מריה עושה כושר...?!!!

aviranmc

New member
מריה עושה כושר...?!!!

תראו זה אמיתי מריה בונה גיזרה חדשה אם מאמן צמוד...

eranmc

New member
זה די ישן והיא

והיא לא רזתה כל כך
יש שיגידו שההפך אבל קשה לראות מהתמונות האחרונות.

roimc

New member
מריה עכשיו

עוברת תקופה עם המשקל אבל כרגיל היא תרזה תוך חודש מתחילת הדיאטה (גם אני רוצה ככהההההה) וכמובן היא מתכננת להופיע חצי ערומה בקליפ הבא אז היא תהייה חטובה, כמו בלאברבויי...

eranmc

New member
אמרתי לך כבר, אתה אוהב את המראה שלה

יותר מהמוזיקה! שתיהיה שמנה, רזה (אבל לא כמו סלין), מכוערת וזה העיקר שהמוזיקה שלה תיהיה שווה.

roimc

New member
לא...

הגזרה חשובה לי... בלונדיני חלק וגוף כמו לאברבויי!!!

eranmc

New member
אז תעריץ את בריטני

אתה כבר לא חלק מהמשפחה, שלום! יאללה אני אחרי תיקים באפולה בא.

roimc

New member
אתה לא מעודכן - בריטני דאבה

היא הפכה להיות תותח ועכשיו היא עוברת דיאטת כאסח כי המעריצים והמבקרים כבר שמו לב לזה מזמן (מאז שהיא נפרדה מג´סטין אפילו שאם תשוו עם תמונות מההתחלה היא נראיתה שמנה כבר מזמן). והיא התמוטטה בגלל הדיאטה הזאת. בכל מקרה, הקטע איתה זה שהיא פרצה בגיל 17 ובגיל זה עד גיל 20 היא יכולה להשתנות והליטוש עוד לא שם. או שאולי היא בדיאטה בגלל שככל שהיא משמינה, כריסטינה האנורקטית מרזה.

roimc

New member
ואני כן חלק מהמשפחה!!!

אני אב המשפחה שכחת?! אני רועה את הכבשים והכבשים המנודים למחר הם: * הכבשה לירן - Lamb Liran הסיבה: התחצפות לראש העדר. * הכבשה שיר - Lamd Shir הסיבה: גם כי היא מעריצה את ווסטלייף וגם כי היא לא מעודכנת בחדשות (ושמה כתבה שסגני, הכבשה ערן, שם לפני 10 שנים בערך). * הכבשה עמרי - Lamb Omri הסיבה: הצפת הפורום ביותר ממיליון תרגומים (אבל משובחים) של שיריה של הכבשה מריה. אתמול השרת כמעט וקרס לגמרי - הכבשה עמרי - צפה תגובה! הכבשות שראויות לשבח ועל כן אני מחר אגזוז את צמריהן ואעשה מהם סוודרים חמימים לחורף: * הכבשה ערן - Lamb Eran הסיבה: זו כבשה שבאמת ראוייה לשבח - דואגת להרגיע אותי מתי שהפיוזים עולים לי גבוהה מדי. * הכבשה גל - Lamb Gal הסיבה: היא לא כותבת כלום בפורום (חחחח) * הכבשה דרור - Lamb Dror הסיבה: אפילו שלפעמים הוא עובר בלי שנרגיש לעדר של מזונה, הוא עדיין אחת מהכבשות המשובחות ביותר של המשפחה. * הכבשה שרון - Lamb Sharon הסיבה: אפילו שהיא חלקה על דעתי בנוגע לג´ניפר (כריזמה או לא) היא לרוב לא מתנגדת לי. זהו... מי שמרגיש שהייתי צריך לכלול אותו שיגיד: מההההההההה כמו שכבשה ממשפחת קארי יודעת לעשות. על החתום, הכבשה פרצוף ת-ח-ת.

roimc

New member
חחחח אני יודע

ואת כבשה נחמדה אז קבלי בנדנה (החולצה האהובה על מריה)

Sharonnn

New member
ואתה אבא רועה קורע, קבל-../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif

roimc

New member
חחחחח

הכבשה מריה חולה על חתולים אבל בינינו, אני לא סובל אותם, אז קחי אחת
ו"תעשי" בה כרצונך (מומלץ לאכול אותה ברוטב מרינדה). בכלל, החתולה המסכנה הזו היא מיצי ואם נאכל אותה אז נשים קץ ליילולים של אמא שלה מפורום חמ"ד.

roimc

New member
עדיף צלוייה ככה גם מנקים את

הפרווה שלה מכל הג´יפה וגם אין לדעת אם מריה זרקה עליה צלחות באותו יום של הברייקדאון אז עדיף לוודא שאין בפנים עצמות או זכוכיות. דרך אגב, חשבתם על זה מה יקרה אם מריה תגיע לישראל? יש לי הרגשה שהיא תאמץ את כל החתולים פה. איכס, החיה הכי מגעילה שאני מכיר.

Sharonnn

New member
אם ככה אז כדאי שאני אתחפש ל-../images/Emo108.gif

סתם
גם אני לא אוהבת חתולים, חוץ מחתולה אחת, שאני תמיד אשמור לה מקום ב-
חתולתי לשעבר- פרינסס (שם מכוער, לא אני בחרתי. אבל תודו שזה מרגש)

roimc

New member
אם תתחפשי ל-../images/Emo108.gif

את מנודה מהעדר!!! את תחליפי את ערן בתור הכבשה השחורה במשפחה! אל תעשי את זה!! חתול זה איכס. אבל אם בכל זאת את מעדיפה להתחפש לחתול אז קחי קצת

Sharonnn

New member
אממממ... בוא נחשוב...

להיות מנודה מהעדר/ מראיה תאמץ אותי "החלטה קשה"... חחחח... ממתי ערן הוא הכבשה השחורה??? נ.ב שמת לב להודעה הראשונה בשרשור?? על מה היא מדברת?? לזה אני קוראת-אין קשר!!! מעניין מי גרם לזה....

roimc

New member
חחחחחחח

ערן אשם!! (מה אכפת לנו, הוא לא פה להגן על עצמו) אני מציע לך לא ללכת עם מריה כי כמו שאנחנו מכירים אותה היא תתן לכלב שלה ג´ק לאכול אותך! ראינו כבר במו עינינו שהוא ניזון מבשר חתולים! וערן הוא הכבשה השחורה מהיום - הוא הלך לראות תיקים באפלה וכנראה שהיה לו נעים מדי בפרווה השעירה שלו והוא נרדם. החלטתי שהוא גם מנודה למשך היום.

למעלה