GR££N woMAN©
New member
פףף
אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט? ת'אמת שבתחילת שנה היה כ"כ קל, ושכונה והכל.. ועכשיו ממש קשה לי
האם זה קל או קשה? כרגע קשה האם זו באמת השנה הכי קשה? לא, חצי ממנה הייתה לי כ"כ שכונתית, ועכשיו אני שוקעת מה עברנו בכלל, השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? הרבה שביתות ועיצומים, הרבה חופשים, בגרות אחת ונעבור בע"ה [בחיים לא תשמעו את זה ממני. שיא גינס] את כל הבגרויות בהצלחה ונסיים עם מתמטיקה לכל החיייים!!!!!
יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב? על היום שבו תסיימו את הלימודים במוסד הזה שנקרא "בית ספר" ? ברור, כל הזמן בערך. זה מפחיד, אבל אני מחכה לזה כ"כ. מה תגידו למורים? תשמרו על קשר עם אנשים משם? רק עם המורה לתקשורת. כי היא באמת לא ממש מורה, היא חברה. כמה ואיזה בגרויות עוד נשארו לנו השנה? נשארו לי - היסטוריה, ביולוגיה, מתמטיקה ואנגלית
וכמה בשנה הבאה? וואו, אזרחות, ספרות, תנך, אנגלית [X2], תקשורת עיוני, תקשורת מעשי [
], הבעה, וזהו נראה לי ובכלל, איזה החלטות לקחנו השנה לגבי עתידנו הלימודי? המממ שום דבר מיוחד עם מה התמודדנו הכי טוב ועם מה לא התמודדנו בכלל? התמודדתי הכי טוב עם סוציו'-כלכלה
חחח ולא התמודדתי עם תקשורת, למרות שכן ניסיתי, לא הלך משהו. אז עבר לנו רוב הזמן, והזמן שנותר..איך מעבירים אותו? בלהמשיך ללמוד, ולנסות שהמגנים יהיו טובים, והמון חופשים
האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות? כן, יותר מאי פעם האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות? לא מה כבר הספקתם, בחייכם האישיים כשביעיסטים? הוצאתם רישיון? מצאתם עבודה? פףףף
אילו התחלות חדשות נפתחו בפניכם? המממ צבא, רישיון.. זה מפחיד קצת כל העסק איך נרגעתם מהכל ומה בעצם הכי הלחיץ אתכם? הכי הלחיץ זה י"א. שתי האותיות האלה.. אבל זה עבר, ועכשיו אני די מוצאת את המקום שלי יוצא לכם לחשוב על הסוף? כי לי כן, והרבה. ברור, למי לא? יצא לחשוב עוד מכיתה ט' נראה לי
ומשם..לאן? לש"ש ולצבא..
אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט? ת'אמת שבתחילת שנה היה כ"כ קל, ושכונה והכל.. ועכשיו ממש קשה לי