מרחב משחק

backdoorslam

New member
מרחב משחק

לאחר סדרת השאלות "ברומו של עולם שלי", אני נוחת ארצה היישר אל השולחן. מהו, מבחינתכם, ה-מקום האידיאלי למשחק? שתפו אותנו במקומות אקזוטיים שונים שנאלתם להריץ בהם הרפתקאות. חלקי שלי: פעם מזמן, מזמן, בקבוצה עתיקה, נאלצנו לשחק במגרש משחקים. יום אחד הועפנו משם על ידי ילדים גודלים עם סיגריות. יותר מאוחר עברתי לשחק במעיין מקלט/מחסן. היום אני משחק, כמו ילד גדול, בביתה של אחת השחקניות - נוח ונעים. בקבוצת משחק אחרת שבה אני משתתף, אנחנו נודדים ממקום למקום משום שחלק מהשחקנים כבר נשואים(!). תורכם

Rogue Dragon

New member
תמיד שיחקנו בבתחם של השחקנים...

עד שלאנשים נמאס מהרעש, הבלגן וכו´ עכשיו מצאנו את מקלטנו בחובות הפלקוטה למתמטיקה בטכניון... אל תשאלו !

DDN

New member
תמיד בבית של אחד השחקנים.

וכזה שיש לו שולחן אוכל גדול, שלכל אחד יהיה מרחב, ולGM המקום שלו. ואני בד"כ הקורבן התורן. היות ואני משליט טרור על ההורים שלי, אין להם בעיה שנרעיש פעם בשבוע.

העדפה אישית - רצפה

למרות שעדיף שטיח. זה יותר נחמד לשחק כשאפשר לשבת במגוון תנוחות, ככל שהגב דורש ומאפשר (בלי שטויות בבקשה, קידס). יצא לי לשחק מסביב לשולחן (בין השאר כי הקבוצה שלי לא מעוניינת לבוא אליי למשחק רצפה), על כיסאות בלי שולחן, על ספות, על רצפה, שטיח ובפארק. שוב - רצפה זה הכי, אחי! (שטיח).

shadowfax

New member
מסכים

על הריצפה הכי נוח, אבל אני מוסיף שולחן קטן לזריקת קוביות ומנצ´יז

DDN

New member
לא מסכים!

אין לגב משענת נוחה, והדם מפסיק לזרום לרגליים. כל הזמן מתחילים להתפתל, ולDM אין איפה לפרוש את הניירת שלו. חוצמזה, לא בריא, כשהחומר נמצא כ"כ נמוך ולא בגובה שולחן.

shadowfax

New member
אלוהים המציא את הכריות

וכמו שכתבתי יש להוסיף שולחן לריצפה.

backdoorslam

New member
וגם את הנרגילה

רק צריך לשמור שהיא לא תיפול
(גילוי. לפני כשבוע הייתי אצל offplayer למשחק נהדר והפלתי לו נרגילה

רמץ

New member
אני נוטה להסכים עם DDN

למרות שאת כל פגישות ה-D&D וה-AD&D שחקנו בבית של על הרצפה, המעבר לשולחן ב-Exalted (על כל 3 פגישותיו, מבלי להחשיב את יצירת הדמויות שנעשתה כמובן על הרצפה) היה שיפור ניכר. הם ידעו מה הם עושים, החברה' האלה ב... מתי בעצם המציאו את השולחן? זת'אמרת, יש את השולחנות הסינים הנמוכים, ויש את השולחנות האירופאים הגבוהים. הרעיון של שניהם הוא משטח בגובה אמצע הבטן פחות או יותר... השולחן המפורסם ביותר הוא השולחן העגול, אבל בודאי היו גם שולחנות לפני ימי הביניים - בתקופת רומא, למשל... אני לא חושב שהיו שולחנות בתקופה ההלניסטית... או שאולי כן... היו שולחנות במקרא? או רק מזבחים ובמות? לא חשוב. הנקודה היא ששולחן פשוט נוח יותר. ואחרי 10 משחקי מג'יק רצופים על הרצפה התפרקו לי הרגלים והגב לחלוטין והמעבר למחרת לשולחן שוב הפגין יתרונות שהיו ידועים זה שנים רבות. ובעניין המקומות האקזוטיים... אף פעם לא ניסיתי, אבל הייתי נותן הרבה כדי לשחק איזה פעם במגדל אומץ ליד ראש העין.

ogmios

New member
מקומות משחק...

