מרים טוקאן

לא דברה מגעיל אבל אמרה תאמת

המראיינת שאלה אותה מה עכשיו כשהיא הודחה,מה היא מתכננת כי כנראה זה צולם לפני ההכרזה על הגלגל.היא אמרה שהיא ממשיכה עם הצוות של כוכב נולד שכבר חתמו איתה על חוזה לדיסק כי ההדחה שלה לא היתה מוצדקת (מה קשור צדק זה מה שהקהל בחר).אם לגברת כבר יש דיסק והכל מסודר אז היא לא צריכה להיות בגמר ולהתחרות עם השאר.היא כבר מסודרת בלי קשר.עכשיו מצדי שעדן תעלה שצביקה הדר יעלה בעצמו.זה מגעיל אותי ההפליה המתקנת המוגזמת הזו.

צודקת..היא לא יכולה להפסיד בכבוד..ואותם הורים

מפגרים!!!! אני שונא כוכב נולד,אבל רוצה שמרים תהיה מקום ראשון??!! ולמה?! בגלל שהיא ערביה..פשוט בושה! אנשים אדיוטים....

מתי זה היה בערוץ 2? באיזה תוכנית?

היום? חבל שלא כתבת. ראיינו חצי שעה רק אותה? הרגישו שהיא יודעת שהיא תחזור או שהקולות קובעים מי יחזור?

מגזין בערבית שהתחיל ב1.במקרה הדלקתי

לא דברו איתה על הגלגל.היא שרה הרבה בערבית כולל שיר מקורי שלה ודברה על כמה ההפקה והצוות אוהבים אותה והודתה שהיא היחידה שהודחה בשלב רחוק מהגמר וכבר סכמו איתה על חוזה.בעע

furtadofanatic

New member
היא גם אמרה לי את זה בפון.. מה יש להודות .. ?

ההפקה אהבה אותה,אז היא החתימה אותה. זכותם להחתים מישהי שהם אוהבים,שנראה להם רוויחי ומשתלם לעשות את זה. ודרך אגב, בטלפון היא אפילו אמרה לי שהיא יודעת שלאלף נמר לא היה כזה רע, הוא פשוט לא ריגש ולא היה כזה טוב . או משו כזה. היא יודעת שהוא היה פושר והיא לא עפה סתם ככה

אחוז וחצי מהמדינה רואה את התכנית הזו! נראה

שעוד בשישי! לאנשים יש זמן לראות תכנית שלמה..ועוד בערבית? שיהיה להם לבריאות...היא מקבלת הכי הכי זמן מסך משאר המתמודים שיהיו בתכנית של גלגל ההצלה..וזה לא פייר...

אבי83808

New member
אדיר אוחיון

גם אמרו אדין הודח שכבר מדברים איתו על חוזה או משהו כזה, אז גם הוא לא צריך להופיע בגמר למי מה שאת אומרת, לא? נ.ב. זה היה תוכנית בערבית?

שתעבוד עד מחר אבל היא סגורה עם

ההפקה על חוזה שאפילו לפיינליסטים לא מובטח.היא הודחה עי הקהל לפני רבע הגמר אז אף אחד לא ישכנע אותי שזה מגיע לה.זה לא קרה באף עונה,לא סגרו עם אדיר,נדב,חן או עדן כלום.זה פשוט לא הוגן!

furtadofanatic

New member
אם להפקה בא להחתים אותה, זכותם!

טדי הפקות כנראה זיהו בה יכולת לתת להם כמה מזומנים וכישרון ,אז הם החתימו אותה.בא להם להחתים אותה, מה לא הוגן פה?! הם חייבים לא להחתים אותה כי היא היתה בכוכב נולד.?

LiRs Lullaby

New member
מה עם היושר של התכנית?!(כן, אני יודעת שאין

דבר כזה בכוכב נולד.....) אם היא כבר חתומה על דיסק, למה בדיוק היא צריכה לחזור לתכנית? מה בדיוק היא תעשה עם הזכיה? תחתום על עבודה על שני דיסקים?! ולמה בדיוק לה מגיע, מכל שאר המתחרים? אם היא הודחה בשלב יחסית מוקדם, למה בדיוק ההפקה מניחה מראש שהיא הולכת לעשות קופה? נראה לך שהם החתימו אותה כי "הם זיהו בה כישרון"??? מה כישרון, טמירה ושות' הם אנשי עסקים, הם רואים כסף מול העיניים, ומתחרים שעפים בשלב מוקדם הם לא מקור מיידי לרווחים. זה הרבה יותר הגיוני שיחתימו אנשים שמקבלים יותר הצבעות בהמשך, כמו למשל, אנשים שאשכרה מגיעים לגמר!. הרי באף עונה, מתמודד שלא הגיע אפילו לחצי גמר, לא נחתם על הוצאת אלבום. אם הם זיהו בה כזה כישרון גדול, למה לא להחתים גם כל מתמודד שעזב אחריה? למה רק אותה? חשבת על זה בכלל? הנסיכה צודקת לגמרי. זה מריח כמו אפליה מתקנת נטו.

מה לא הוגן ? שהערביה חתמה על חוזה ?

זה מה שאת אומרת , טוב תמשיכי להאמין באגדות , אה ותרגישי גם מקופחת ( אולי תרגישי באמת משהו אחר ) , ואגב אני מחכה בקוצר רוח לאלבום שלה , אם היא לא תעבור הלילה זה לא משהו שיגרום לי לאכזבה גדולה , להיפך , היא תראה את מה שיש לה דווקא מחוץ לכוכב נולד , איפה שיש קהל אמיתי ובוגר , ולא ילדונים עם כל מיני סרטים בראש שהולכים אחרי סטיגמות ששומעים מאיזה פוץ או פאקצה ברחוב ומשם מגלגלים את זה ... בהצלחה מריומהההה

די לשחק על קלף הגזענות,נמאסתם!

אני לומדת בחיפה וחצי מהחברות שלי כאן ערביות נוצריות.כשם שלא צריך להפלות לרעה על רקע דתי כך גם לא צריך לקדם על חשבון אחרים.

היית אומרת אותם דברים אם היו מחתימים את

עדן אמזלג ? שלמה היא היא על חשבון אחרים כולל מרים ? זה שחצי מהחברות שלך ערביות לא אומר שאת "מאושפזת על הערבים" זה אחד , שניים למה דווקא מרים ??????????

זה לא הוגן לקדם אחד על חשבון אחרים

לא משנה אם הוא מוסלמי,דרוזי,אינדונזי, שבלול ים תיכוני או מדוזה עם נטיות התאבדותיות.זה היה הזוי עם סבתא של מישה,עם המשפחה של דוד סלם, זה שטיקים.גימיקים זולים.לא אהבתי את זה אז ואמרתי את זה ועכשיו זה עוד יותר קיצוני- כי אף אחד שהודח עד כה לא קודם בצורה כה גסה.חוזה לדיסק? והפיינליסטים מה? עזים ? די יש גבול.וכל החסינויות המיותרות וזה שקמו לכבודה ולא בשביל האחרים.ג`יזס תרסנו.

../images/Emo12.gif ג'יזס ??? אין לך אלוהים בעברית ??

עוד לא ממש הבנתי מה מפריע לך , ולמה דווקא היא , ואללה אני עכשיו יותר ויותר מאמין שהיא כשרון אדיר ואיום על כל המתחרים אפילו אם היא לא בתוכנית .. ( ג'יזס????????? נגמרו המילים
)

למעלה