מרחשי הלב

מרחשי הלב../images/Emo14.gif

כל חיי ניסיתי להדחיק את התחושה הזו וגם שהגעתי לכאן אבל בכל זאת הייתי כותבת למרות שהרבה פעמים הצטערתי שכלל כתבתי אני מקווה שהעץ הזה לא יהרס כלל כי לכך נועד הפורום גם לפעמים לכתוב על תחושות שבתוכנו עוצמת הבדידות קשה לתאר אותה וגם את אותו סוד נוראי שנשאתי אותו בתוך תוכי העיק עליי אבל המשכתי בחיי עד שיום אחד הכל התנפץ בתוכי אני מנסה להמשיך בחיים מחייכת בחוץ אבל בפנים הלב כואב ועצוב מאוד אז נכון יש לי את הבן המיוחד שלי שמשאיר אותי עליי אדמות אבל בתוך תוכי הלב שלי פצוע וכואב והדמעות חודרות בפנים ולרוב אני בוכה בסתר כי כואב לי לדבר על הכאב הזה גם שאני הולכת לשיחה השבועית שלי קשה כל כך לדבר על הכאב ובמיוחד עכשיו שרוב השיחות הם על פרידה מהמטפלת אבל בתוך תוכי מאוד עצוב וכואב לי

מלכה יקרה, מרגישה את הכאב שלך פועם בליבך

ולא יודע מנוח, ומזכירה לך שזה בהחלט המקום לפרוק מהלב, לשתף, לספר. את מוזמנת לשתף ולספר, להוריד מהלב-מניסיון, זה מאוד מקל כשמוציאים את זה מהלב, רואים נקודות מבט של אחרים וכו'. את לא לבד, אנחנו פה למענך

פרפרית מקסימה את

זה הקושי בגלל כל מיני דברים שקרו בחיי איבדתי אמון לא רק באנשים אלא בעצמי גם בד"כ תמיד במצב כזה כותבת בבלוג שלי וזה כבר גם לא מסוגלת לחשוב על הכאב ולכתוב קשה יותר ואין לי רצון אפילו לתת לדמעות לרדת כי זה סתאם יעשה לא טוב בנשמה תודה על החיבוק שבזמן האחרון זקוקה לו המון

שבת שלום ובוקר טוב

ולפעמים צריך למצוא את המקום בנשמה שיעשה לך שקט ושלום עם עצמך לקבל את החיים כמות שהם , ולראות איך את יוצאת מהם הכי טוב שאפשר הטיפול הנפשי לא תמיד עוזר ולפעמים יוצר תלות לא טובה יש את השיטה של העבודה של ביירון קייטי לברוח ממחשבות שגורמות לכאב ודכאון לפעמים לנקות את הראש ממחשבות עדיף על היסורים הפנימיים לשנות דברים לא תמיד ניתן , עדיף לקבל את המציאות למרות שקשה לבלוע אותה ולהמשיך הלאה בחיים מקווה שזה יעזור לך להתגבר על הכאב הפנימי שעוטף אותך כעת

נסיכה לא מסכימה עם דברייך

הטיפול שאני בו נמצאת הוא טיפול שמאוד עוזר לי אצלי כרגע זה יותר רגשות נסתרות שם שקשה לדבר עליהם טיפול נפשי מסייע רבות כי לא רק התרופות יכולות לעשות השינוי הטיפול שבו אני כרגע משולב באומות וזה סוג של טיפול מאוד מיוחד ולי עוזר אני נמצאת בפרשת דרכים שהרבה דברים מעדיפה לא להעלות כאן אותם והסיבות שמורות עימי

שיהיה לך בהצלחה

והעיקר לא ליצור תלות במטפל ותנסי ללמוד גם את השיטה של העבודה של ביירון קייטי זו דרך נוספת להתמודד עם מחשבות כואבות

mazal4

New member
כמה צדק בכתיבתך

אני יצרתי תלות ביועצת שלי ועצובה שהיא שכחה אותי כבר מזמן

אף קשר של תלות הוא לא בריא

לכן מדי פעם מחליפים מטפלים שומרים על מרחק ביחסי מטפל מטופל הקשר צריך לעורר מודעות עצמית , המטפל צריך להיות המראה שבה אתה נשקף לעצמך זה קשר טיפולי מחזק ויעיל , כי אתה שומע את עצמך ויכול להתמודד בכוחות שלך בבעיה ברגע שאתה שואב כוחות מאדם אחר נוצר קשר של תלות שרק מחליש את הכוחות שלך בחיים שלך ברח מיחסי תלות , כי הם רק יפילו אותך בעתיד

שירשולי

New member
מלכה...השארת אותי בלי מילים.

רק לומר לך שאני מקווה מאוד שתיתגברי,על כול המיכשולים שבדרכייך, ושאלוהים,יברך אותך ויראה לך את הדרך לחיים טובים. המון בריאות ואהבה.

שירשולי תודה על המילים החמות

עברה בי צמרמורת סליחה שרק עכשיו מגיבה לך תודה על מילותייך

tailka

New member
פרידה מהמטפלת

... את יודעת אני כבר חודשיים הולכת לפגישות עם העוס"ית ואיך שהוא פיתאום צץ ועלה לו הפחד הזה מזה שיום אחד יגמרו הפגישות ואז אני שוב פעם אצטרך לחוות פרידה ואיזה אחד מקסימה .. אמרה לי שכשאני אצא המפגישה האחרונה שלי עם העוס"ית מתי שהו אני אהיה חזקה מספיק כדי להשאיר שם את החוויות המפחידות איתה בחדר אני לא יודעת מה צריך לעשות אני יודעת מה אני עושה - אין לי כוח לחייך החוצה ולבכות מבפנים - אז אני מחייכת פחות - מחייכת רק כשבא לי - מי קבע את החוק הזה שצריך תמיד להשתדל לחייך? אז את יכולה ללכת ולעשות דברים שעושים לך טוב להיות עם הבן שלך לפנק את עצמך במסז'... .... אבל זה כמו אקמול זה לא יעלים את הכאב אולי את לא צריכה להעלים את הכאב ? אולי את פשוט צריכה ללמוד לדבר איתו ? איזה מקסימה אחרת מהסמינר הציעה לי לקנות מחברת וצבעים ולצייר את מה שאני מרגישה ... אני לא ציירת כזו דגולה .... אבל אחרי שאני מציירת את מה שאני מרגישה יותר קל לי על הלב ואחת מפה דפקא אמרה שאחרי שנגמר הטיפול היא התחילה ללכת לקבוצת תמיכה - והחלטתי שזה רעיון ממש טוב אחרי שהטיפול יגמר אני אחפש לעצמי איזה קבוצת תמיכה כזו יצרתית התחלתי לכתוב איזה עבודה ללימודים והיא דורשת כישרון חפירה אדיר .. אז עשיתי הפסקה מהחפירה בעבודה מקווה שלא חפרתי לך .... חיבוק ונשיקה

למעלה