ואני כן חלק מהמשפחה!!!
אני אב המשפחה שכחת?! אני רועה את הכבשים והכבשים המנודים למחר הם: * הכבשה לירן - Lamb Liran הסיבה: התחצפות לראש העדר. * הכבשה שיר - Lamd Shir הסיבה: גם כי היא מעריצה את ווסטלייף וגם כי היא לא מעודכנת בחדשות (ושמה כתבה שסגני, הכבשה ערן, שם לפני 10 שנים בערך). * הכבשה עמרי - Lamb Omri הסיבה: הצפת הפורום ביותר ממיליון תרגומים (אבל משובחים) של שיריה של הכבשה מריה. אתמול השרת כמעט וקרס לגמרי - הכבשה עמרי - צפה תגובה! הכבשות שראויות לשבח ועל כן אני מחר אגזוז את צמריהן ואעשה מהם סוודרים חמימים לחורף: * הכבשה ערן - Lamb Eran הסיבה: זו כבשה שבאמת ראוייה לשבח - דואגת להרגיע אותי מתי שהפיוזים עולים לי גבוהה מדי. * הכבשה גל - Lamb Gal הסיבה: היא לא כותבת כלום בפורום (חחחח) * הכבשה דרור - Lamb Dror הסיבה: אפילו שלפעמים הוא עובר בלי שנרגיש לעדר של מזונה, הוא עדיין אחת מהכבשות המשובחות ביותר של המשפחה. * הכבשה שרון - Lamb Sharon הסיבה: אפילו שהיא חלקה על דעתי בנוגע לג´ניפר (כריזמה או לא) היא לרוב לא מתנגדת לי. זהו... מי שמרגיש שהייתי צריך לכלול אותו שיגיד: מההההההההה כמו שכבשה ממשפחת קארי יודעת לעשות. על החתום, הכבשה פרצוף ת-ח-ת.