מרחב משחק

the off player

New member
בחיק הטבע

אין כמו לשחק בפיקניק (אלא אם יש רוח, אז זה יכול להפוך למעיק למדי). רק תביאו משהו לגלגל עליו קוביות.

backdoorslam

New member
חיק הטבע המקומי

בהודעתי הזכרתי ששיחקתי פעם בפארק שכונתי, על גגו של מבנה עץ, שמיועד למשחקי ילדים. עד שבאו כמה חבר'ה רעים עם סיגריות והעיפו אותנו משם. אבל הטבע הוא מקום גדול, ויש בו מקום לכולם.

pumiforever

New member
../images/Emo32.gif

אי אפשר להגיד "למה קוביות כשאפשר דייסלס?" כי זה אותו הדבר כמו להגיד "למה דייסלס כשאפשר קוביות ?" לדעתי אי אפשר לכתוב משפט כזה סתם ככה בלי להביא לפחות (מינימום) 5 הסברים + דוגמאות בהן שיטת "דייסלס" מפגינה יתרון על שיטת הקוביות, ואז, רק אז יכול הבן-אדם לשנות את דעתו ... ז"א בכל אופן הדעה שלי ... (מקווה שהדרקון לא יתעצבן

backdoorslam

New member
מה גם שזה לא קשור אלי

בטח וולף-דרגון התכוונה לשדופקס, בהקשר לשולחן הקוביות והמנצ'יקנס, סליחה מנצ'יס, שלו
תראי מה את עושה לי, וולףדרגון, מוציאה פתיל מהקשרו.

shadowfax

New member
אני מוחה!!!!

מה רע במנצ´יס? מנחה אינו יכול לדבר שעות ללא משהו להכניס לפה (אני זוכר שהיו ימים שהייתי יוצא צרוד ליומיים מרוב דיבורים), שחקן צריך את כל אותם "חטיפי אנרגיה" כדי שיוכלו להחלים מעוד קרב קשה או סצינה קורעת לב.

shadowfax

New member
אני מוחה!!!!

מה רע במנצ'יס? מנחה אינו יכול לדבר שעות ללא משהו להכניס לפה (אני זוכר שהיו ימים שהייתי יוצא צרוד ליומיים מרוב דיבורים), שחקן צריך את כל אותם "חטיפי אנרגיה" כדי שיוכלו להחלים מעוד קרב קשה או סצינה קורעת לב.

DDN

New member
זו הייתה בדיחה נכון?

שום דבר לא רע במאנצ'יס (אלא אם כן הלוחם שלך הוא החטיף של הדרקון). הכוונה כמובן למאנצ'קין. הדרך הטובה ביותר לרכך DM עצבני הוא עם חטיפים/שתייה כאלו או אחרים. אבל אני לא דוגל גדול בחטיפים. עדיף להזמין פיצה ככה באמצע הפגישה, מאשר לנשנש בייגלה/ביסלי/במבה במהלכה.

magnus the red

New member
בהחלט

עם האוכל בדר"כ באים דיבורים, דיבורים שלא קשורים למשחק. עדיף להזמין פיצה לדעתי בתחילת הפגישה: ככה עד שהפיצה מגיעה אפשר לקשקש על המרצה המוזר ההוא או מה היה היום בסימפסונס ואחרי הפיצה אפשר לשחק בלי הפרעות לרצף ולמהלך המשחק.

shadowfax

New member
יש חילוקי דעות

יש אנשים שזה לא מפריע להם (כמוני) ויש כאלו שסובלים מרעש הביסלי בפיו של השחקן לידם.

למעלה