מריחים את הסוף

טרלהלהלה

איך זה להיות שביעיסט? נחמד, אחי הקטן יכול להגיד"תזהרו, יש לי גב"
האם זה קל או קשה? בינתים דווקא לא כזה קשה,אני מניח שב-3 החודשים האחורנים אני אקרע את התחת האם זו באמת שנה הכי קשה? בינתיים כן |מה עברנו בכלל השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? עברנו תהליך התחזקות המשטר בישיבה שלנו, קשה.. עברנו הרהב מבחנים, ירידה ל-4 יחידות במתמטיקה, ואני מקווה שאני אעבור את הבגרויות בהצלחה יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב?יצא, כי יש שם מצקועות חדשים ולא פשוטים ללמוד..ויצא גם לחשוב על ההכתרה כנ"ל לגבי סיום "בית ספר" זה נחמד מאוד, אניא וכל לגדל שיער! D: מה תגידו למורים? לא יודע
תשמרו על קשר עם אנשים משם בודאי, בעז"ה כמה ואיזה בגרויות נשארו לנו השנה? מתמטיקה, אנגלית, לשון, הסטרויה, תנ"ך, ביולוגיה, גמרא וכמה בשנה הבאה? אנגלית, מתמטקיה, תנ"ך, אזרחות, ספרות,גמרא? דינים? אילו החלטות לקחתי לגבי עתידי הלימודי? אולי ללמדו רפואה באוניברסיטה עם המ התמודדנו הכי טבו ועם מה לא התמודדנו בכלל? התמודדתי עם "אין לי כח ללמוד בבית" ולמדתי קצת.. לא התמודדתי עם לנסות קצת להרגיע את הורוחת ביני לבין מורים מסויימים איך ניצלם את הזמן שנותר? יציאות, חבוטרת הסטרייטים, מחשב,טלויזיה, מוזיקה האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות? יציאות ושינה האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות? בחיים לא.. אני לא יכול לשבת יותר משעתיים וחצי ללמוד למשהו מה הספקתם לעשות בחייכם האישיים? להקים את "חבורת הסטרייטים", לעבוד קצת בחופש, להוציא ת"ז^^ איך נרגעתם מהכל ומה הכי הלחיץ אתכם? אני בנאדם רגוע, הכי הלחיץ אותי שיגידו לי להסתפר

נמנמנמ

אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט? מעפן. האם זה קל או קשה? תאמת שאני לא מרגישה עדיין את הקושי. אבל עוד לא התחילה תקופת הלחץ.. האם זו באמת השנה הכי קשה? אין לי מושג. מה עברנו בכלל, השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? הממ עברתי בגרות בספרות ואנגלית, מבצע שביעית(
) וכו'. יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב? על היום שבו תסיימו את הלימודים במוסד הזה שנקרא "בית ספר" ? ברור. אני כ"כ מחכה לשירות לאומי! מה תגידו למורים? תשמרו על קשר עם אנשים משם? לא. כמה ואיזה בגרויות עוד נשארו לנו השנה? אנגלית D,E, ספרות יחידת כיתה, קולנוע 2 יח"ל, מתמטיקה 05, משנה, לקט, והיסטוריה. (7) וכמה בשנה הבאה? תנ"ך, 2 בתושב"ע, מתמטיקה 04+03, אולי אשלים אנגלית F,G, ספרות 3 יחידות, משלימה היסטוריה ל5 יח"ל, וזהו? ובכלל, איזה החלטות לקחנו השנה לגבי עתידנו הלימודי? החלפתי מחשבת בספרות? עם מה התמודדנו הכי טוב ועם מה לא התמודדנו בכלל? הכי טוב-עם היחידה של ספרות שלמדתי לבד, לא התמודדתי בכלל-עם מתמטיקה, ואני מפחדת מזה כל כך.. אז עבר לנו רוב הזמן, והזמן שנותר..איך מעבירים אותו? חורשים, אין ברירה
האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות? פה ושם האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות? לא ממש מה כבר הספקתם, בחייכם האישיים כשביעיסטים? הוצאתם רישיון? מצאתם עבודה? כלום. אילו התחלות חדשות נפתחו בפניכם? לא נפתחו. איך נרגעתם מהכל ומה בעצם הכי הלחיץ אתכם? לא נרגעתי. אני עדיין לחוצה. יוצא לכם לחשוב על הסוף? הסוף? כאילו.. מתי שאמות? ומשם..לאן אני מניחה שלקבר, לא?

