מרינה אשדוד

מרינה אשדוד

לאחר תאום מוקדם הגענו שתי יאכטות עם צוותים שהיו צריכים נגישות משופרת למרינה אשדוד. למרות השעה האוחרת יורם ואשתו באו למקום ,בדקו שאנחנו במקום נוח ,שיש מים וחשמל ורק אחרי שווידאו שהכל תקין המשיכו בעסוקיהם ועל כך רוצים אנו להודות להם. תודה מצוותות היאכטות ועודד

mensohn19

New member
במרינות בטורקיה זה פק"ל

לא צריך להיקרא "מנהל מרינה" כל ג'וקר דרגה ג' עושה את זה, איה ים החביב אתה לא יושב במרינה בחינם או בחסד אז בשביל מה כל ה"שואו"

גש ברקת

New member
?????

מה קרה אי אפשר לפרגן קצת? גם דבר שנראה רגיל ברור ויום יומי פרגון לא הזיק

saarelad

New member
אולי זה אומר דרשני ???

אולי במקום להתנגח בעודד אנחנו צריכים להבין שמצב נותני השירות במדינת היהודים כל כך רע, עד כדי כך שארוע כל כך שגרתי כמו קבלת שירות "סטנדרטי" מעורר את הצורך לעלות מעל דפי האינטרנט ולפרגן ?

mensohn19

New member
ואולי עודד הוא סתם חבר וידיד

שהחליט לעודד את חברו יורם? איני מאמין שמישהו יזם / אירגן את מכתב התודה . אבל, למה לא לנסות לעודד חבר? בעלי יאכטה מסחרית יש להם ודאי נסיון עם מרינות מסודרות ומתוקנות (שיש להן גם VHF ) , אז מדוע שיטבדו קנה מידה

מזלי שיש לי חברים כמו יורם וסוזי....

ואני מניח שיש להם יותר חברים מאשר לך!

mensohn19-אל תזרע רוע

אינני יודע מי אתה ואינני יודע מי הם חבריך ואולי אחרי התקפה כזאת על אמירת תודה זה פחות מעניין. נכון בתורכיה בשעות הלילה עוזרים לנו במרינות .לא כך ביוון בקפריסין וגם לא בישראל. במקרה של אנשים בעלי צרכים רגילים אין צורך בהתערבות המרינה,מתאמים מראש,מקבלים הדרכה מראש למקום פנוי ,נקשרים ומתפנים לעיסוקים רגילים.במקרה שעליו אני רוצה לומר תודה היו אנשים בעלי כסאות גלגלים ובכלל אנשים עם צרכים מיוחדים. הודענו למרינה על כוונותינו ותיאמנו איתם מראש ולמרות הכל הגיע מנהל המרינה ובדק שהכל הסתדר . אם לסכם נראה לי משהוא קצת מוזר להתנצל על פירגון ואמירת תודה לאנשים שעזרו לנו מרצונם.

urielgrbly

New member
מרינה אשדוד

אני מגיע הרבה פעמים למרינה באשדוד (אחי גר באשדוד ואני מעדיף להגיע עים היכטה) היחס מצויין בביקור האחרון היתה לי בעיה במדחף יורם הבי ציוד ציללה ועזר לי לתקן את הבעיה כל הכבד ליורם על השרות המצויין י אני לטורקיה לא מפליג , אורי

msea

New member
mensohn19-אני מציע שנתחלף

קח את מנהל מעגן הקישון (לאחר שישוחרר מהכלא) ותן לנו את יורם

../images/Emo24.gif יש גם אנשים טובים באשדוד ../images/Emo140.gif

לא כולם מונסונים

saarelad

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo91.gif../images/Emo229.gif

ואם כבר בפירגונים עסקינן, תרשו לי לפרגן לפותח השרשור... ביום שבת חזרנו מהפלגה לקפריסין על גבי היאכטה "איה" ששכרנו מעודד, עבור הסקיפרית שלנו זו היתה הפלגה ראשונה לחו"ל בתור סקיפרית. עודד ודליה לא הפסיקו לסייע בכל התהליך, החל מההכנות לפני ההפלגה, דרך ביקורת הגבולות ושחרור החבלים, וכמובן שקיבלו את פנינו בחזרה לארץ ולא עזבו אותנו עד שאחרון אנשי הצוות עלה לרכב וחזר לביתו. כל הכבוד על שירות נפלא ויחס מעולה. בוודאות נחזור אליכם ! אלעד (וסביר להניח שאני מדבר גם בשם הסקיפרית והצוות).

רון 198

New member
מה קרה ??? בן אדם אומר תודה...

