מרינה הרצליה

מרינה הרצליה

היום הייתי שם בקניון ארנה (הקניון החדש) וכשיצאתי הסתכלתי על הים במרינה וראיתי כמות גדולה מאוד של בורים כאשר בינהם ראיתי לפחות 10 גדולים של לפחות 600 גרם אני כבר הייתי בדרך להביא את החכה מהאוטו ואז גיליתי שאסור לדוג שם. אם אסור לדוג שם אז מישהו מוכן להסביר לי איפה דגים במרינה הרצליה?

חץ הכסף

New member
משובר הגלים, לא ממזחי עגינת הסירות

מ"ארנה" סע עד לקצה הכביש דרומה, חנה את רכבך ותמצא דרך עפר בין הגדרות שמולך (פנים דרומה) שתוביל אותך לשובר הגלים של המרינה, החברים נוהגים לדוג בעיקול השובר ובהמשכו עד לקצהו הצפוני ולכוון הים הפתוח-מערבה. הדיג נעשה בצמוד לסלעי השובר או עמוק יותר ן"החוטאים" דגים פנימה לכוון בריכת המרינה, יש הצלחות גם בדיג בורות בין סלעי שובר הגלים. בהצלחה!

מרינה הרצליה .

הדייג במרינה הרצליה מתחלק ב2 מקומות 1:זה המזח ,וכדי להגיע לשם יש לעבור דרך שער עם שומר ,אם תחייך אליו יפה ותמצא אותו מנמנם עברת ,אם לא לך מסביב ,גם עברת ,אם לא תחזור ב10 בלילה ,אין שומר , עברת. 2 .בין הבניינים יש מעגן גדול ,ריק מסירות , הרבה דייגים ,בהצלחה .

alonps

New member
לפני מספר שנים

דגתי באיזור המעגן, הן בבריכה הגדולה והן בתעלה המובילה. אכן יצאו מס' בורים ואראסים - לא גדולים מדי. יש לדעת כי חברת האבטחה מסיירת באיזור בשעות היום ומסלקת מן המקום דייגים. לאחר שניתקלתי בהם ממש לאחר כמה הטלות בודדות , ובאכזבה נאלצתי לעזוב את המקום, לא חזרתי לשם שוב לדייג. שמעתי על מקרה בו דייג התנגד לעזוב את המקום, ואז הפקח פשוט זרק את החכה של אותו דייג למים. לא יודע אם זו אמת או מעשייה, אבל כדאי להזהר.

למעלה