moshe present

New member
מריחים את הסוף? באמת?

אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט? האמת נחמד. מרגישים גדולים. רק השנה זה נפל עליי בבום שאני כבר די גדולה, אב כולי מרגישה בת 7. זה ממש מוזר לראות את הילדות בח' ט', ולחשוב וואו הייתי שם... האם זה קל או קשה? יש רגעים קשים ושל שבירה... אבל נו גם זה יעבור... האם זו באמת השנה הכי קשה? לא יודעת דברו איתי בסוף השנה הבאה. מה עברנו בכלל, השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? וואו עברנו המון. המון דברים בפעם הראשונה בן השאר...בהמשךךך רשיון, לבלות ממש..כמו שתכננתי תמיד.... יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב? על היום שבו תסיימו את הלימודים במוסד הזה שנקרא "בית ספר" ? בטח....זאת תהיה הקלה אדירה, אבל בטח יהיה ממש ממש עצוב..תאכלס יש לי אחלה שכבה. מה תגידו למורים? תשמרו על קשר עם אנשים משם? מחלקם אני אפרד יפה, מהמחנכת... שלום שלום ולא להתראות! כמה ואיזה בגרויות עוד נשארו לנו השנה? וואו הכל-7. 2 מתמטיקה,אנגלית,אנטומיה,סוציולוגיה,תנ"ך והיסטוריה. איזה כיף וכמה בשנה הבאה? 2 אנגלית, מתמטיקה, ספרות, פסיכולוגיה, אזרחות, תולדות המחול, ובטח שכחתי משו. ובכלל, איזה החלטות לקחנו השנה לגבי עתידנו הלימודי? לחרוש? למרות שגילתי שזה לא עוזר תמיד...וזה מבאס טילים. עם מה התמודדנו הכי טוב ועם מה לא התמודדנו בכלל? הממממ אין לי מושג אז עבר לנו רוב הזמן, והזמן שנותר..איך מעבירים אותו? מנסים לנשום? אני חושבת שצריך דחוף עוד שעות בשבוע. האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות? לרוב כן. האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות? לילות פחות...ימים וערבים הוו כן. מה כבר הספקתם, בחייכם האישיים כשביעיסטים? הוצאתם רישיון? מצאתם עבודה? וואו הספקתי נחמד. עכשיו התחלתי שעורי נהיגה..עבודה למי יש זמן וכוח... גם ככה בקושי יש לי חיים. התחלתי חדר כושר למרות שבזמן האחרון פשוט אין זמן. אילו התחלות חדשות נפתחו בפניכם? בתחילת שנה היה לי סוג של קשר..אחר כך כבר התחלתי יותר להנות מהחיים... איך נרגעתם מהכל ומה בעצם הכי הלחיץ אתכם?את מדברת בלשון עבר... זה עוד לא נגמר :(:( הכי מלחיץ זה השילוב של הלימודים עם המחול... איך אני נרגעת? כשהחברה הכי טובה שלי באה אליי ( היא גרה רחוק מאוד ), וכשאני אלייה פעמיים בשנה... ולשבת בים. להרגיש כאילו יש חופש בזמן האחרון יותר מתמיד יצא לי לחשוב על הסוף, כי התחיל להיות חם וים ועניינים. אני כל כך מחכה לחופש. אני משחזרת חוויות משנה שעברה ובא לי לבכות מרוב צורך בחופש דחוף. שתגמר השנה הזאת כבר ויאללה חופש חופש חופש :(