וכבר מתנפלים עליו. מה העצבנות בזו ? אתה חי על כדורים ?.

ron800

New member
מרינה אשדוד

אני הגעתי בערב חג סוכות למרינה אשדוד, חצי שעה לפני הכניסה יצרתי קשר עם יורם מנהל המרינה והוא הדריך אותי בכניסה ונתן לנו מקום עגינה עם חיבור למים וחשמל. הלואי ובכל מרינה היו מקבלים כך אורחים. תודה ליורם גרינברג רוני ברמץ

לא עולה כסף

הבנאדם ביקש להודות על השרות,אז בואו נסקול אותו באבנים ,נטביע את הכלי ונצא בצעד תמני. מה רע עם הבעת תודה,זה עדין לא עולה כסף. מעניין הגענו למרינה בלרנקה ולא התקבלנו בזרועות פתוחות ונציג המרינה "עשה טובה שבא לרציף" ועוד עם פרצוף של 9 האב ותנחשו מה.? כולם ליקקו לו את התחת (סליחה על הביטוי)אז זה נתינת שרות?במקום שזה יהיה ההפך, במדינות זרות אנו מתרפסים על כול איזה איש דרגה שלוש (כמו שנכתב ),שבמקרה הטוב מקבל חבל. ועל זה נאמר "מדינה אוכלת יושבייה"

miril1

New member
זהו המשך ישיר ליום יום שהכרנו

ליורם יישר כוח, אנו זקוקים לסטנדרטים כגון אלו שאיננו מכירים באף מרינה בארצנו. ולמי שלא יודע שנים על גבי שנים יורם היה גם נציג משרד התחבורה בחיפה ותמיד עשה את מלאכתו בנועם הליכות גישה חיובית תומכת ולעולם שלא כמו האחרים הפועלים לעיתים תחת הגישה של "עבד כי יימלוך".אני שעד היום לא יצא לי להכנס למרינה באשדוד שמח לשמוע זאת ובהחלט אשים את פעמי בחפץ לב לאור המסופר כאן.

מטש

New member
החברים של יורם

כבר מספיק חברים של יורם סלדו מההתקפות , אבל משהו בכל זאת. לשייטי אשדוד : שימו לב כמה מנהלים התחלפו בשנים האחרונות - כנראה שזו מרינה קשה במיוחד. ראינו פה בפורום המון שרשורים בעבר על מרינה חסומה וכו', וכנראה שדברים בכל זאת משתפרים. אם תמשיכו להשמיץ גם ליורם יימאס, ואז לא בטוח שתצאו נשכרים. ולגבי שירות - מעטות המרינות בעולם, והייתי בהרבה כאלו, בהם ראיתי את מנהל המרינה מגיע לסירה. זה כולל גם מנהלי מרינה בתורכיה שאני מכיר אישית. נכון שיש מרינות גדולות בהם יש "סירת שרות" שעוזרת להיקשר, אבל זה יותר חריג מאשר כלל (גם בתורכיה) ובעיקר בעונת התיירות שאז הם מתפרנסים מסירות שמגיעות לשהיית לילה. אז אם יורם מגיע בלילה, שאפו.

גש ברקת

New member
מרינה אשדוד

השרשור הזה מתחיל לעצבן היה אחד שפרגן אחד שסלד מהפירגון וכל היתר תמכו במפרגן.... בקיצור מספיק להתעסק בשטות יש לנו מרינה טובה עם צרות כמו בכל בית ויש מנהל ומזג אוויר מצויין...

