לאלכס ידידי (אלכס 33)
יפה כתבת והיטבת להגדיר המצב! אשר מי כמוך מותיקי הלקוחות של המרינה מכיר אותו היטב , ולא כמו אותם חברים ואורחים ליום או יומיים! לדאבוני ! מצבו של מנהל המרינה כיום פשוט מעורר רחמים! אין לי כל דבר אישי נגדו ! אך כלפי לקוחות המרינה הוא מייצג את ההנהלה ! אותה ההנהלה אשר עיקר דרך התנהלותה זה להרוויח מה שיותר כסף ( לדעתי , המרינה אינה מפסידה! אך יש כל מיני דרכים חשבונאיות כשרות להציג המצב כהפסדים, יש אנשים אשר בעיניהם כאשר אינם מרוויחים את הסכומים להם ציפו הם קוראים לזה :להפסיד). מנהלי המרינה כיום ובעבר , אינם ילדים קטנים , והיה עליהם לבדוק היטב ! מה המצב , לפני שלקחו עליהם התפקיד! היה ברור מראש! כי בתנאים הקיימים מי שיבחר בתפקיד זה ישמש כחומת מיפגע במיטווח , כשכפ"צ , שיעצור את האש, יתכן שהמנהל הקיים היה תמים בנושא, אך בדרך התנהלותו הוא תורם לא מעט לבקורת נגדו, אלכס, הרשה לי להזכירך כי הלקוחות עדיין לא קיבלו תשובות כפי שהבטיח בשעתו כשערך אסיפת יאכטונרים , או לדוגמא : שליחת מכתבי אזהרה בסגנון חריף ביותר לחלק מהלקוחות , עם דרישה שיבואו ויציגו את תעודות הביטוח שלהם. אני יכול להוסיף עוד כהנה וכהנה. אבל כשפעולותיו של אדם מצטיירות ככיסוי למערכת שמטרתה להוציא מה שיותר כסף מהיאכטונרים ומתן תמורה מינימלית. וכמובן שתמורת מילוי תפקיד זה יש לו תמורה: משכורת והטבות נוספות. אז שיעשה את חשבונו האישי , האם זה כדאי עבורו. לגבי הלקוחות הוא מיצג את אלה ש"דופקים" אותם !! ולאותם מחבריו שנזעקו לכתוב לטובתו בפורום - מנהל או מפקד טוב הוא לא זה שעושה העבודה בעצמו! זה מצב עגום אם המנהל עצמו צריך לעשות העבודה ! והייתי מציע לכם שתקראו את תקנון המרינה עליו הוחתמו לקוחותיה , ומבלי לתת להם כל אפשרות לחלוק ! ואחר כך תבדקו באיזו מידה מנהלי המרינה עצמם מקיימים אותו. אלכס , תודה על מה שכתבת(כרגיל בעדינות רבה) כבר התחלתי לתמוה : האם החלטת שלא להתייחס , אמנם קצת באיחור אבל עדיף מאשר בכלל לא .