vered151

New member
אני

אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט? האם זה קל או קשה? סבבה כזה.. האם זו באמת השנה הכי קשה? לפני שמתחילים אותה כן...אבל שכבר עוברים אותה אז היא לא כלכך.. מה עברנו בכלל, השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? הרבה מבחנים ובחנים..כיף מבחינה חברתית...מצפים מתכונות ובגרויות יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב? על היום שבו תסיימו את הלימודים במוסד הזה שנקרא "בית ספר" ? כן..שיגיע כבר מה תגידו למורים? תשמרו על קשר עם אנשים משם? עם חלק.. כמה ואיזה בגרויות עוד נשארו לנו השנה? יש לי 4 וחצי...אנגלית, מטמתיקה, הסטוריה, לשון ובגרות בע"פ באומנות וכמה בשנה הבאה? תולדות העיצוב, מתמטיקה, אנגלית, תנך וספרות ובכלל, איזה החלטות לקחנו השנה לגבי עתידנו הלימודי? לא משהו שלא לקחתי קודם.. עם מה התמודדנו הכי טוב ועם מה לא התמודדנו בכלל? מקצועות שפחות חשובים לי כמו ספרות...הרשתי לעצמי לחפף..התמודדתי עם כל השאר..גם אם קשה אז עבר לנו רוב הזמן, והזמן שנותר..איך מעבירים אותו? ברגיל... האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות? לרוב כן האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות? לא כלכך מה כבר הספקתם, בחייכם האישיים כשביעיסטים? הוצאתם רישיון? מצאתם עבודה? בייביסיטר קבוע..רישיון עדיין לא אילו התחלות חדשות נפתחו בפניכם? ... איך נרגעתם מהכל ומה בעצם הכי הלחיץ אתכם? לא זוכרת יוצא לכם לחשוב על הסוף? כי לי כן, והרבה. ומשם..לאן שנת שירות, צה"ל, טיול ענקייייייייייי בחול..וזהו..התחלת החיים האמיתיים

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gif=/

אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט? חרא האם זה קל או קשה? איפהשהו באמצע.. האם זו באמת השנה הכי קשה? לא יודעת.. מה עברנו בכלל, השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? עברנו את החלק הקל..עכשיו בגרויות.. יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב? על היום שבו תסיימו את הלימודים במוסד הזה שנקרא "בית ספר" ? כע (הו,האימה) מה תגידו למורים? תשמרו על קשר עם אנשים משם? מה יש לי לאמר למורים..וכמובן שלא אשמור איתם על קשר! רק עם החברות וגם זה אולי.. כמה ואיזה בגרויות עוד נשארו לנו השנה? המון..לא רוצה לדעת אפילו.. וכמה בשנה הבאה? גם המון.. ובכלל, איזה החלטות לקחנו השנה לגבי עתידנו הלימודי? לקחנו החלטות טובות אבל הביצוע לא משהו..הכל פקה םקה יו נוו... עם מה התמודדנו הכי טוב ועם מה לא התמודדנו בכלל? לא התמודדתי עם כלום..=/ אז עבר לנו רוב הזמן, והזמן שנותר..איך מעבירים אותו? חיים.. האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות? לא... האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות? לא(!) מה כבר הספקתם, בחייכם האישיים כשביעיסטים? הוצאתם רישיון? מצאתם עבודה? שומדבר..העלתי עוד כמה קילו והעיגולים השחורים מסביב לעיניים גדלו... אילו התחלות חדשות נפתחו בפניכם? שומדבר.. איך נרגעתם מהכל ומה בעצם הכי הלחיץ אתכם? מתמטיקה..וזה עדיין מלחיץ..הדבר היחיד שמלחיץ.. יוצא לכם לחשוב על הסוף? כי לי כן, והרבה. יצא..=/ ומשם..לאן? לא ידוע..=/ =/

jesus fuck me

New member
חדשה פה!

אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט?----> פשוט סיוט! האם זה קל או קשה?----> יותר נוטה לכיוון הקשה האם זו באמת השנה הכי קשה?------> בינתיים כן מה עברנו בכלל, השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך?------> עברתי את רוב השנה ומצפה לי עוד חצי שנת סבל עד החופש האמיתי יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב? על היום שבו תסיימו את הלימודים במוסד הזה שנקרא "בית ספר" ?-----> האמת היא שזה טיפה מלחיץ לחשוב על זה, אבל התוכנית היא להתפנן כמה שאפשר מה תגידו למורים? תשמרו על קשר עם אנשים משם?-------> למחנכת אני אגיד שאני אתגעגע אליה כמה ואיזה בגרויות עוד נשארו לנו השנה?----->ספרות, הסטוריה, מת',אנגלית,ביולוגיה, עיצוב גרפי וכמה בשנה הבאה?------>לשון, תנ"ך, עיצוב גרפי, ביולוגיה, אנגלית, מת', אזרחות ובכלל, איזה החלטות לקחנו השנה לגבי עתידנו הלימודי?-----> השנה הזאת הראתה לי שאני לא עומדת ללמוד יותר לעולם! עם מה התמודדנו הכי טוב ועם מה לא התמודדנו בכלל?----->התמודדתי טוב עם הכל אז עבר לנו רוב הזמן, והזמן שנותר..איך מעבירים אותו?------> בבכי לאמא שנמאס לי האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות?-----> ברור האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות?------> לא בדיוק, למדתי לבגרויות די הרבה, אבל בפרופורציות מה כבר הספקתם, בחייכם האישיים כשביעיסטים? הוצאתם רישיון? מצאתם עבודה?------> אפילו תעודת זהות עוד לא הוצאתי :\ איך נרגעתם מהכל ומה בעצם הכי הלחיץ אתכם?-----> הכי הלחיץ המבחנים והרגיע אותי כשעברתי אותם יוצא לכם לחשוב על הסוף?-----> ברור! השנה עברה כל כך מהר....

שליי:]+את מנ"צ../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

איזו גל את...
חח גמני שביעיסטית מנ"צ... אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט? האמת
באסה... שנה קשה האם זה קל או קשה? קשה מאוד... האם זו באמת השנה הכי קשה? כן מה עברנו בכלל, השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? עברנו
בינתיים רק קושי מועט יחסית לבגרויות עצמם:/ יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב? על היום שבו תסיימו את הלימודים במוסד הזה שנקרא "בית ספר" ? בטח.. מצד אחד נמאס לי ללמוד ומצד שני אני לא רוצה להפרד מהביצפר... כ"כ כיף שם
מה תגידו למורים? תשמרו על קשר עם אנשים משם? תלוי מי כמה ואיזה בגרויות עוד נשארו לנו השנה? אז ככה: כימיה 3 מחשבים 2 מתמטיקה 005 003 אנגלית E תנ"ך 2 ספרות 2
וכמה בשנה הבאה? מתמטיקה 004 אנגלית F G אזרחות 1 הבעה 1 כימיה 2 מחשבים 2 היסטוריה 1 ובכלל, איזה החלטות לקחנו השנה לגבי עתידנו הלימודי? שאני חייבת להצליח בבהכלל אני רוצה ממוצע בגרויות גבוה מאוד... שנה שעברה לא ממש שמתי על זה חחח עם מה התמודדנו הכי טוב ועם מה לא התמודדנו בכלל? הכי טוב
מתמטיקה. הכי לא
מחשבים האמת זה קשה... אז עבר לנו רוב הזמן, והזמן שנותר..איך מעבירים אותו? מבחנים, מועדי ב'... השלמות לפני הבגרויות וגם מסיבות וכל מיני שיש כל הזמן :] האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות? בטח האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות? ימים כן לילות בקושי מה כבר הספקתם, בחייכם האישיים כשביעיסטים? הוצאתם רישיון? מצאתם עבודה? עבודה לא רשיון עוד מעט... :] אילו התחלות חדשות נפתחו בפניכם? הכי בולט זה הנהיגה והקושי הזה דיי ביגר אותי
אהה וגם בכל המקומות שדורשים כניסה מגיל 18+ אפשר כבר להכנס כי הם דיי מוותרים כשאני בת 17+
איך נרגעתם מהכל ומה בעצם הכי הלחיץ אתכם? הלימודים הכי הלחיץ וכמובן שהסביבה(חברות משפחה וכו') הם אלה שתמיד מרגיעים

