כל הכבוד ערן LOL אהבתי את הערה! חחחחחחחחחחחחחח נילי
M MissPop New member 25/7/02 #33 ../images/Emo106.gifכל הכבוד ערן LOL אהבתי את הערה! חחחחחחחחחחחחחח נילי
R roimc New member 25/7/02 #37 נילי תשתדלי להגיב על הודעות קצת יותר מהר ולא יומיים אחרי ששמו אותן כי אחרי זה קשה לדעת למי רצית להגיב. ואת החולייה החלשה...SORRY!
נילי תשתדלי להגיב על הודעות קצת יותר מהר ולא יומיים אחרי ששמו אותן כי אחרי זה קשה לדעת למי רצית להגיב. ואת החולייה החלשה...SORRY!
M MissPop New member 25/7/02 #40 סורי יש לי דברים אחרים לעשות חוץ מלהיכנס כל יום ולהגיב בדיוק כשאתם כותבים .... בכל אופן לא משנה P:
R roimc New member 26/7/02 #44 העדר שלך??!! אני פה מוליך את העדר ובינתיים אתה הכבשה שיש לה הכי הרבה סיכויים להישאר עם כל הפרווה כל הקיץ!!! תמשיך בהתנהגות הזאת ואני לא אגזוז אותך ויהיה לך חם כל הקיץ, אתה תבער מחום!!! זהו - כל הכבשים למיטה היום אני לא אוכל להתחבר לאייסיקיו. ואני אשלח את לוודא שאתם באמת במיטות!!
העדר שלך??!! אני פה מוליך את העדר ובינתיים אתה הכבשה שיש לה הכי הרבה סיכויים להישאר עם כל הפרווה כל הקיץ!!! תמשיך בהתנהגות הזאת ואני לא אגזוז אותך ויהיה לך חם כל הקיץ, אתה תבער מחום!!! זהו - כל הכבשים למיטה היום אני לא אוכל להתחבר לאייסיקיו. ואני אשלח את לוודא שאתם באמת במיטות!!
E eranmc New member 26/7/02 #46 אתה יודע שאין לי פחד מחשמל.. ../images/Emo3.gif ואל תתאמצו להבין רק רועי יבין את זה!
R roimc New member 26/7/02 #47 חחחח אבל אף פעם החשמל לא היה צריך להתמודד עם צמר עבה כמו של כבש כמוך. ואני אדאג גם שמריה לא תגזוז אותך. במילא היא אף פעם לא לובשת סוודרים (אולי בנדנות).
חחחח אבל אף פעם החשמל לא היה צריך להתמודד עם צמר עבה כמו של כבש כמוך. ואני אדאג גם שמריה לא תגזוז אותך. במילא היא אף פעם לא לובשת סוודרים (אולי בנדנות).