה שם הכתב?

yifat s

New member
הכתבת - סימה אלה

המחקר נערך ע"י יאיר קרני, המנהל המקצועי של "התוכנית לחיים בריאים" של מכון וינגייט. אני יודעת שכל פעילות גופנית מרזה אבל אני באופן אישי לא מרגישה שאני שורפת כ"כ הרבה קלוריות כפי ששורפים בהליכה ריצה או שחיה... הוא גם טוען בכתבה, שיש ריקודים שמשפרים את הכושר הגופני ומחזקים שרירים כמו: הרועה הקטנה, איך רץ הזמן, איך את מסובבת אותי וכו'

לאה S

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי!

את, רזה שכמותך מוטרדת??? אם מה שכתוב שם נכון, אז תזהרי לא לרקוד יותר מדי, שלא תעופי ברוח....

yifat s

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif

יפה, אהבתי... או כמו שדודי נוהג לומר - שלא יעבירו אותי בפקס.... מה שמפליא אותי בכתבה זה הנתון שבשעה וחצי של ריקודים ניתן לשרוף כ"כ הרבה קלוריות... יפעת

לאה S

New member
אשמח אם תוכלי להביא להרקדה באליאנס

ביום חמישי את הכתבה כדי שאוכל לקרוא אותה בעיון ולהראות לשאול. (כבר מזמן אמרתי לו שלרקוד זה יותר זול מסטודיו.... וגם יותר כיף ולכן כמה שיותר- יותר טוב).

תתפלאו - אבל בהחלט אפשר!!!

אני מכירה מישהי שירדה איזה 30 ק"ג רק מריקודי עם. היא לא עשתה שום דיאטה ושום כלום - רק רקדה ורקדה במרץ ובלי הנחות... העניין הוא שהיא לא רוקדת שעה וחצי כמו שכתבה יפעת, אלא 4 שעות לפחות בכל הרקדה, פעמיים שלוש בשבוע

No name for now

New member
זה נשמע מוזר

אני מאמינה שריקודי עם או כל פעילות ספורטיבית מסייעת בירידה במשקל, בן-זוגי ירד 10 ק"ג בכך שהפסיק לשתות משקאות מתוקים, אבל ללא ספק ריקודי עם (הוא גם אוסיף עוד ערב ריקוד) עזרו ועוזרים לו. אני גם מכירה אנשים שהפסיקו לרקוד ועלו במשקל, כלומר אכלו אותו דבר אבל שרפו פחות קלוריות. קשה לי להאמין שאפשר להוריד 30 ק"ג מיותרים (כלומר עודף משקל משמעותי), ע"י ריקודים בלבד, יש למשקל עודף השפעה על כושר גופני (מה גם שזה יכול לגרום לבעיות בגב וברגליים), כך שכמות הקלוריות שהיא תשרוף תלויה במאמץ שהיא מסוגלת להשקיע (הרי קלוריות הן אנרגיה) וזה גם צריך להתקזז עם מה שהיא אכלה במשך היום.

בכל זאת-האמיני!

הבחורה הזאת לא עשתה שום פעילות ספורטיבית לפני הצטרפותה לחוג ריקודי העם, והקילוגרמים העודפים הקיפו אותה מכל הצדדים... זמן מה אחרי שהתחילה לרקוד היא שמה לב שהמכנסיים גדולות עליה והחולצה מתחילה להראות כמו שק. רק לפי זה, ולפי הערות הסביבה (כמה רזית! איך עשית את זה?) היא שמה לב שהיא מרזה ואפילו הופתעה מזה, שכן היא לא התכוונה לרזות, ולא עשתה שום דיאטה... היא המשיכה לאכול הכל כרגיל, כולל עוגיות, שוקולדים וכאלה, רק מה - כמו שאמרתי בהודעה הקודמת לא וויתרה לעצמה וגם אם היה לה קשה (בגלל עודף המשקל והכושר הירוד) רקדה, גם את הריקודים המהירים וה"קופצניים" ביותר, והתוצאות לא אחרו לבוא...

dancer10

New member
הרזייה מריקודים הצחקת אותי../images/Emo6.gif

כמו שניראות הרוקדות שאני יודע שרוקדות הרבה שנים והרבה ימים בשבוע לא הייתי בונה על זה

למעלה