Chemical Venom

New member
אני לא מריח כלום אני מצונן!

אני ייחכה שאני יבריא ואז אני ייענה חח

חדשה

אממ גם אני חדשה ..אז היי {: וול.. אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט? מעפן.אני רוצה שוב את כיתה ט' :[ האם זה קל או קשה?קשה..ולחשוב שהחלק הקשה אפילו לא התחיל האם זו באמת השנה הכי קשה? יאפ מה עברנו בכלל, השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? כלוםם..זאת הייתה שנה כלכך סתמית מבחינת הכל . :{ לא היה כיף ..נקווה ששנה הבאה תיהיה יותר טובה :] יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב? על היום שבו תסיימו את הלימודים במוסד הזה שנקרא "בית ספר" ?כן הרבה, מתה כבר להגיע לרגע המיוחל . מה תגידו למורים? תשמרו על קשר עם אנשים משם?אא אני מתרת לעצמי שכן כמה ואיזה בגרויות עוד נשארו לנו השנה? וכמה בשנה הבאה?השנה 4 שנה הבאה 9 :S ובכלל, איזה החלטות לקחנו השנה לגבי עתידנו הלימודי? שום החלטה .. אז עבר לנו רוב הזמן, והזמן שנותר..איך מעבירים אותו? בשעמום מוחלט האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות?כן ..עד כמה שאפשר האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות?עוד לא,אבל בקרוב כן מה כבר הספקתם, בחייכם האישיים כשביעיסטים?כלום.שנה סתמית כמו שכבר אמרתי הוצאתם רישיון?לא מצאתם עבודה? לא אילו התחלות חדשות נפתחו בפניכם? שום התחלה איך נרגעתם מהכל ומה בעצם הכי הלחיץ אתכם? בגרויות :{ במיוחד הספרות והתנך שבשנה הבאה:S התשובות יצאו דיי פסימיות. קמתי על רגל שמאל. תסלחו לי :)

yaelush3

New member
לא מאמינה שעבר כ"כ מהר..=[

עברנו כבר את רובה של השנה, וחופש פסח יקצץ לנו עוד יותר מהזמן שנשאר. אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט? ממש נחמד..=] האם זה קל או קשה?קשה, אבל מתרגלים.. האם זו באמת השנה הכי קשה?לא בטוחה, אבל היא בהחלט לא קלה מה עברנו בכלל, השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב? על היום שבו תסיימו את הלימודים במוסד הזה שנקרא "בית ספר" ?כן, המון מה תגידו למורים? תשמרו על קשר עם אנשים משם?אני מתארת לעצמי שאני אלך אליהם ואגיד להם תודה רבה ואולי כן, מי יודע.. כמה ואיזה בגרויות עוד נשארו לנו השנה?5- 2 מחשבים, 2 תושב"ע, 2 תנ"ך [דתי], ספרות ואזרחות וכמה בשנה הבאה?כל השאר- אנגלית, מתמטיקה, מחשבים, ספרות, חיבור, הסטוריה,התעמלות,תנ"ך, תושב"ע.. לא חסר ובכלל, איזה החלטות לקחנו השנה לגבי עתידנו הלימודי?להשקיע קצת יותר עם מה התמודדנו הכי טוב ועם מה לא התמודדנו בכלל?הצלחתי לעמוד בזה בהתחלה.. אז עבר לנו רוב הזמן, והזמן שנותר..איך מעבירים אותו?מנצלים אותו הכי טוב שאפשר האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות?לא האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות?השתדלתי מאד שלא מה כבר הספקתם, בחייכם האישיים כשביעיסטים? הוצאתם רישיון? מצאתם עבודה? לא..
אילו התחלות חדשות נפתחו בפניכם? איך נרגעתם מהכל ומה בעצם הכי הלחיץ אתכם? יוצא לכם לחשוב על הסוף? כי לי כן, והרבה. כן, המון ומשם..לאן?

