מרים טוקאן

אבי83808

New member
מרים טוקאן

היום התפרסמה כתבה בידיעות אחרונות שלא יעשה לה טוב. הייתה כתבה על כך שעשו סקר בערוץ הילדים וראו שרוב הילדים לא רוצים את מרים בחזרה, אבל הוריהם דווקא רוצים אותה בחזרה. רואים שילדים קטנים לא מבינים בכלל בשירה ואיך אנשים שרים, נכון? אני עדיין ילד בן 18 ואני חושב שמרים שרה מ-ע-ו-ל-ה ואין עליה. זה שיש לה מבטא ערבי זה לא אומר שהיא לא שרה יפהף צריך להפריד בין שני הדברים. בהצלחה למרים

אבי83808

New member
שרשור

אני רוצה לפתוח שרשור חדש יש לך בעיה עם זה?! אני רק אמרתי שהילדים שצופים בערוץ הילדים לא אוהבים את מרים ולעומת זאת, הוריהם כן אוהבים אותה

iblank

New member
דווקא הפוך

זה מראה שילדים שופטים אנשים בתמימות ובדיוק לפי איך שהם שרים, בניגוד להורים שלהם, לשופטים ולהרבה מפורסמים שהגיבו בשבוע האחרון ופועלים ממניעים אחרים. חלקם פוליטים, חלקם תדמיתיים (רוצים לפרוץ למגזר הערבי ומשתמשים בה, כמו מירי מסיקה) וחלקם פשוט מטיפשות (שמעו כל כך הרבה פעמים שמרים היא "זמיר" אז גם אוהבים אותה. עוד מקרה של בגדי המלך החדשים). אני אישית מאוד לא אוהב את השירה שלה (ולא, זה לא עניין של גזענות), והפריעה לי מאוד הדברים שהשופטים אמרו עליה. כמו למשל שהם קמו פעמיים לכבודה, דבר שלא עשו לאף אחד אחר, ושאמרו שיש דברים לא טובים להגיד עליה, אבל הם לא יגידו. בקיצור, אני מקווה שהיא לא תחזור מחר (או היום, לא יודע מתי מכריזים על המוחזר) בעיקר בגלל שכל 4 האחרים שרים הרבה יותר טוב ממנה, ובגלל שאני רוצה שלתכנית הדבילית הזו שכל יום משנים את החוקים, יהיה טיפה כבוד ובאמת הטוב ביותר ינצח (ובנימה הזו, באמת הגיע הזמן להעיף את דניאל בן חיים...). ועוד דבר קטן, לכל אחד יש טעם אישי במוזיקה, אז כדאי שאנשים יפסיקו להגיד ש-"X שר/ה פי עשר יותר טוב מכולם, ואתם יודעים את זה". מראה על חוסר כבוד וטיפשות.

אבי83808

New member
תגובה

את/ה צודק/ת במה שכתבת בסוף, אבל אני לא נסכים איתך על דניאל בן חיים. דניאל בן חיים הוא שר נרא יפה וזה גם מוסיף לו שהוא נראה יפה. גם בועז מעודה שר יפה וזה גם מוסיף לו שהוא נראה יפה. אין מה לעשות את/ה לא יכול/ה לעצור את זה.

אני בהתחלה חשבתי לתת 4 לעדן ו1 למרים

אבל אבא שלי ביקש ממני להצביע עם כל מה שאני מצביע למרים בגלל הדו קיום. ההורים לא רואים כוכב נולד אבל הם מבקשים שנצביע למרים. אבא שלי הולך כשאני רואה כוכב נולד כי הוא אומר שהתוכנית תת רמה אבל היה רוצה שמרים תהיה מקום ראשון.

מתארגנים להצביע לה ולוקחים טלפונים?

היתה כתבה שמי שרוצה שיצביעו בשמו לחן יכול לתת את הסיסמא שלו מהאינטרנט ויצביעו בשבילו. יכולים גם לעשות אותו דבר למרים? יש הורים שיסכימו לתת סיסמא ומסר אחד מהטלפון שלהם כי הם רוצים שמרים תעלה לגמר אבל לא רוצים לראות את התוכנית.

furtadofanatic

New member
לאחותי עשו את זה .מעריצות מפגרות של חן..

אחותי לא ידעה שהיא מצביעה לו, סתם פאנטית אחת נפלה עליה וביקשה לשלוח אסאמס כי זה למשו שיעזורלה.

Prophet

New member
אבא שלך הוא גזען

רק שהוא גזען נגד יהודים, ולא בוחר יהודים רק בגלל שהם יהודים. וזה עוד גרוע יותר מלהיות גזען כלפי ערבים... כי זו שנאה לעם שלך, למולדת שלך, לבטחון שלך.

הוא לא גזען. הוא אומר שזאת העדפה מתקנת

הוא אומר שהרבה עושים את זה בין המבוגרים.

השאר יכולים להתחרות על המקום השני

זה מזל אם מגיעים כאלה שרוצים להעדיף אותם. אלה שלא רוצים להעדיף אותם יכולים להתחרות על המקום השני.

איזה גועל נפש! עכשיו היא בערוץ 2

ועשתה לי אנטי מטורף!לא מספיק שהיא מקבלת ריאיון מלא של חצי שעה בערב הגלגל גם מה שהיא אמרה שם..אוי ואבוי!

למעלה