מריה לסוכנות t4you models

t4youmodels

New member
מריה לסוכנות t4you models

תמונה 1 צילום-צחי ואזנה איפור-לינדה שיער-לירון

עמי1986

New member
.........

אהבתי בתמונה את ההדגשה של התווי פנים וזווית הצילום עצמה... אבל משום מה התמונה הזאת ניראית לי קצת פרחית.......

רציתי לשאול אותך ...

לא מפריע לך למשל ה - Over ריטוש הזה שגורם לדוגמנית להיראות על גבול המצויר ? זה לא מפריע לדוגמנית שככה מרטשים אותה ? מה זה אומר עליה ? מה זה אומר אולי על הצלם (תאורה) ? אני אשמח לתשובה שלא תכלול אבל ככה זה בעולם הזה
אגב , אני מאוד מעריך את השינוי בתגובות שלך , הרבה יותר נעים ומעניין לקרוא אותך עכשיו .

עמי1986

New member
אז ככה

ידוע שכל תמונה מקצועית עוברת ריטוש....ככה הוא עולם האופנה..... המון גם תלוי במהות ההפקה... אם זאת הפקה של בגדי ים מן הסתם הדגש בריטוש ושיפור התמונה יהיה על גוף הדוגמנית אם זה הגדלת החזה אם זה מתיחה של עור.... בנוגע לתמונה הזאת ספציפית היא מאוד הזכירה לי הפקת של מעצב שיער... לאו דווקא כי אני חושב שיש דגש על השיער אלא יותר בגלל הצבעים החזקים של התמונה וההדגשות של חלקים מסויימים בתמונה...... בכל אופן מבחינתי התמונה הזאת באמת חזקה... והריטוש דווקא מאוד מוסיף לה...אגב שאני לא רואה אותו מוגזם מדי...ממש לא...

אתה מודע לזה ...

שמה שזה מייצר , זה מייצר פיקציה , משהו שהוא לא אמיתי בכלל ונשים אחרות רואות את הדבר הלא אמיתי הזה בעליל או בחורות צעירות ומנסות להיות כמוהן וזה רק צד אחד של הדבר הכל כך לא טיבעי הזה .

עמי1986

New member
כן בטח שאני מודע לזה

אני בעד לשאוף לכמה שיותר גבוה רק לא לעבור את הגבול... וזה כבר דיון ארוך ומתמשך שבסופו אני אשאר בדעה שלי ואתה תשאר בדעה שלך.. תסמוך עלי.. כבר עברנו את זה ;)

למעלה