למרות שאני מחוסר קבוצה כרגע, כשיצא וכמה חברים מתאספים למשחק גם אנחנו בדר"כ נפגשים בבית של מישהו, לרוב שלי (ולו רק כי אני לא מספיק החלטי לומר להם לא
). מקום אחר שיצא לי לשחק בו ושווה אזכור הוא שולחן צדדי בפאב באיזשהו חור באמצע שומקום באנגליה. ההמולה השקטה מסביב, ריחות הבישול והבירה, מגע העץ העתיק... פתאום לקום ולומר "Serving maid, Ale!" לא נראה כ"כ לא במקום... אדיוס, אוגמיוס

shadowfax

New member
לרוב בבית של אחד מאיתנו

הכי מוזר- ניסיון לשחק במחסן הראשי של מכון ויצמן.

shadowfax

New member
זה נראה רעיון טוב בהתחלה

מזגנים, כיסאות נוחים, מחשב ליצירת שמות במהירות (הבעיה הכי גדולה שלי) ושעות נוספות לבחור שעובד שם.... זה נחשל כישלון חרוץ, מאיזו שהיא סיבה קשה להתרכז במקום ולא הצלחנו להגיע לשום מקום.

backdoorslam

New member
לגבי המחשב

איך המחב מסייע לך ליצור שמות - זו בעיה של כל אחת ואחד מאיתנו.

shadowfax

New member
ישנם המוני גנרטורים לשמות

ואפילו יותר יש לערים,חנויות,פונדקים ושאר ירקות

לא יכול להיות שלא חשבת על זה בעצמך

Random Name Generator, כמובן. הנה אחד מכוונן, היה אחד שSabre Runner יצר אבל אני לא מוצא אותו, והקובץ המצורף הוא תוכנה שאני מצאתי במקום אחר. (קובץ exe)

כרגע בבית שלי

בעבר גם במרתף חשוך של חבר שהכניס טוב מאד לאוירת המערה הטחובה שבה בילו הדמויות.. היינו שם עד שאחד השחקנים גילה שהוא אלרגי לאבק

לא אקזוטי, אבל מגוון.

פעם פעם, לפני שנים רבות... AKA: כשהיתה לי חבורה לשחק איתה. שיחקנו בכל מקום אפשרי, חוץ מבית של מישהו: מועדון צעירים. (שאליו "פרצנו" בעזרת מפתח שהשגתי בטעות) כיתת לימוד שהומרה לצורך משחק טניס שולחן. (לא היו תלונות על מקום) ספריה. (אימו של אחד השחקנים היתה האחראית) חדר האוכל. (אמרתי כבר שאני קיבוצניק?) מאגר גרעיני כותנה. (אולי אקזוטי, אבל המשחק לא היה רציני) הבעייה העיקרית היתה שמכל מקום "נורמלי" נזרקנו עקב היפראקטיביות של שניים מהשחקנים.

magnus the red

New member
לאף אחד אין מועדון?

עד השנה, במשך 9 שנים (בשבילי לפחות) שיחקנו במועדון משחקי תפקידים במתנ"ס. מועדון= חוג בתשלום מינימלי (רק למתנ"ס ולציוד) עם כמה קבוצות, כמה חדרים, ספריה, ואירועים מיוחדים כמו טורנירים ועוגה בחגים. בחופשים הגדולים שבהם המועדון סגור שיחקנו איפה שיכולנו: גינות, גגות, בתים, מקלטים, מגרשים, מדרגות של בי"ס נטוש... מה שבא ליד. עכשיו משחקים אצל מישהו שיש לו דירה משלו וגם שולחן פינג- פונג.

למעלה