מריה עושה כושר...?!!!

Sharonnn

New member
חחחח..

ביום שמראיה תאמץ אותי, אתה תראה כתבה בעיתון- "כלבה של מראיה נטרף ע"י חתולה חדשה שמראיה אימצה.ככל הנראה, החתולה היא ישראלית, אשר מראיה אימצה אותה כשהגיעה להופעה בישראל" ואז תהיה לעולם עוד סיבה לשנוא ישראלים!! טוב... הלכתי לישון ZzZzZz לילה טוב... ביי...

roimc

New member
חח גם אני

כל העדר - לילה טוב - ותהיה כבשות טובות מחר. כיבויי אורות.

Shir Life

New member
../images/Emo31.gifhow ruuuuuuuuuuuude!!!!!

קודם כל: יש בעיה עם ווסטלייף?? אם כן אתה צריך לנדה את מריה בעצמה כי.... guess what? גם היא אוהבת אותם!!! וחוץ מזה: לא הייתי בפורום הזה לפני 10 שנים.... S-O-R-R-Y!!! ראיתי את הכתבה רק עכשיו!!! ב-
שיר!

roimc

New member
לא חשוב איך אומרים

שיר זה הכול ברוח הומוריסטית. לדעתי ווסטלייף הם אחלה להקה ופשוט הייתי צריך משהו אל תהרסי!!! והכתבה לא לפני 10 שנים, היא לפני יום-יומיים

Shir Life

New member
אני יודעת../images/Emo3.gif ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

סתם בודקת משהו:

Shir Life

New member
חי חי

ידעתם שאם פשוט מקלידים את ה-| ורושמים נגיד "נשיקה" ואז עושים עוד | אז זה עושה את הנשיקה בלי שיההיה צריך ללחוץ עליה?!? רועי: אתה הולך לנדות אותי גם על זה???

roimc

New member
פשוט תודי

שבא לך לנשק את הראש התימני שלי. קחי במתנה
כי יש לי הרגשה שתוכים זה השגעון הבא של מריה.

roimc

New member
כן זה שילוב של 2 שיגעונות

שכבר היו לה: זה חיה (כמו הכבשים, אנחנו) וזה צבעוני (כמו קשת בענן). אני לא צודק? וקבלי
רק בגלל שהיה לפני כמה שעות יום האהבה.

Shir Life

New member
חחחח, וחתולים! וקבל...

רק בגלל שסתם אני במצב רוח לא משהו ואתה מצחיק (חי חי...)

eranmc

New member
אמממ לכולם...

דבר ראשון כל מה שרועי אמר זה היה בצחוק (נכון רועי?
) אז ככה, כנראה המשפחה שציינת היא לא שלי כי במשפחת הכבשים שלנו זה ככה: ראש המשפחה זאת מראיה.. והיא גם האב, האם ורוח הקודש... לירן - ילד מציאותי ביותר ולפעמיין יותר מדי.
שיר - מתוקית הפורום, ווסטלייף הם אחלה. אני יותר אוהב את האלבום הראשון. עמרי ונדב - אחראי העניין בפורום. אני - אני מסכים עם מה שאמרת. גל - אתה לא תוזמן לחתונה אם תלכלך עלייה הרבה!!! דרור - טוב מסכים. שרון - מסכים. ואתה רועי אחראי קישוט הפורום. אבל אתה יכול להתקדם בתפקיד אם יום אחד לא תרד על אף אחד בפורומים של תפוז ותעזוב את מדונה בשקט
ואני מצטער שאתמול לא חזרתי, פשוט תיקים באפילה היה משעמם מתמיד ונרדמתי, ליותר פרטים תשאלו את גל מה זה 5 דקות אצלי, היא סבלה כמה כאלה

roimc

New member
אבל זה לא משנה מה אתה חושב

אני ומריה ראש משפחת הכבשים אתה הכבש הבכור - גל היא כבשה חברה שלך = מאורסים עמרי הכבשה שמציפה את האחו במיליון תרגומים. נדב מדבר רק כשצריך. שרון אחת הכבשות האהובות עליי (ותסתכלו בשיחה שלנו למעלה!!) לירן הכבשה השחורה - שכל הזמן מנבאת רעות ואף פעם לא מסכימים איתה. דרור הוא הכבשה המאומצת של המשפחה. מאז שאני ומריה ראינו איך מתעללים בו בעדר העיזים של מדונה (ומעיין...) החלטנו לאמץ אותו ומדי פעם הוא נותן גיחות לעדר הזה כי בכל זאת העזה מעיין היא זאת שילדה אותו. שיר - הכבשה בת הזקונים: גם הצטרפה אחרונה למשפחה וגם מעריצה את ווסטלייף (כל הסימפטומים של כבשה בת זקונים). זהו - מי שלא מוצא חן בעיניו יכול לעזוב את העדר. (והוא לא יקבל היום בערב את מנת העשב שלו

roimc

New member
קבלי גם ../images/Emo24.gif ו ../images/Emo25.gif

חח ומשום מה כשאני רואה את הפרצוף המחבק אני נזכר בערן. יש פה עוד מישהו שיש לו את זה? וחבר´ה שכחתי להזהיר אתכם שמלא אנשים שהולכים לים נעקצים ע"י
אז תיזהרו כי לבת דוד שלי היו פעם מלא שריטות אדומות על היידים והרגליים בגלל אחת מיוחמת. להיזהר!!!

eranmc

New member
רועי אם לא תסתום אני אלשין לגולן

על זה שאתה לא מכין את השיעורים והוא לא יעשה לך הנחה על הגלידה!

roimc

New member
חחחח וואלה הייתי אצלו היום

והוא נתן לי עבודה ענקית לסיים עד יום חמישי הבא. בא לי שהוא יפרוש כבר כי הגלידה שלו מצליחה...

שעטנז

New member
רועי קבל ../images/Emo67.gif

אני לא הכבשה השחורה! יווו איזה סטיגמה עשית עליי. ואני בכלל לא פסימי.

למעלה