Alex33

New member
"הסיפור" פשוט- דברים שיורם יכול- כאדם וכשייט

מנוסה- לעשות בכוחות עצמו, אין לי ספק שהוא מנסה ומשתדל ככול יכולתו לעשות ולסייע. זה בוודאי גם הקטע המוכר לחבריו השייטים בצפון. "אצלנו " בדרום, יורם הוא ראשית כול מנהל מרינה, כזה הוא הגיע אלינו. מעטים ותיקים או/ "צפוניים" מספיק כדי להכיר את יורם "שלהם", אם כשייט פרטי ואם מתפקידיו הקודמים והרבים בתחום השייט, רובם הצפון.. רוב הביקורת לגבי יורם מתייחסת לתחום ניהול המרינה, תחום דורשני ואפילו דורסני, במרינה אשדוד אף יותר ממרינה אחרת, תפקיד הדורש התמודדות קשה מול..כול הגורמים סביבו :" למטה" כלפי לקוחות קשים , למעלה כלפי ה"בוסים"שלו בעלי עסקים חובקי עולם אבל קפוצי ידיים כלפיו ( ואחרים לפניו..) , צוות תפעול ותחזוקה שבמציאות איננו מספיק/מספק כדי להתמודד עם המשימות, העדר תקציבים מספיקים כדי לגבות את התוכניות היפות עליהם אנחנו שומעים , כגון : - טיפול מערכתי בשערים המוזחים והפרוצים כבר חודשים רבים, -טיפול בחבורות הדייגים שבהעדר שערים ועם שמירה לקוייה פולשים דרך קבע- בעיקר בלילות- על רציפי הסירות. - פדיסטלים חשמל עם שקעים לא מספיקים או/ו לא תקינים או/ו מפצלים מאולתרים - חבלי רתיקה שניתקו מקרקעית המרינה ומחכים לצוללן.. ועוד דברים רבים שהוזכרו בעבר ולא אחזור על כולם. מאידך..מומשה סוף כול סוף תוכנית הלא פשוטה הקיימת כבר שנים להעביר את הספינות המסחריות לחלק הדרומי של המרינה. כיום הרציף מול הבניין המנהלה/המסעדה פנוי כרציף אורחים נוח ונעים וחזות המרינה נראית הרבה יותר טוב וההפרדה בין פעילות המסחריות לבין מרכז המרינה עושה טוב לכולם....
וגם "הולמה" כבר עתה חופרת את הפתח שכיום רחב ועמוק מתמיד..אבל נראה איפה היא תהיה בסערות החורף.. כך או אחרת, אין לי ספק שיורם מוצא עצמו בנסיבות אלה מתהלך בזהירות - אולי גם בתיסכול מסויים- בין הפטיש לסדן..וכך גם אנחנו המעריכים אותו כשייט מנוסה וכאדם הגון ובעל כוונות טובות ... אבל בצדק באים אליו - במסגרת התפקיד שהוא לקח על עצמו- בדרישות לגיטימיות בתחומים הבסיסיים של שירותי מרינה ותחזוקה מינמלית של מערכות יסוד עליהם אנחנו משלמים כסף כבד..ואכן נושאים אלה במצב לא טוב כיום, למרות "הפריחה" בכמות הסירות העוגנות ובהתאם לכך סביר להניח גם גידול משמעותי בהכנסות המרינה מלקוחותיה..דבר שאמור היה לקבל ביטוי גם ברמת ההשקעה במרינה, ולא כך הדבר. בתפקידו זה של מנהל מרינה, אין מנוס אלא להעריך את מעשיו כאשר מגיע לו ולבקר בתוקף כאשר דברים לא מתבצעים , הכול בהתאם לפעילותו ועל פי התוצאות והמציאות בשטח ולא על פי כוונות טובות ותוכניות מגירה, או בשל היותו "איש טוב".. והוא אכן כזה, ויותר מזה..
אבל במסגרת תפקידו כאן במרינה אשדוד מול ציבור השייטים, זה עניין משני..

mensohn19

New member
לאלכס ידידי (אלכס 33)

יפה כתבת והיטבת להגדיר המצב! אשר מי כמוך מותיקי הלקוחות של המרינה מכיר אותו היטב , ולא כמו אותם חברים ואורחים ליום או יומיים! לדאבוני ! מצבו של מנהל המרינה כיום פשוט מעורר רחמים! אין לי כל דבר אישי נגדו ! אך כלפי לקוחות המרינה הוא מייצג את ההנהלה ! אותה ההנהלה אשר עיקר דרך התנהלותה זה להרוויח מה שיותר כסף ( לדעתי , המרינה אינה מפסידה! אך יש כל מיני דרכים חשבונאיות כשרות להציג המצב כהפסדים, יש אנשים אשר בעיניהם כאשר אינם מרוויחים את הסכומים להם ציפו הם קוראים לזה :להפסיד). מנהלי המרינה כיום ובעבר , אינם ילדים קטנים , והיה עליהם לבדוק היטב ! מה המצב , לפני שלקחו עליהם התפקיד! היה ברור מראש! כי בתנאים הקיימים מי שיבחר בתפקיד זה ישמש כחומת מיפגע במיטווח , כשכפ"צ , שיעצור את האש, יתכן שהמנהל הקיים היה תמים בנושא, אך בדרך התנהלותו הוא תורם לא מעט לבקורת נגדו, אלכס, הרשה לי להזכירך כי הלקוחות עדיין לא קיבלו תשובות כפי שהבטיח בשעתו כשערך אסיפת יאכטונרים , או לדוגמא : שליחת מכתבי אזהרה בסגנון חריף ביותר לחלק מהלקוחות , עם דרישה שיבואו ויציגו את תעודות הביטוח שלהם. אני יכול להוסיף עוד כהנה וכהנה. אבל כשפעולותיו של אדם מצטיירות ככיסוי למערכת שמטרתה להוציא מה שיותר כסף מהיאכטונרים ומתן תמורה מינימלית. וכמובן שתמורת מילוי תפקיד זה יש לו תמורה: משכורת והטבות נוספות. אז שיעשה את חשבונו האישי , האם זה כדאי עבורו. לגבי הלקוחות הוא מיצג את אלה ש"דופקים" אותם !! ולאותם מחבריו שנזעקו לכתוב לטובתו בפורום - מנהל או מפקד טוב הוא לא זה שעושה העבודה בעצמו! זה מצב עגום אם המנהל עצמו צריך לעשות העבודה ! והייתי מציע לכם שתקראו את תקנון המרינה עליו הוחתמו לקוחותיה , ומבלי לתת להם כל אפשרות לחלוק ! ואחר כך תבדקו באיזו מידה מנהלי המרינה עצמם מקיימים אותו. אלכס , תודה על מה שכתבת(כרגיל בעדינות רבה) כבר התחלתי לתמוה : האם החלטת שלא להתייחס , אמנם קצת באיחור אבל עדיף מאשר בכלל לא .

למעלה