סרח האשכנזי
New member
טרלהלהלה
איך זה להיות שביעיסט? נחמד, אחי הקטן יכול להגיד"תזהרו, יש לי גב"
האם זה קל או קשה? בינתים דווקא לא כזה קשה,אני מניח שב-3 החודשים האחורנים אני אקרע את התחת האם זו באמת שנה הכי קשה? בינתיים כן |מה עברנו בכלל השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? עברנו תהליך התחזקות המשטר בישיבה שלנו, קשה.. עברנו הרהב מבחנים, ירידה ל-4 יחידות במתמטיקה, ואני מקווה שאני אעבור את הבגרויות בהצלחה יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב?יצא, כי יש שם מצקועות חדשים ולא פשוטים ללמוד..ויצא גם לחשוב על ההכתרה כנ"ל לגבי סיום "בית ספר" זה נחמד מאוד, אניא וכל לגדל שיער! D: מה תגידו למורים? לא יודע
תשמרו על קשר עם אנשים משם בודאי, בעז"ה כמה ואיזה בגרויות נשארו לנו השנה? מתמטיקה, אנגלית, לשון, הסטרויה, תנ"ך, ביולוגיה, גמרא וכמה בשנה הבאה? אנגלית, מתמטקיה, תנ"ך, אזרחות, ספרות,גמרא? דינים? אילו החלטות לקחתי לגבי עתידי הלימודי? אולי ללמדו רפואה באוניברסיטה עם המ התמודדנו הכי טבו ועם מה לא התמודדנו בכלל? התמודדתי עם "אין לי כח ללמוד בבית" ולמדתי קצת.. לא התמודדתי עם לנסות קצת להרגיע את הורוחת ביני לבין מורים מסויימים איך ניצלם את הזמן שנותר? יציאות, חבוטרת הסטרייטים, מחשב,טלויזיה, מוזיקה האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות? יציאות ושינה האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות? בחיים לא.. אני לא יכול לשבת יותר משעתיים וחצי ללמוד למשהו מה הספקתם לעשות בחייכם האישיים? להקים את "חבורת הסטרייטים", לעבוד קצת בחופש, להוציא ת"ז^^ איך נרגעתם מהכל ומה הכי הלחיץ אתכם? אני בנאדם רגוע, הכי הלחיץ אותי שיגידו לי להסתפר
איך זה להיות שביעיסט? נחמד, אחי הקטן יכול להגיד"תזהרו, יש לי גב"