rotemelnatan

New member
כיתה י'א

וואלה באמת כבר מריחים את סוף השנה, כמו בכל שנה, מאז שנת תשס"ה, תחילת האינתיפדה, פשוט הזמן עובר בטיל, אף פעם לא דמינתי שאהיה בכיתה י'א, זוהי השנה שלפני השנה האחרונה, אבל הינה עוד מעט היא מסתיימת, זה די משמח וזה גם עצוב, כי נשאר לך רק עוד שנה אחת להיות בתיכון, והחויה של הגיל "הכי יפה" כבר עוברת, ואם מדברים על תיכנון אחרי י"ב, קודם כל צריך לקחת נשימה, ואז לקבל החלטה לגבי המשך חיינו, אז כך שיש עוד זמן, וזה מרגיע אפילו קצת.

bAruLi

New member
גם אני חדשה (=

בר, נעים מאוד (= אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט? מרגישים גדולים, מריחים את הסוף אבל לא קרובים אליו, מובילים את הבצפר- בסה"כ נחמד.
האם זה קל או קשה? בכלל לא קל.. אבל גם לא ה-כ-י קשה.
האם זו באמת השנה הכי קשה? אני חושבת שיב' תהיה יותר קשה.
מה עברנו בכלל, השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? מה עברנו? מסע ישראלי, פורים וטרום פורים מעולה שארגנו (חודש וחצי של שינה בבית הספר :X), כל מיני אירועים שאירגנו.. וחוצמזה, המון לימודים P:
יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב? על היום שבו תסיימו את הלימודים במוסד הזה שנקרא "בית ספר" ? יצא לי לחשוב עליה, המון פעמים. חח אני וחברות שלי יושבות: "אתם קולטות שעוד שנה אנחנו מסיימים? איזה הזוי, איזה כיף בלה בלה בלה".
מה תגידו למורים? אני בטח אחבק כמה מורים ספציפים, אני אכנס במורה לאנגלית שלי (
), אפרד בת'כלס מכולם.
תשמרו על קשר עם אנשים משם? ברור
עם כמה שזה קשה. אני אנסה לשמור על קשר עם הרוב :)
כמה ואיזה בגרויות עוד נשארו לנו השנה? תאטרון-דיאלוגים, תנ"ך, מתמטיקה 06 ואזרחות- 4. לא ממש נורא.
וכמה בשנה הבאה? בע :X אנגלית (שלושת השאלונים), מ"מ 07, תאטרון-הפקות,תאטרון-עיוני, ספרות כיתה, ספרות מגמה, חיבור,ספורט,הסטוריה ב'.. בסה"כ- 7 מקצועות ו- 11 בגרויות.
בכלל, איזה החלטות לקחנו השנה לגבי עתידנו הלימודי? להשקיע בו יותר P:
עם מה התמודדנו הכי טוב ועם מה לא התמודדנו בכלל? הכי טוב? עם תנ"ך אני חושבת..
עבר לנו רוב הזמן, והזמן שנותר..איך מעבירים אותו? עם החברים, לנסות למצות את החלק החברתי בבצפר עד הסוף.. ואממ להמשיך להשקיע בלימודים :)
האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות? בקושי האמת..
האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות? עוד לא היו לי בגרויות..אבל ביליתי ימים בלמידה למבחנים.
מה כבר הספקתם, בחייכם האישיים כשביעיסטים? הוצאתם רישיון? מצאתם עבודה? אני מאוד קרובה להוציא רישיון (בע"ה P:), צו ראשון.. וחוצמזה.. לא משהו מיוחד (=
אילו התחלות חדשות נפתחו בפניכם? לא חושבת שיש כאלה חח.. איך נרגעתם מהכל ומה בעצם הכי הלחיץ אתכם? הכי הלחיץ? העובדה שהזמן רץ כ"כ מהר.. איך נרגעתי? לא נרגעתי P: או ששמתי במערכת מוזיקה על פול ווליום/קראתי ספר ולקחתי פסק זמן של חצי שעה מהכל (= יוצא לכם לחשוב על הסוף? כן.. המון פעמים. ומשם..לאן? צבא

