מרחוק..

טאKילה

New member
מרחוק..../images/Emo79.gif

רגע ארוך עמדתי הסתכלתי בך דרכי רגע אחד הולך מתוכי אל נוף אל-שוב קראתי לך מרחוק זועקת בקול סדוק הד פעמי גווע בי כיסופיי לחיבוקך התרגשות מגעים הלילה עטוף בגלימת חלומות פסיעותיך הדי מרחקים

ניקו 45

New member
הלכת בלי שוב../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif

שעה ארוכה עמדתי שם, מתבונן בצילך המתרחק . בשיער ראשך המתפזר ברוח , ראשך היפה לא מביט לאחור . לא תוסיפי עוד בי לגעת , כי חדלת אותי לרגש , ואני יושב כאן ומדמם . עוד פעם אחת ,הביטי לאחור , עוד חיוך קטן אחד של אהבה , עוד מילה אחת של תקווה , רק מבט אחד עוד אבקש , את מתרחקת , את נעלמת , ויודע אני עד מאוד , כי פה הסתיים זה החלום .
היי ברוכה לעד

../images/Emo22.gifהצל שלך ../images/Emo28.gif

התעוררתי בבוקר הריח שלך עדין עלי עדיין השקעים בכריות מאשרים שישנת לצידי בליל ירח קסום ומואר אז למה חלפת כמו צל כמו הירח הנעלם בוקר השאר כאן עוד מעט קט לדקותיים של פרידה לנשקני עם שחר להאיר את יומי נפרד בחיוך של אושר בנשיקה חמה וחיבוק אוהב שאראה את הברק שבעיניך לאחר ליל אהבים אזכה בנשיקות המתוקות אפתח יום מאושרת ורגועה

חן (*_*)

New member
שירי ילדה../images/Emo79.gif

שירי ילדה, שירי בקול שירי, וצאי גם במחול גם אם תשירי בשקט, בלחישה הרוח תלווה שירתך באיוושה תישא את הצליל על גבה בדרך לא דרך, ארוכה וקשה עד אשר לאוזן אהובך תישמע חולף לו הצליל במעבה יערות ממריא גבוה אל על- מעל צמרות רוכב על ענן אי שם בשמיים לוחך את החול, נישא על המיים עולה ומתגבר מרגע לרגע מרחיב לבבות עייפים מעצב ויגע את השמיים צובע בקשת ססגונית נישא אל מעבר לאופק כעל גב הסנונית לא יחדל, עד יגיע למחוז חפצך להשיב אלייך את אהובך שירי ילדה........

ניקו 45

New member
אשיר לך ילדה ../images/Emo79.gif

אשיר לך ילדה את שירת הים , אשיר לך ילדה , אזמר לך בקול, אשיר לך ילדה את שירת החיים , אשיר לך בקולי לדחוק העצבות , אשורר לך ילדה לשמח ליבך, אנגן לך ילדה במיתרי ליבי , אנגן לך ילדה ותרקדי לצלילי, אשיר לך ילדה , תפילת ההודיה , אתפלל לבורא עולם בקולי העמוק, כי יצר אותך למעני , כי שמע תפילתי.

ב ת הים

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

רוח סתיו נשאה קול פעמונים קול נישמע מעבר להרים קולך חצה ימים חדר לב הרטיט נימים זמר לי זימרת קול תפילה רמה נשמתי שימחת שיר של אהבה לדש מעילך אצמיד פרח ושירך אנצור לנצח

ניקו 45

New member
חן , התגעגתי למילותייך../images/Emo140.gif

יפה כתיבתך , יפה שפתך , יפים מילותייך.

טאKילה

New member
חן(*_*) הפתעה נעימה..../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שירי ילדה שירי בקול בשקט או בלחישה צאי ריקדי במחול, שירי ילדה שירי עוד נעים לשיר איתך התגעגעתי לצליל הזה..

Mוניk

New member
חן../images/Emo25.gif

געגעתי לך מאמי אופו נעלמת שמחה שאת פה והשיר גמהוא מקסיממממ}{

למעלה