אהאהאה

אז איך זה בעצם, להיות שביעיסט? קשה לאללה האם זה קל או קשה? אמרתי, קשה האם זו באמת השנה הכי קשה? כן, בטירוף מה עברנו בכלל, השנה, ומה עוד מצפה לנו בהמשך? המון. נפרדתי מחברות, הכרתי חדשות, התאהבתי, חיזקתי קשרים ישנים ובעיקר חזרתי לעצמי. והתבגרתי. יצא לכם לחשוב על כיתה י"ב? על היום שבו תסיימו את הלימודים במוסד הזה שנקרא "בית ספר" ? כן, זה עצוב. מה תגידו למורים? תשמרו על קשר עם אנשים משם? אני אתגעגע לכולם, מקווה להשאר בקשר.. כמה ואיזה בגרויות עוד נשארו לנו השנה? עוד 6. 003 במתמטיקה ומועד ב' של 002, מודיול E באנגלית, בגרות בספרות מוגבר, בגרות בהיסטוריה ב' ובגרות בלשון והבעה. וכמה בשנה הבאה? מלאאא. פסיכולוגיה וסוציולוגיה, ספרות מוגבר, ספרות רגיל, תנ"ך ואנגלית. ואולי גם מתמטיקה שאלון 04 ו-05 כי אני רוצה להשלים. ובכלל, איזה החלטות לקחנו השנה לגבי עתידנו הלימודי? השלמה של בגרויות. עם מה התמודדנו הכי טוב ועם מה לא התמודדנו בכלל? הכי טוב זה עם החברה, ממש טוב לי מבחינה חברתית. הכי לא טוב עם הלימודים. אז עבר לנו רוב הזמן, והזמן שנותר..איך מעבירים אותו? בהרבה חרישות לבגרויות שנשארו וגם הרבה לחברות, כי אוטוטו זה חופש גדול ותכלס בחופש כל אחד עם עצמו. האם ניצלתם את סופי השבוע ליציאות? כן, כ"כ האם ביליתם ימים ולילות בלמידה למבחנים ובגרויות? לרוב מה כבר הספקתם, בחייכם האישיים כשביעיסטים? הוצאתם רישיון? מצאתם עבודה? לא הוצאתי רישיון אבל הוצאתי תיאוריה והתחלתי ללמוד, ב-17 אני מקווה לגשת לטסט. ועבודה? עבודה יש לי כבר מכיתה י'. אילו התחלות חדשות נפתחו בפניכם? חברות, כבר אמרתי. ואהבה חדשה. איך נרגעתם מהכל ומה בעצם הכי הלחיץ אתכם? בעזרת יוגה, התחלתי לא מזמן לעשות. והכי הלחיץ אותי זה הלימודים, נוראנוראנורא קשה לי, אין זמן לשום דבר ואי אפשר לשלב. יוצא לכם לחשוב על הסוף? כי לי כן, והרבה. ומשם..לאן.

למעלה